canım ben bahcelievlerde medicalparka gidiyorum,orda doktorlar muayene ediyor bana utuleme lazer önerdiler adı aromax,2 seans oldu şimdilik durumlar gayet iyi,diger seanslar bitincede paylasırım.öptümm bu arada fiyat 1500 tüm vucut 12 taksit,ilgi alaka,hijyen süper
mrb arkadaşlar. istanbulda yaşıyorum ve tüm vücut için lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. ama nereye yaptırcam bilemiyorum. güvenilir, işinde uzman, garantili bir yer arıyorum. lazer yaptıran varsa ve yaptırdığı merkezden memnunsa ya da değilse önerilerini bekliyorum. bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. yardımlarınızı bekliyorum :)) merkezlerin adreslerini ve isimlerini özelden msj atabilirseniz sevinirim. hoşçakalınnn
canım ben bahcelievlerde medicalparka gidiyorum,orda doktorlar muayene ediyor bana utuleme lazer önerdiler adı aromax,2 seans oldu şimdilik durumlar gayet iyi,diger seanslar bitincede paylasırım.öptümm bu arada fiyat 1500 tüm vucut 12 taksit,ilgi alaka,hijyen süper
Hangi makinayi kullaniyolar tum vucut ayni alex mi yosksa baskada kullaniyolar mi
arkadaşlar bir yazan artık bakmıyo nolur bi cvp yazın kullananlar daha ii bilirler fatih de fgm polikliniği var memnun kalan giden varsa lütfen yazabilir mi ii yorumlar duymadım nolur yardım
Ben haftaya bi yere gidicem bakirkoyde begenirsem baslicam paylasirim cnm
merhaba arkadaşlar ben de şuan ii bir lazer epilasyon merkezi araştırıyorum uzun zaman oldu avrupa yakasında medikalpark ii duydum çapa ya ii diyenler var bilmiyorum kafam karıştı.ben daha önce 8 seans yaptırdım tüylerimde incelme var çok fazla da azalma ama yaptırmışken bitsin istiyorum.ilk 2500 tl çıktı tüm vücut tüm bacak kol genital koltuk altı yüz göbek yine devam etmek istiyorum ama bu kadar daha vermek istemiyorum 5000 veren ilk talihsiz kişi olurum. uygun ve güvenilir bir yer bilen varsa yazarsanız çok sevinirim.bu arada fatihte bir yere gittim ben ii gibi görünüyordu istanbul estetist polikiliniği bilemiyorum nasıldır.Bana 2250 dedi yüz hediye dedi göbek yok 10 seans aslında 5 seans 5 kontrol.biraz tuzlu geldi.acil tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar
merhaba bilgileri bende alabir miyim ?Canım selam.Ben 3 ay önce kuzenimin tavsiyesiyle bir yere başladım İstanbul-Fatih'te iki kuzenimde oraya gitti bir tanesi bittii tamamen ve cok memnun diğeride sannıyorum 6 seansta ve neredeyse cıkmıyor. Bende şuan çok memnunum.Fiyatıda çok iyi kampayadalar.Genital+komple bacak+komple kol+bıyık+koltuk altı 1000 lira ve bitiş garantili.Güvenilir bir yer yani bir kac ay sonra sizi yarı yolda bırakacak cinsten değil.İsteyenler özelden ulaşsın bilgileri vereyim. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?