İstanbul Meme küçültme

10_12 bin arası fiyatlar aldim. Kombine ameliyat olursa 8 e kadar düşüyor

REKLAMLAR !

Son düzenleyen: Moderatör:
REKLAMLAR !

Son düzenleyen: Moderatör:
Takıp ediyorum ekrem beyi yeri nerde ameliyatlarını nerde yapıyor canim

Merhaba, ben de göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama ağrıdan çok korkuyorum. Tabii sonucun güzel olması da önemli. İstanbuldayım. Bu konuda iyi olan hangi dr.u tavsiye edersiniz? Fiyatlar nasıl?

Göğüslerini küçültmeyi düşünen arkadaşlar geçen hafta Dr Coşkun Levent Taşçı lazer lipoliz yöntemiyle göğüslerimi küçülttü. Kesinlikle acılı ve sıkıntılı bir süreç değil. Mutluluğun ta kendisi!! İki saat içinde operasyon bitti ve ben normal hayatıma döndüm. Dr Coşkun Levent Taşçı hakkında zaten güzel yorumları duyduğum için tercih etmiştim ancak az bile söylemişler. Bu kadarda kolay ve güzel olcağını ummamıştım. Samimiyetle ve tüm kalbimle hepinize öneriyorum! Aynı zamanda mükemmel bir insan

bilgi için çok teşekkürler , lazer lipolizide araştırıcam. Fiyatı nasıl, siz ne kadar ödediniz?

merhaba, ben Mayısta haziranda meme küçültme için epey araştırdım. Ataşehir de Doktor Dicle Sevük ile görüştüğümde çok hoş sohbet birşekilde tüm sorularımı yanıtladı. İçime sindiği için ona ameliyat oldum. İlk gün biraz ağrı oldu Doktor Hanım da görüşmemizde söylemişti. ama ağrı kesici ile geçti.
Şimdi çok rahatım. DD giyerken şimdi B oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…