• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul - M.Sarıgül

bensibelim2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
3.378
1.598
123
42
Kızlar İstanbul'da oy kullanacağım ve Mustafa Sarıgül'ü düşünüyorum.. gerçekten hedefleri olan çağdaş bir lider olarak görüyorum ve kadınlara değer veren birisi mitinglerine bakıyorsunuz hep kadınlar ön planda istanbulu bir dünya şehri yapabilecek donanımı var.. umarım bu sefer çağdaş bir yönetimle karşılaşırız da belediyeden yoz düşünceliler uzaklaşır. çok sıkıldım gerçekten..

Sarıgül'e karşı çekimserim belli bir donanımı var, çağdaş ve yenilikçi illaki ama oyları görünce şımarmaya müsait bir yapısı da yok değil.
Keşke CHP farklı bir aday çıkartsaydı.

Tayyibin şu an ki oy şımarıklığının yanında onunki ne olacak ki yani bence CHP tam yerinde bir aday gösterdi. bu ülkenin kadınlara saygılı liderlere ihtiyacı var..

Kızlar İstanbul'da oy kullanacağım ve Mustafa Sarıgül'ü düşünüyorum.. gerçekten hedefleri olan çağdaş bir lider olarak görüyorum ve kadınlara değer veren birisi mitinglerine bakıyorsunuz hep kadınlar ön planda istanbulu bir dünya şehri yapabilecek donanımı var.. umarım bu sefer çağdaş bir yönetimle karşılaşırız da belediyeden yoz düşünceliler uzaklaşır. çok sıkıldım gerçekten..

canım burda kaynak belirtmeden konu acmak yasak sanırım yani gazete veya dergideki bir yazı paylasılıyor
ama sana katıldığımı söylemeden de gecemeyeceğim

Tayyibin şu an ki oy şımarıklığının yanında onunki ne olacak ki yani bence CHP tam yerinde bir aday gösterdi. bu ülkenin kadınlara saygılı liderlere ihtiyacı var..

Tayyibi hiç katıyorum bile :D ben sadece Sarıgül ile ilgili düşüncelerimi söyledim.
AKP ve Tayyip Erdoğanla ilgili düşüncelerimi muhtelif konularda her zaman söyledim.
Geçen Sarıgül'ün bir videosunu izlemiştim kendi partililerini azarlıyordu.

açıkçası ben sarıgül konusunda çekimserim
biraz kendini beğenmiş biri gibi geldi
yani o da kendini kaybedebilir çünkü güç delisi birine benziyo
eskiden böyle olduğunu düşünmüyodum ama söylemlerini açıklamalarını duydukça soğudumn adamdan

kızlar ben mevcut yönetimden şikayetlerim var ama alternatif de göremiyorum. Sarıgül uzun yıllar Şişli'de görev yaptı, ben de uzun bir süre Şişli'de ikamet etmişliğim var, yerleşik bir yeri yönetmek daha kolay ama konu İstanbul olunca işler o kadar da kolay değil, hem istanbulu yönetecek başkanın, iktidar partisinden olması her zaman ayrı bir avantaj.

Tayyibi hiç katıyorum bile :D ben sadece Sarıgül ile ilgili düşüncelerimi söyledim.
AKP ve Tayyip Erdoğanla ilgili düşüncelerimi muhtelif konularda her zaman söyledim.
Geçen Sarıgül'ün bir videosunu izlemiştim kendi partililerini azarlıyordu.

evet onu ben de izledim ve çok güldüm
adam iyice havalara girmiş valla
bu arada sarıgülle erdoğan kıyaslaması saçma bence
kıyaslanacaksa kadir topbaşla kıyaslamak lazım

evet onu ben de izledim ve çok güldüm
adam iyice havalara girmiş valla
bu arada sarıgülle erdoğan kıyaslaması saçma bence
kıyaslanacaksa kadir topbaşla kıyaslamak lazım

CHP bence çokta doğru olmayan bir seçim yaptı bu konuda çok daha iyi çalışan başka belediyeleri var CHP'nin.
Sarıgül medyatik bir şekilde gündemde kalmayı başarıyor o yuzden sanırım.

CHP bence çokta doğru olmayan bir seçim yaptı bu konuda çok daha iyi çalışan başka belediyeleri var CHP'nin.
Sarıgül medyatik bir şekilde gündemde kalmayı başarıyor o yuzden sanırım.

yıllardır şişlide seçiliyo ya bi de medyatik o yüzden onu aday gösterdiler
mesela ben çok antipatik buluyorum başka birini aday gösterseler daha iyidi benim için

bu arada şişlide oturan biri yok mu acaba nasıl bir başkan ne gibi faaliyetleri var orada yaşayanlar daha iyi bilir
ama bana seçimi ufak farklarla topbaş alır gibime geliyo

ben bu konuyu anlamadım.
yani konu sahibi sarıgül için oy kullanmayı düşünüyor da acaba doğru aday mı değil mi diye kendi düşüncelerinden mi emin olmak istiyor? yoksa sarıgül'e destek kampanyası mı? bir açıklık getirirse eğer biz de fikirlerimizi ona göre söyleyelim.

ben bu konuyu anlamadım.
yani konu sahibi sarıgül için oy kullanmayı düşünüyor da acaba doğru aday mı değil mi diye kendi düşüncelerinden mi emin olmak istiyor? yoksa sarıgül'e destek kampanyası mı? bir açıklık getirirse eğer biz de fikirlerimizi ona göre söyleyelim.

destek kampanyası gibime geldi benim
yoksa topbaş mı sarıgül mü diye konu açardı bence

bana da çok itici geliyordu geçenlerde bir mitingde şöyle bir cümlesi vardı onu duyduktan sonra daha da itici buluyorum'' Allah size daha ne yapsın Sarıgül ü yaratmış şimdide aday yapmış''.....diye gidiyor..one özgüven o dedirtiyor..

destek kampanyası gibime geldi benim
yoksa topbaş mı sarıgül mü diye konu açardı bence

ne bileyim bir de topbaş mı sarıgül mü diye açması bile garip. sonuçta düşünceleri belliyse eğer...
yani yönlendirilmeye ihtiyacı mı var? ya da oy için bilgisi yetersiz de bilgi edinme amaçlı mı? bu kadar da aleni olmaz ki!

bana da çok itici geliyordu geçenlerde bir mitingde şöyle bir cümlesi vardı onu duyduktan sonra daha da itici buluyorum'' Allah size daha ne yapsın Sarıgül ü yaratmış şimdide aday yapmış''.....diye gidiyor..one özgüven o dedirtiyor..

ona öyle burhan altıntop övünmesi gibi..
oğlu da aynı.. hem fizik olarak hem de mizaç olarak...

ne bileyim bir de topbaş mı sarıgül mü diye açması bile garip. sonuçta düşünceleri belliyse eğer...
yani yönlendirilmeye ihtiyacı mı var? ya da oy için bilgisi yetersiz de bilgi edinme amaçlı mı? bu kadar da aleni olmaz ki!

aslında kararsız olanlar açabilir o şekilde ama arkadaş bariz sarıgüllü belli o yüzden haklısın
kendi gibi düşünenlerin yorumunu merak etmiş heralde

eğer açtıysa kararsız insanlar için bilgilendirme yapsın artılarını eksilerini daha mantıklı olur

aslında kararsız olanlar açabilir o şekilde ama arkadaş bariz sarıgüllü belli o yüzden haklısın
kendi gibi düşünenlerin yorumunu merak etmiş heralde

eğer açtıysa kararsız insanlar için bilgilendirme yapsın artılarını eksilerini daha mantıklı olur

simon çok gereksiz kalmış. konu açılmak için açılmış sanırım. görünürde sarıgülcüler çok ya muhabbet olsun diye belki..
bir de siyaset o kadar hassas bir çizgi ki yönlendirilmeye ihtiyacı olan insan her yöne çekilebilir. bu insanın alt yapısından gelmesi gereken bir şey bence...yoksa insan doğrularına paralel seçimi bellidir zaten..

simon çok gereksiz kalmış. konu açılmak için açılmış sanırım. görünürde sarıgülcüler çok ya muhabbet olsun diye belki..
bir de siyaset o kadar hassas bir çizgi ki yönlendirilmeye ihtiyacı olan insan her yöne çekilebilir. bu insanın alt yapısından gelmesi gereken bir şey bence...yoksa insan doğrularına paralel seçimi bellidir zaten..

bence de sarıgülü destekleyenler çok göründüğü için muhabbet amacıyla açmış
ama sarıgülü tanımayan bilmeyenler için şişlide yaptıkları söylenebilir en azından madem konuyu açıyosa
iyi diyolar ama ne yapmış mesela bu zaman kadar merak ediyorum
ben istanbulda bulundum ama şişliyi bilmiyorum sonuçta ilgilenmedim

gerçi oy vereceğim kişiyi kendim araştırıp veririm buradaki yorumlara bakıp vermem sadece

ama bence sarıgül mü topbaş mı diye açılsa görüş belirtilmeden daha iyi olurdu

Son düzenleme:
Back