- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.514
-
- Konu Sahibi redappleee
Duygu Işıl Gencer ve Nagihan Kaya kesinlikleİstanbul medipol mega da önerebiliceğiniz doktor var mı kızlar ?
Çok teşekkür ederimDuygu Işıl Gencer ve Nagihan Kaya kesinliklemükemmel her ikiside
Duygu hanımın 1100 müş muayene ücretiDuygu Işıl Gencer ve Nagihan Kaya kesinliklemükemmel her ikiside
Doğrudur geçen seneden bu yana herşey arttı..Duygu hanımın 1100 müş muayene ücreti
Merhaba doktordan memnun kaldınız mı ? Sene de geçmişBen de yarın oraya özlem doktora gidicem 2 tanıdığım gitmiş önerdiler iyi dediler bakalım inşallah iyidir
Merhaba her iki doktor da Wp mesajlarına cevap veriyorlar mı ?Duygu Işıl Gencer ve Nagihan Kaya kesinliklemükemmel her ikiside
Sms ile konuşuyordum Nagihan hanımla. Duygu hanımla doğum yapcağım gün tanıştık nöbetçi oydu. Sonrasında Duygu hanıma sürekli kontrole gittiğimden dolayı telefonla haberleşme hiç yapma durumu olmadı.Merhaba her iki doktor da Wp mesajlarına cevap veriyorlar mı ?
Ben çok memnun kaldım gerçekten bir daha doğum düşünsem ikisinden birine giderdim muhakkak.Merhaba doktordan memnun kaldınız mı ? Sene de geçmiş
Özlem doktor iyi hoş ama rapor vermiyor hiç ama duygu ve nagihanı daha çok övdüler keşke onlardan birine gitseydimMerhaba doktordan memnun kaldınız mı ? Sene de geçmiş
Çok teşekkür ederimSms ile konuşuyordum Nagihan hanımla. Duygu hanımla doğum yapcağım gün tanıştık nöbetçi oydu. Sonrasında Duygu hanıma sürekli kontrole gittiğimden dolayı telefonla haberleşme hiç yapma durumu olmadı.
Bence enerji meselesi biz ilk görüşmeden itibaren aileden biriymiş gibiydi her muayenemiz gülerek geçiyordu ama sizin ekstrem bi durumunuz var ben toplasanız 3-4 kere yazışmıştım kendisiyle ve hemen yanıt almıştım. Bu arada çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin inşallahÇok teşekkür ederimnagihan hanıma soğuk diyenler var. Ben tüp bebek sonrası gebe kalanlardanım ve ilk gebelik riskliydi düşük oldu bu 2. Si bu yüzden benim sürekli irtibatta kalmam lazım çünkü kullandığım ilaçlar var.