• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket istanbul mu ? bursa mı ? izmir mi ? ankara mı?

istanbul ? izmir ? bursa ? ankara ??? mı ???

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .
ANKARA da doğup büyüdüğüm için ANKARA dedim
ama BURSA ve ıZMıR de çok güzel

tartışmasız izmir diyorum. her yönüyle mükemmel. burda doğdum burda büyüdüm ilerdede burda yaşamayı düşünüyorum.

Yazan 4 büyük sehiride malesef yeterince tanimiyorum. O yüzden memleketim Trabzon diyorum. :61:

İzmirde güzeldir ama ben kalabalıga alıstım. Özellikle istanbulun kalabalıgına..
Seviyorum burayı bilmiyorum ya seviyorum kayıtsız, sartısız..
Kız kulesine, camlıcasına, bogazına ask gibi birsey bu galiba..:69:

bence insan nerde yasiyorsa ya da nereye alistiysa kesinlikle o sehirdir ben 4 yildir ankaramin özlemini cekiyorum ve bana izmir istanbul bursa da yasa deseler dar mi geldi ankara derim :) ANKARA ANKARA ANKARA :64:

Ankaralıyım yerlisiyim.elbette Ankara derim :1: ama oylama yapamıyorum ankette.sonuç görünüyor direk.Ankara zaten yaşanılabilir şehirler sıralamasında 1.gelmiş.doğru tespit yapmışım yani :9:

bursa'da doğdum,büyüdüm amma ve lakiiinn Ankara'dan başka yar tanımam :69:

Son düzenleme:
bende bursada oturuyorum ama egeliyim bende akçaylıyım izmir bence baska bi güzel denizi var çeşmesi var alaçatısı var çok ayrı onun güzelliği

izmir memleketimdi, havasından ve kirliliğinden her zaman nefret ettim, her zaman bir şeyler eksikti, ama bendeki yeri hep ayrı oldu, orada büyüdüm, sevdiklerimi ve güzel anılarımı orada bıraktım, istanbul hayran olduğum şehir, arada gitmem gereken, görmem gereken, bi hatırını muhakkak sormam gereken, etkinliklerinin, festivallerinin neredeyse tamamının güzel olduğu, 2 ayda bir göremezsem yüzümün düştüğü, rüyalarımın şehri (özellikle beşiktaş), ama ankara benim güzel şehrim, ömrümün sonuna kadar yaşayabileceğim, türkiye'de bi tane, yemyeşil, tertemiz, güpgüzel...

ankara'da yaşarım, izmir'e ayda bir, istanbul' a iki ayda bir uğrarım...
üçü de benim...

bursa ise bi kere eşimle gittim, gezdim, tozdum, pek beğenmedim, tabi 2 güne sığamaz hiç bir şehir.. iki günle sağlıklı karar verilemez...

ahhhh İstanbul tabikide.....

Tum olumsuzluklarına, sıkıntılarına, stresine .... herseye rağmen İSTANBUL

Back