İstanbul lazerle göz çizdirme doktor tavsiyesi

Panda-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2023
8
0
32
Merhabalar
15 yıldır gözlük kullanıyorum, iki defa kontak lens kullanmayı denedim ama alerji gelişti enfeksiyona kadar gitti. Bu sebeple lens kullanmam yasak. Gözlükten de çok sıkıldım hem estetik açıdan hemde konfor açısından. Gözlük kullananlar anlar halimi ama işlemle ilgili de tedirginim güvenilir bir doktor arayışındayım. Sizin önerilerinizi bekliyorum. İstanbul Avrupa yakasında doktor öneren olursa çok sevinirim. Sosyal medyada karşılaştığım yorumlar ne kadar gerçekçi bilemiyorum çok popüler olan doktorlardan da bu sebeple emin olamadım. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba geçen Aralık ayında eşim istanbul Bakırköy özel Venevidi göz hastanesinde Lazerle gözlerini çizdirdi ve şuan gözlük kulanmıyor ve gayet memnun
Ayrıca Eşimin Ailesinden çok kişi bu doktorun yanında ameliyatlar geçirdi ve hepside gayet şuan memnun
Dr İlhami Salcan

Tavsiyeniz için teşekkür ederim bende beni vidi gözün caddebostan şubesinden Özer Bey ve Sultan Hanımı düşünüyordum ama Avrupa yakasında oturuyorum bu yakada olması tercihim. Bahsettiğiniz doktora en azından bir muayne olabilirim.

biz çok memnunuz o doktordan sadece eşim değil eşimin anne tarafı genetik olarak herkes gözlüklü ve hepside aynı doktordan ameliyat oldu gayet bizi yakından tanıyan bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…