İstanbul Pendik te Doktor arayanlar DİKKATİNİZE !

LadyAngeL

kalbim seninle :)))
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
11
1
86
İstanbul
Ben yandım sizde yanmayın !

Hamileliğimi öğrendikten sonra tavsiye üzerine pendik bölge hastanesinde görev yapan yeliz hanıma kızımdaki bütün tahlillerimle birlikte muayeneye gittim kendisiyle güzel iletişim kurduğumu beni anladığını düşündüm. Kızımda böbrek büyümesi yüzünden 9 gün komada kalmıştım bunları tek tek açıkladım sürekli devam eden bir enfeksiyonum var dedim.bana tekrar olmaz dedi ve eski tahlillerime güldü geçti kendisi . Daha sonra sağlık ocağına gittim orda yapılan testte şiddetli enfeksiyon gene çıktı hatta hemşire durumu doktoruna söylemedinmi hiçmi test yapmadı ilaç kullanmak gerekicek gene dedi ( kullanmassam erken doğuma kadar gidio sonuçları ) eşime söylediğimde hemen hastaneyi arayıp şikayette bulundu doktor hakkında gerekli ilgiyi görmediğimizi söyledik ilgiden ziyade en başta yapılması gereken yapılmadı . bunu ben şiddetli böbrek sancısı çekince müdahele edicekti herhalde telefonda başka kadın doğum uzmanı Selda hanımla görüştürüldük ona gidersek memnun kalıcağımızı güvende olucağımı söyledi .

Şuan 4.5 aylık hamileyim Selda hanıma başladığımda bu güne kadar memnun idim herşey güzeldi açıklama yapıyor seninle konuşuyordu . 2. bebeğiminde kız olduğunu söyledi.Buna sevindim elbet sevinmemmi yeterki sağlıklı olsunlar :) ama içimizden birses başka doktorada gitmemiz gerektiğini söyleyip durdu dayanamadım Pendik şifada Azize hanıma gittim. aynı şekilde tek tek anladım güzel ilgilendi sağolsun.Ultrasonlada güzelce baktı. DAHA BAKARBAKMAZ SENDE AMNİYOTİK BANT VAR DEDİ ! :'( azıcık internetten bakarsanız bilirsiniz ne kadar riskli bir şey bebek için sakat olabilirmiş bebeğim :'( bunu doktorun nasıl görmedi daha 3 aylıkken görebilioruz biz bu bantı dedi ben şoka uğradım ben bile bakınca net görebiliodum bandı doktor nasıl görmedi neden kendi doktorumdan duymadım die başladım ağlamaya sağolsun Azize hanım anında görüntü merkeziyle irtibata geçti 2.düzey ultrasondan başka bir doktorla beraber baktı . Amniyotik banta pek benzetemediler katmanmış gibi gözüktü ama olabilirde diye takip edilmem gerektiğini bebek büyüdükçe sıkıntı olucakmı die sık sık kontrol etmesi gerektiğini çünkü bu bant bebeğin neresine dolanirsa orda sakatlık yaratabiliormuş. hemen biilirsiniz Renkli ultrasona gün aldırdı. Şuan daha girmedim girince ne olucak bilmiyorum kendimi o kadar kötü hissediyorumki anlatamam hiç kimseye söyleyemiorum ki doktorumda söyleme zarar vermeyedebilir dedi . Eski doktoruma gitmeden bu sefer tekrar bidaha devlete gidicem oda riskten bahsederse ordan bölge hastanesine geçicem bunu bana anlatmasını isticem. ben öğrenmesem başka doktordan o ne zaman söylicekti doğumdan sonramı :'(

tedavisi olmayan bir şey ama önemli olan benim ondan duymam gerekti başkasından değil . Yanlışmı düşünüyorum biz kendimizi bebeklerimizi onlara emanet ediyoruz Kesinlikte bir doktorla kalmayın herzaman başka bir doktora muhakkak gidin .. Ben doktorlarımdan memnun kalmadım . Şaun Şifaya devam etme kararı aldım Kızımıda orda doğum yapmıştım eski doktorum orda olsaydı hiç düşünmeden ona giderdim ama kendisi Tuzla Gispir hastanesine gitti

Son düzenleme:
Benzer bir konuyu bende açmıştım . Bu durum elbette onların elinde değil ama yönlendirme ,açıklama yapma sıfır
ilk hamileliğim rezalet geçmişti doktorum yuzunden hala etkisindeyım kurtulamadım doğru doktoru bulmak zor gercekten

Allah şifalar versın inşallah sıhatle gelir bebişin

İnşallah canım teşekkür ederim yorumun için . İlk gebeliğim dış gebelikti kendiğinden gitti şükürler olsun.2. gebeliğimde idrar yolu enfeksiyonundan ilaç kullandım devamlı buna rağmen 8.ayda doğum sancısıyla gittim hastaneye zor durdurdular .benim için oldukça zor dönemlerdi yeterince ızdıraplıydı şuan çok şükürki kızım iyi . İnsan bunları yaşadıktan sonra doktorların ilgisizliğini kabul edemiyor sindiremiyor onlar ne derse inanmak zorundasınız çünkü ağzının içine bakıyordum resmen iyi bir şey desin die . Ama umduğum gibi olmadı. Güvenmiştim

Şuan Tek Duam Kızım İyi Olsun Yeterki o bant mıdır nedir o kızıma zarar vermesin

bende kalbi durmuş bebeğimi 4 hafta yok yere taşıdım karnımda hem sağlık acısından hem psikolojık acıdan yıprandım .herşey elbette allah dan ama doktorların da sorumlulukları var .ilk hamileliğimde doktor ultrasona bakarken ben doktorun gözünün için bakıyodum ne diycek dıye odüm kopuyodu ve bu bebişimde de aynı davranıyorum elimde değil .
umarım senın ıcın de guzel şeyler our ablamın bebişine de kafa ölçümü sonrası ozurlu olabılr demışlerdı şimdi 3 yaşında zeka küpü herkesi parmagında oynatıyo üzülme hele bir dünyaya gelsin hayırlısıyla hem dok torda olasılıktan bahsetmiş

çok sağ ol kimseyle konuşamıyodum buraya yazdımda biraz rahatladım teşekkür ederim ^^

Şuanda bol bol duadan başka yapıcak bir şey yok ^^ Senin durumunda çok zor o piskolojiyi birtek çekenler anlar Rabbim şimdiki bebişini sağsalim kucağına almanı nasip etsin inşallah

Sn. laydangel. Ne yaptınız doktor işini acaba. Bende nene hatun ve bolge hast. arasında kaldım. 2sıde yakın sayılır. Ama dr.lara guvenmek cok zor. Nenehatun hast. tuvalet az tahlıl bolumu 1 tane kuçuçuk ve karmasık gıbı geldı. Ama bı komsum neslıhan şeker di sanırım dr. kapalı ondan cok menmun ve oda dok yogun. Hamıleıgım kesınlesdı. Ara kanama olunca sabah erken en yakın nerde dr var dıye arayınca pendik bolge hast. selda karakaya ıdı sanırım o dr gıttım. İyi gıbı geldı. ama sımdı okuyunca karasızım halaa gercı daha cook baslardayım .Allah nasıp ederse hamıleıgım devam ederse nereyı secerım bılemıyorum.
Hastanen olrak ıkısını ıncelersek.Siz hangısnde karar kıldınız. Teşekkurler...

MEDİCİNE HOSPİTAL ASYA’NIN FİZİKİ YAPISI

Arsa alanı : 4.000 m2

Kapalı alan : 9.500 m2

Blok sayısı : 3

Kat sayısı : 6+5+5

Yatak kapasitesi : 109

Çalışan personel sayısı : 365

Doktor sayısı : 45

6 Ameliyathane, tüm personeli bayan 3 Doğumhane, en modern cihazlarla donatılmış Mikrobiyoloji ve Biyokimya Laboratuvarı, Radyoloji ve Renkli Doppler Ultrason laboratuvarları, tam donanımlı Erişkin ve Yeni doğan yoğun bakım üniteleri ile TÜP BEBEK (İVF) ünitemiz mevcuttur.

Tüm branşlarda uzman hekim kadrosu ve gece, hafta sonu ve tatil günleri dahil 24 saat Dahiliye Uzmanı, Bayan Kadın Doğum Uzmanı, Çocuk Hastalıkları Uzmanı ve Diş Hekimi olan Uzman Hekim kadrosu hizmet vermektedir.
Hastanemizin ulaşım kolaylığı, sağlıkta mükemmele ulaşmaya gayretli hizmet kalitesi ile İstanbul' da önemli bir açığı

Pendik Bölge Hastanesi

Bölge Sağlık Grubunun üçüncüsü olan Pendik Bölge Hastanesi 2010 yılı başında hizmete girmiştir. 15’ i suit 100 hasta odası, 23 yataklı Yoğun Bakım Üniteleri, 6 Acil Gözlem yatağı ile faaliyet gösteren hastanede tam donanımlı 4 ameliyathane, 2 doğumhane, modern bir Anjiyografi ünitesi bulunmaktadır.

Tüm tip branşlarında poliklinik ve tanı üniteleri olmakla beraber Kalp-Damar Cerrahisi, Ortopedi, Nöro-şiruriji, Fizik tedavi ve Rehabilitasyon, Nöroloji ve Plastik Cerrahi alanlarında ön sırada yer almak hedeflerimiz arasındadır.

bugün kendi doktoruma selda hanıma gitmeden önce pendik devlet hastanesinede bi gittim ordaki doktordan olumlu yanıt aldım amniyotik bant göremedi gelişimide gayet güzel dedi . ordan çıkıştada bölge hastanesine geçtim . doktoruma herşeyi anlattım şifadaki ultrason kağıdınıda gösterdim. tekrar ultrasonda baktı herşeyini tek tek inceledi bütün karnıma baktı bir şey kaçırıyomu die ama oda bant görmedi şuanda bebeğe zarar vericek bir şey yok dedi olsa görürdüm dedi beni baya rahatlattı belki o an kasılma olmuştur onu görmüştür dedi :) . sanırım sorun şifadaki doktorun ultrasonundan kaynaklanıo genede 2.düzey ultrasona giricem bölge hastanesinde :)

Doktorum çok iyi ilgili sğolsun bi sıkıntı olmadı bugüne kadar .Hastane personelleride öyle ilgileniyolar sizinle ben illk yeliz hanımda sıkıntı yaşayınca acaba selda hanımdamı ilgisiz die üzüldüm ama bugün tekrar ona devam etme kararı aldım :)

Nene hatuna hiç gitmedim ama giden tanıdıklarım var bir şikayet duymadım :) tercih sizin tabiki ^^

Son düzenleme:
Emsey Pınar hanım ve Gisbir Ferda hanımdan sonra biz de Selda hanımda karar kıldık.15 haftalık bizimkisi.Cinsiyeti belli oldu.Selda hanımla devam edeceğiz gibi görünüyor.Allah herkese kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…