Çok sağol canım sen ameliyat odunmu ? Varmı önereceğin bir doktor10_12 bin arası fiyatlar aldim. Kombine ameliyat olursa 8 e kadar düşüyor
Canım ben mayis gibi olucam büyük ihtimalle altan yücetaş aÇok sağol canım sen ameliyat odunmu ? Varmı önereceğin bir doktor
Sen. nezaman ameliyat olmayı düşünüyorsun varmi aklında bi drCanım ben mayis gibi olucam büyük ihtimalle altan yücetaş a
Var zahracım ekrem keskine ameliyat olacam pazartesiSen. nezaman ameliyat olmayı düşünüyorsun varmi aklında bi dr
Kadıköyde yeri canım ameliyatları çamlıca medikanada yapıyorTakıp ediyorum ekrem beyi yeri nerde ameliyatlarını nerde yapıyor canim
Peki kaça olucaksın canım bende olucam 23 kilodan sonra mecburKadıköyde yeri canım ameliyatları çamlıca medikanada yapıyor
bilgi için çok teşekkürlerGöğüslerini küçültmeyi düşünen arkadaşlar geçen hafta Dr Coşkun Levent Taşçı lazer lipoliz yöntemiyle göğüslerimi küçülttü. Kesinlikle acılı ve sıkıntılı bir süreç değil. Mutluluğun ta kendisi!! İki saat içinde operasyon bitti ve ben normal hayatıma döndüm. Dr Coşkun Levent Taşçı hakkında zaten güzel yorumları duyduğum için tercih etmiştim ancak az bile söylemişler. Bu kadarda kolay ve güzel olcağını ummamıştım. Samimiyetle ve tüm kalbimle hepinize öneriyorum! Aynı zamanda mükemmel bir insan
Taksim eğitim ve araştırma bilgehan ilker hn devlette daha iyi fiyatlar alabilirsiniz ben kendisine oldum çok iyi bir cerrah devlet hastanesi kesinlikle öneririmÇok sağol canım sen ameliyat odunmu ? Varmı önereceğin bir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?