• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul lazer epilasyon merkezi önerisi

canım ben bahcelievlerde medicalparka gidiyorum,orda doktorlar muayene ediyor bana utuleme lazer önerdiler adı aromax,2 seans oldu şimdilik durumlar gayet iyi,diger seanslar bitincede paylasırım.öptümm bu arada fiyat 1500 tüm vucut 12 taksit,ilgi alaka,hijyen süper

canım bu tüm vücut içerisinde ne var cvp atarsan sevinirim.Bende şuan araştırma yapıyorum şimdiden teşekkür ederim

mrb arkadaşlar. istanbulda yaşıyorum ve tüm vücut için lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. ama nereye yaptırcam bilemiyorum. güvenilir, işinde uzman, garantili bir yer arıyorum. lazer yaptıran varsa ve yaptırdığı merkezden memnunsa ya da değilse önerilerini bekliyorum. bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. yardımlarınızı bekliyorum :)) merkezlerin adreslerini ve isimlerini özelden msj atabilirseniz sevinirim. hoşçakalınnn :3:

Bende burdan arastirarak umraniye de as estetige basladim iki seansdir gidiyorum simdilik memnunum azalma ve incelme oldu kartal ve pebdikte subeleri de varmis fiyat olarak da su an hala devam esiyo mu bilmiyorm ama 6 seans 360 tl

merhaba arkadaşlar ben de şuan ii bir lazer epilasyon merkezi araştırıyorum uzun zaman oldu avrupa yakasında medikalpark ii duydum çapa ya ii diyenler var bilmiyorum kafam karıştı.ben daha önce 8 seans yaptırdım tüylerimde incelme var çok fazla da azalma ama yaptırmışken bitsin istiyorum.ilk 2500 tl çıktı tüm vücut tüm bacak kol genital koltuk altı yüz göbek yine devam etmek istiyorum ama bu kadar daha vermek istemiyorum 5000 veren ilk talihsiz kişi olurum. uygun ve güvenilir bir yer bilen varsa yazarsanız çok sevinirim.bu arada fatihte bir yere gittim ben ii gibi görünüyordu istanbul estetist polikiliniği bilemiyorum nasıldır.Bana 2250 dedi yüz hediye dedi göbek yok 10 seans aslında 5 seans 5 kontrol.biraz tuzlu geldi.acil tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar:(

canım ben bahcelievlerde medicalparka gidiyorum,orda doktorlar muayene ediyor bana utuleme lazer önerdiler adı aromax,2 seans oldu şimdilik durumlar gayet iyi,diger seanslar bitincede paylasırım.öptümm bu arada fiyat 1500 tüm vucut 12 taksit,ilgi alaka,hijyen süper

Hangi makinayi kullaniyolar tum vucut ayni alex mi yosksa baskada kullaniyolar mi

Hangi makinayi kullaniyolar tum vucut ayni alex mi yosksa baskada kullaniyolar mi

arkadaşlar bir yazan artık bakmıyo nolur bi cvp yazın kullananlar daha ii bilirler fatih de fgm polikliniği var memnun kalan giden varsa lütfen yazabilir mi ii yorumlar duymadım nolur yardım

arkadaşlar bir yazan artık bakmıyo nolur bi cvp yazın kullananlar daha ii bilirler fatih de fgm polikliniği var memnun kalan giden varsa lütfen yazabilir mi ii yorumlar duymadım nolur yardım

ben medikalpark ii diye duydum fiyatları hakkında bilgisi olan varmı yada avrupa yakasın da gidipte memnun kaldığınız bir yer lütfen yaın arkadaşlar doğru yorumlara doğru tercih yaapmam için ihtiyacım var.

Ben haftaya bi yere gidicem bakirkoyde begenirsem baslicam paylasirim cnm

tamam canım bekliyorum.bende sultançiftliğinde bi klinik buldum doktor gözetiminde ve uygun değilseniz yapmam dedi paranıza yazık olmasın dedi dürüst buldum bakalım hafta sonu görüşmek için gitcem

Kızlar ben maltepede biyere gidiyorum tüm vücut +yüz 1000 tl ödedim ve diğer yerler gibi öle yarım kol yarım bacak değil işini hakkıyla yapıyorlar zaten yapan kişi de üni mezunu ve bilgili şimdilik memnunum baya azalma oldu kıllarımda sizede tavsiye ederim

merhaba arkadaşlar ben de şuan ii bir lazer epilasyon merkezi araştırıyorum uzun zaman oldu avrupa yakasında medikalpark ii duydum çapa ya ii diyenler var bilmiyorum kafam karıştı.ben daha önce 8 seans yaptırdım tüylerimde incelme var çok fazla da azalma ama yaptırmışken bitsin istiyorum.ilk 2500 tl çıktı tüm vücut tüm bacak kol genital koltuk altı yüz göbek yine devam etmek istiyorum ama bu kadar daha vermek istemiyorum 5000 veren ilk talihsiz kişi olurum. uygun ve güvenilir bir yer bilen varsa yazarsanız çok sevinirim.bu arada fatihte bir yere gittim ben ii gibi görünüyordu istanbul estetist polikiliniği bilemiyorum nasıldır.Bana 2250 dedi yüz hediye dedi göbek yok 10 seans aslında 5 seans 5 kontrol.biraz tuzlu geldi.acil tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar:KK43:

Uzunnn araştırmalarım sonucuu Size önereceğim en iyi yer altunizadede esteworl arkadaşlar benim tüm vücut 4. Seans bitti nerdeyse randevu ve bilgi için Elif Hnm arayın fiyattada indirim yaptırıyor bana çok yardımcı oldu. hemde son sistem cihazları kullanıyorlar. Telefonuda
Gönderdiğim herkes memnun kaldı haberiniz olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ben Beşiktaş ta Doris Estetik Merkezine gidiyorum tüm vücut ve çoooooook memnunum.6 seans oldu ve sadece genital bölgem diğer yerlere göre biraz fazla
normal olarak ama yüzüm bacaklarım koltuk altlarım son derece iyi.. Arkadaşım Selin e çok teşekkür ederim sayesinde tanıdım.Hiç düşünmeden önerebileceğim tek merkez .. özellikle belirtmek istiyorummmm çok temiz ve hijyen bir merkez.internet sitesinden telefon alablilirsiniz.
.... :KK3::KK3::nazar:

merhaba bende lazer epilasyona başlamak istiyorum fakat uygun bi yer bulamadım . fatih ve çevresinde tavsiye edebileceğiniz güzel sonuç alabileceğim bir yer var mıdır? istanbul estetik haricinde çünkü orası biraz pahalı

Canım selam.Ben 3 ay önce kuzenimin tavsiyesiyle bir yere başladım İstanbul-Fatih'te iki kuzenimde oraya gitti bir tanesi bittii tamamen ve cok memnun diğeride sannıyorum 6 seansta ve neredeyse cıkmıyor. Bende şuan çok memnunum.Fiyatıda çok iyi kampayadalar.Genital+komple bacak+komple kol+bıyık+koltuk altı 1000 lira ve bitiş garantili.Güvenilir bir yer yani bir kac ay sonra sizi yarı yolda bırakacak cinsten değil.İsteyenler özelden ulaşsın bilgileri vereyim. ☺
merhaba bilgileri bende alabir miyim ?

Kesinlikle merde güzellik merkezi tavsiyem
osmanbey metrosu çıkışında alın size jestim 02

Eki Görüntüle 1946640

Back