İlköğretim Yorum ve Soruları İstanbul Okul veya Öğretmen Tavsiyesi

ipexgximu

Tombik Pamuğum
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
2.592
8
Merhaba kızlar,

2 çocuğum var. Kızım seneye ilkokula başlayacak. Ben Bahçeşehir'de oturuyorum ama istanbul'un herhangi bir yerinde iyi bir ilkokul öğretmeni arıyorum. Gerekirse taşınacağım. Okuldan çok öğretmen benim için önemli. Bilfen - MEF gibi okullarda 2 çocuk okutacak bütçemiz yok maalesef. Doğa gibi okullara da pek güvenmiyorum. Ama özel veya devlet farketmez öğretmen tavsiyesinde bulunursanız çok memnun olurum.

Bahçeşehirde Süleyman Demirel ilkokunda Vedat bey 1. sınıfları okutacak bu sene oğlumun özel durumu olmasaydı ben ona vercektim çok iyi bir öğretmenmiş kendisi ama bize kısmet olmadı....

Merhaba kızlar,bu sene kızım bahçelievler yayla ilköğretim okuluna gidecek,Bildiğiniz yada tavsiye edebileceğiniz bir öğretmen var mı? önerilerinizi bekliyorum,teşekkürler,

Merhaba, eğer öğretmen sizin için önemliyse ben de Kilittaşı İlkokulu'nu tavsiye edebilirim. bir yakınımın çocuğu oraya gidiyor. Çamlıca'da yerleri. Sınıf mevcudu az, öğretmenlerin hepsi çok deneyimli öğretmenler. Keystone International diye de geçiyor isimleri.

X