• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul - M.Sarıgül

Amacım Sarıgül hakkında fikir paylaşımında bulunmak beyin fırtınası yapmaktır propoganda amacı yok burada.. sarıgül ne yapmış şimdiye diye soranlar Şişli belediyesinin sitesine görebilir topbaşa oy verirken topbaş ne yapmış şimdiye kadar diye düşünen kaç kişi vardı acaba hani biraz mantıklı yorumlar bekliyorum.. ayrıca sarıgülü desteklememim bir nedeni de çağdaş bir yönetimden yana olması topbaş döneminde istanbul resmen iran gibi oldu bir belediye binasına gidiyorum türbanlılar sakallılar gırla.. evet onlar da çalışabilir ama bütün bina toptan bu kişilerden oluşuyorsa orada art niyet ararım ben bu baskı demektir kendi gibi olmayanlara.. Sarıgül gelirse bu tipler de uzaklaşacaktır belediyelerden yeter yani mecburmuyum ben belediye binasında adım başı türbanlı görmeye?

Hiçbir siyasi partiyi desteklemiyorum,bana göre Türkiye'de adam akıllı bir siyasi parti yok,Sarıgül'ü birkaç kez dinledim,özellikle ilk konuşmasındaki protokole sert çıkışı ona karşı bir önyargı oluşturdu bende.Gereksizdi.Konuşmaları genel anlamda sönük geçiyor.Biz bazılarının bağırmasına alıştık belki de ondan bana öyle geliyor :ssz: Ama yok yani,istediğimi bulamadım.Güç sever bir havası var.

Sarıgul mu Topbas mı değil Sarıgul mu Erdogan boyundurugunda Topbas mı olsa daha makul olabılır baslık.
Secım haberlerını,secim mıtınglerini bile onun adına yapıyor.Hangısı baskan adayı seçemedim.Zira gezi zamanı bıle istanbul toz duman ortada ne vali ne belediye baskanı gorduk.Bıraz amıyane bır tabır var kullanmak ıstemıyorum...

Sarıgule gelecek olursak Şişliyi bilen gören arkadaslar varsa anlatsınlar kendisinin neler yaptıgını.Az cok tanık oldum ben.Istanbullu arkadaslar anlatsınlar bir İzmirli ıolarak bana düşmez.

Amacım Sarıgül hakkında fikir paylaşımında bulunmak beyin fırtınası yapmaktır propoganda amacı yok burada.. sarıgül ne yapmış şimdiye diye soranlar Şişli belediyesinin sitesine görebilir topbaşa oy verirken topbaş ne yapmış şimdiye kadar diye düşünen kaç kişi vardı acaba hani biraz mantıklı yorumlar bekliyorum.. ayrıca sarıgülü desteklememim bir nedeni de çağdaş bir yönetimden yana olması topbaş döneminde istanbul resmen iran gibi oldu bir belediye binasına gidiyorum türbanlılar sakallılar gırla.. evet onlar da çalışabilir ama bütün bina toptan bu kişilerden oluşuyorsa orada art niyet ararım ben bu baskı demektir kendi gibi olmayanlara.. Sarıgül gelirse bu tipler de uzaklaşacaktır belediyelerden yeter yani mecburmuyum ben belediye binasında adım başı türbanlı görmeye?

neresi mantıksız arkadaşım
ben de açıkla diye sordum zaten
ben şişlide oturmuyorum yaptığı herşeyi takip etmek zorunda değilim orada yaşayanlar bilenler anlatsın
madem destek amaçlı başlık açtın bi zahmet neden desteklediğini de yazarsın yoksa bu başlığın ne anlamı var
eğer yaptıklarından bahsetmeyeceksen neden konuyu açtın herkes bunu sormuş zaten
bi de propangada yapmak için açmadım diyosun ama açıkça yapıyosun
ha yap zaten beni ilgilendirmez ama doğru düzgün soru soranlara da mantıksız yorumlar diye kestirip atma lütfen

Son düzenleme:

Bütün bina böyle kişilerden mi oluşuyor :27: Bi siz görüyorsunuz böyle kişileri galiba... ne güzel de türbana getirmişsiniz konuyu

Son düzenleme:
topbasında sarıgulunde ii yanları oldugu gibi kotu yanlarıda var. ben hıcbi parti tutmuyorum. herkesin fıkrıne saygım var.. konu sahıbının tercıhınede saygım var. ama bu konunun amacı belli.. sonucta tam secım arefesınde bole konu acmak pek mantıklı degıl.. sen sarıgulu tutuyorsan oyunu ona verırsın baskalarını etkılemek nıye..

ben sarıgüle oy vereceğim deyince etkilenecek biriyseniz bir zahmet oy da kullanmayın mazallah oy günü aklınız başka partiye kayıverir. ben sadece fikir paylaşımı yapmak istedim ayrıca sarıgül alelade bir aday değil istanbulda kazanırsa siyasetteki tüm dengeleri ciddi anlamda değiştirebilecek birisi. bunu da göz ardı etmeyin. çemişgezek belediyesi adayından değil istanbul adayından bahsediyorum.

ebis,
ha İstanbul adayı ha Çemişgezek adayı, tüm adaylar heryere hizmet götürmeli değil mi?
Biryer kalkınırken diğer yer memleketin ücra köşesi diye göz ardı edilmemeli:34:

Back