Sompo sigorta bahçelievler medicana için bana 53 bin tl fiyat vermişti.Acıbadem 85 ise medicana nasıl 125bin fiyat veriyor ben cok anlayamadım.. Normalde doktor ucretleri medicanada daha uygun oluyor
acıbademde doktorunuz kimdi acaba? memnun muydunuz?Aralıkta acıbademde 40'a yaptım normal doğumu. Allah'ım artışlar akıl alır gibi değil
Bakırköy Acıbadem'de Alihan Özcan'dı.acıbademde doktorunuz kimdi acaba? memnun muydunuz?
Güneşli erdem hastahanesi. Bi bal derim. Bende fiyatlardan sonra en uygun burayı buldum. Arkadaşım doğum yaptı onun tavsiyesi üzerine gidiyorum şuan paketi 31.000 tlye satın aldım. Daha erken haftalar için daha erken paketleri de var.Arkadaşlar merhaba,
İstanbul için özel hastaneden doğum fiyatı alan var mı güncel fiyatlar hakkında bilgisi olan?
Hangi il ve şubesi?Medipol 27 bin medilife 19 bin dediler bunlar sezaryan fiyatı normal doğum daha uygun
Konumu çok ters maalesef. Teşekkür ederim.Güneşli erdem hastahanesi. Bi bal derim. Bende fiyatlardan sonra en uygun burayı buldum. Arkadaşım doğum yaptı onun tavsiyesi üzerine gidiyorum şuan paketi 31.000 tlye satın aldım. Daha erken haftalar için daha erken paketleri de var.
Istanbul Bahcelievler medipol ve esenyurt medilife bende medilife doğum yapicam 1 buçuk ayım kaldıHangi il ve şubesi?
MEdilife Esenyurt mu Beylikdüzü mü Esenyurtta bulamadım haritalarda.Istanbul Bahcelievler medipol ve esenyurt medilife bende medilife doğum yapicam 1 buçuk ayım kaldı
Fiyat sordum 20 bin civarı güvenilirliği nasıldır bilginiz var mı?Istanbul Bahcelievler medipol ve esenyurt medilife bende medilife doğum yapicam 1 buçuk ayım kaldı
MedilifeMEdilife Esenyurt mu Beylikdüzü mü Esenyurtta bulamadım haritalarda.
Medilife beylikdüzü diye geciyo hastane esenyurta bagliMEdilife Esenyurt mu Beylikdüzü mü Esenyurtta bulamadım haritalarda.
Hangi hastane için medipol için miFiyat sordum 20 bin civarı güvenilirliği nasıldır bilginiz var mı?
Medilife içinHangi hastane için medipol için mi
Ben 10 gün önce konuştum normal 16 bin sezeryan 19 bin dedi zam gelebilir siz doğum yapana kadar dendi gidip bizzat konuştum hastaneyleMedilife için