Sn. laydangel. Ne yaptınız doktor işini acaba. Bende nene hatun ve bolge hast. arasında kaldım. 2sıde yakın sayılır. Ama dr.lara guvenmek cok zor. Nenehatun hast. tuvalet az tahlıl bolumu 1 tane kuçuçuk ve karmasık gıbı geldı. Ama bı komsum neslıhan şeker di sanırım dr. kapalı ondan cok menmun ve oda dok yogun. Hamıleıgım kesınlesdı. Ara kanama olunca sabah erken en yakın nerde dr var dıye arayınca pendik bolge hast. selda karakaya ıdı sanırım o dr gıttım. İyi gıbı geldı. ama sımdı okuyunca karasızım halaa gercı daha cook baslardayım .Allah nasıp ederse hamıleıgım devam ederse nereyı secerım bılemıyorum.
Hastanen olrak ıkısını ıncelersek.Siz hangısnde karar kıldınız. Teşekkurler...
MEDİCİNE HOSPİTAL ASYANIN FİZİKİ YAPISI
Arsa alanı : 4.000 m2
Kapalı alan : 9.500 m2
Blok sayısı : 3
Kat sayısı : 6+5+5
Yatak kapasitesi : 109
Çalışan personel sayısı : 365
Doktor sayısı : 45
6 Ameliyathane, tüm personeli bayan 3 Doğumhane, en modern cihazlarla donatılmış Mikrobiyoloji ve Biyokimya Laboratuvarı, Radyoloji ve Renkli Doppler Ultrason laboratuvarları, tam donanımlı Erişkin ve Yeni doğan yoğun bakım üniteleri ile
TÜP BEBEK (İVF) ünitemiz mevcuttur.
Tüm branşlarda uzman hekim kadrosu ve gece, hafta sonu ve tatil günleri dahil 24 saat Dahiliye Uzmanı, Bayan Kadın Doğum Uzmanı, Çocuk Hastalıkları Uzmanı ve Diş Hekimi olan Uzman Hekim kadrosu hizmet vermektedir.
Hastanemizin ulaşım kolaylığı, sağlıkta mükemmele ulaşmaya gayretli hizmet kalitesi ile İstanbul' da önemli bir açığı
Pendik Bölge Hastanesi
Bölge Sağlık Grubunun üçüncüsü olan Pendik Bölge Hastanesi 2010 yılı başında hizmete girmiştir. 15 i suit 100 hasta odası, 23 yataklı Yoğun Bakım Üniteleri, 6 Acil Gözlem yatağı ile faaliyet gösteren hastanede tam donanımlı 4 ameliyathane, 2 doğumhane, modern bir Anjiyografi ünitesi bulunmaktadır.
Tüm tip branşlarında poliklinik ve tanı üniteleri olmakla beraber Kalp-Damar Cerrahisi, Ortopedi, Nöro-şiruriji, Fizik tedavi ve Rehabilitasyon, Nöroloji ve Plastik Cerrahi alanlarında ön sırada yer almak hedeflerimiz arasındadır.