- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Kızlar İstanbul'da oy kullanacağım ve Mustafa Sarıgül'ü düşünüyorum.. gerçekten hedefleri olan çağdaş bir lider olarak görüyorum ve kadınlara değer veren birisi mitinglerine bakıyorsunuz hep kadınlar ön planda istanbulu bir dünya şehri yapabilecek donanımı var.. umarım bu sefer çağdaş bir yönetimle karşılaşırız da belediyeden yoz düşünceliler uzaklaşır. çok sıkıldım gerçekten..
Tayyibin şu an ki oy şımarıklığının yanında onunki ne olacak ki yani bence CHP tam yerinde bir aday gösterdi. bu ülkenin kadınlara saygılı liderlere ihtiyacı var..
Tayyibi hiç katıyorum bileben sadece Sarıgül ile ilgili düşüncelerimi söyledim.
AKP ve Tayyip Erdoğanla ilgili düşüncelerimi muhtelif konularda her zaman söyledim.
Geçen Sarıgül'ün bir videosunu izlemiştim kendi partililerini azarlıyordu.
evet onu ben de izledim ve çok güldüm
adam iyice havalara girmiş valla
bu arada sarıgülle erdoğan kıyaslaması saçma bence
kıyaslanacaksa kadir topbaşla kıyaslamak lazım
CHP bence çokta doğru olmayan bir seçim yaptı bu konuda çok daha iyi çalışan başka belediyeleri var CHP'nin.
Sarıgül medyatik bir şekilde gündemde kalmayı başarıyor o yuzden sanırım.
ben bu konuyu anlamadım.
yani konu sahibi sarıgül için oy kullanmayı düşünüyor da acaba doğru aday mı değil mi diye kendi düşüncelerinden mi emin olmak istiyor? yoksa sarıgül'e destek kampanyası mı? bir açıklık getirirse eğer biz de fikirlerimizi ona göre söyleyelim.
destek kampanyası gibime geldi benim
yoksa topbaş mı sarıgül mü diye konu açardı bence
bana da çok itici geliyordu geçenlerde bir mitingde şöyle bir cümlesi vardı onu duyduktan sonra daha da itici buluyorum'' Allah size daha ne yapsın Sarıgül ü yaratmış şimdide aday yapmış''.....diye gidiyor..one özgüven o dedirtiyor..
ne bileyim bir de topbaş mı sarıgül mü diye açması bile garip. sonuçta düşünceleri belliyse eğer...
yani yönlendirilmeye ihtiyacı mı var? ya da oy için bilgisi yetersiz de bilgi edinme amaçlı mı? bu kadar da aleni olmaz ki!
aslında kararsız olanlar açabilir o şekilde ama arkadaş bariz sarıgüllü belli o yüzden haklısın
kendi gibi düşünenlerin yorumunu merak etmiş heralde
eğer açtıysa kararsız insanlar için bilgilendirme yapsın artılarını eksilerini daha mantıklı olur
simon çok gereksiz kalmış. konu açılmak için açılmış sanırım. görünürde sarıgülcüler çok ya muhabbet olsun diye belki..
bir de siyaset o kadar hassas bir çizgi ki yönlendirilmeye ihtiyacı olan insan her yöne çekilebilir. bu insanın alt yapısından gelmesi gereken bir şey bence...yoksa insan doğrularına paralel seçimi bellidir zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?