İstanbul öğretmenevleri

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.573
6.466
358
35
Merhaba hanımlar
Bu ayın sonunda annem ve oğlumla İstanbul'u gezmeye gitmek istiyoruz.
Bu zamana kadar bir kaç kez gittim ama hep birilerinin evindeydim. Bir yerlere götürdüler tabiki de kafamda İstanbul oturmadı. Gidip sirtimizda cantalarimizla sabahtan akşama gezelim diyoruz :))
Amaaaa.... İstanbul'u hiç bilmiyorum malesef. Öğretmenim bir öğretmen evinde kalıp gezmek istiyorum. Ama öğretmen evinin de eski İstanbul a yani gezilecek yerlere yakın olsun diyorum. Internetten bakıyorum ama nerede gezilecek yerler yoğun, oraya yakın öğretmen evi nere, çözemedim.
Yardımcı olursanız çok sevinirim . Teşekkürler.

Eski istanbul olmasin bence
En guzel olani burgazada ogretmenevi
Eski istanbula ayri bir gun ayirirsiniz

Merhaba öğretmenevlerini öğretmen olduğum halde hiç boş bulamadım nedense. ancak başka temiz misafirhaneler var rahatlıkla kaldığımız. Turistik yerlerde de oldukça var. Tavsiyem onları araştırmanız. Panaromik bir tur için Sultanahmet’teki Ayasofya, sultan Ahmet camii, yerebatan sarnıcı, Topkapı Saray’ı, arkeoloji müzesini gezebilirsiniz hepsi aynı yerde. Sonra Eminönü balık ekmek bizim favorimizdi. Kapalıçarşı yı ve Mısır çarşısını dolaşmıştık. Sultanahmet’ten Beyazıt’a yürüyebilirsiniz. Boğaz turu yapmanızı ve teleferikler pierlotiye çıkıp hz. Eyüp’e yürüyerek inmenizi de tavsiye ederim. Tramvayla Dolmabahçe sarayın da gidebilirsiniz. Sonra Beşiktaş ta kumpir yemek de bizim favorilerimizdendi.

Back
X