• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul lazer epilasyon merkezi önerisi

yesimbal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
6
0
36
İstanbul
mrb arkadaşlar. istanbulda yaşıyorum ve tüm vücut için lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. ama nereye yaptırcam bilemiyorum. güvenilir, işinde uzman, garantili bir yer arıyorum. lazer yaptıran varsa ve yaptırdığı merkezden memnunsa ya da değilse önerilerini bekliyorum. bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. yardımlarınızı bekliyorum :)) merkezlerin adreslerini ve isimlerini özelden msj atabilirseniz sevinirim. hoşçakalınnn :3:

mrb arkadaşlar. istanbulda yaşıyorum ve tüm vücut için lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. ama nereye yaptırcam bilemiyorum. güvenilir, işinde uzman, garantili bir yer arıyorum. lazer yaptıran varsa ve yaptırdığı merkezden memnunsa ya da değilse önerilerini bekliyorum. bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. yardımlarınızı bekliyorum :)) merkezlerin adreslerini ve isimlerini özelden msj atabilirseniz sevinirim. hoşçakalınnn :3:

m.köyde çevre hastanesi canım arkadasım komple yaptırdı bitti sorun yok su an yakın bir akrabamda yaptırıyo cok menmun

Arkadaşlar ben tuzlada oturuyorum tuzlada Estetikmed polikinligi var ben çok memnun kaldım doktorları hemşireleri her türlü donanıma sahipler sanırım pendikte ve ümraniyede de şubeleri var yakın olan arkadaşlar varsa deniyebilirler bence butür bi şlem yaptırıcaksanız kesinlikle polikilinik ruhsatı olan yerleri tercih edin güzellik salonu tarzı yerlerden uzak durun bi kaç arkadaşımda bole saçma sapan yerlere basladılar 2. 3. seansa kapı duvar adamlar odemeyi alıp yok oluyo kesinlikle kurumsal firmaları tercih edin !!!

canım ben bahcelievlerde medicalparka gidiyorum,orda doktorlar muayene ediyor bana utuleme lazer önerdiler adı aromax,2 seans oldu şimdilik durumlar gayet iyi,diger seanslar bitincede paylasırım.öptümm bu arada fiyat 1500 tüm vucut 12 taksit,ilgi alaka,hijyen süper

Selam arkadaşlar,

Ben yaptırdım, Şişli'de güzel ve iyi bir yerdi.. Yalnız aradan bir yıl geçti, tekrar tüylenme başladı. Tabi eskisi gibi asla olmuyor, yani epilasyon ihtiyacım hiç yok ama ince ince tüylenme başlayabiliyor. Bilginiz olsun dedim :)

canım ben bahcelievlerde medicalparka gidiyorum,orda doktorlar muayene ediyor bana utuleme lazer önerdiler adı aromax,2 seans oldu şimdilik durumlar gayet iyi,diger seanslar bitincede paylasırım.öptümm bu arada fiyat 1500 tüm vucut 12 taksit,ilgi alaka,hijyen süper

seanslar sonuçlandı mı? detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim..

Bakırköydeki epiderme gittim, cok memnun kaldım. Herkese tavsiye ediyorum

Canım selam.Ben 3 ay önce kuzenimin tavsiyesiyle bir yere başladım İstanbul-Fatih'te iki kuzenimde oraya gitti bir tanesi bittii tamamen ve cok memnun diğeride sannıyorum 6 seansta ve neredeyse cıkmıyor. Bende şuan çok memnunum.Fiyatıda çok iyi kampayadalar.Genital+komple bacak+komple kol+bıyık+koltuk altı 1000 lira ve bitiş garantili.Güvenilir bir yer yani bir kac ay sonra sizi yarı yolda bırakacak cinsten değil.İsteyenler özelden ulaşsın bilgileri vereyim. ☺

Yeşim Hanım bende size Ataşehir bölgesindeki Miraestetik'i öneririm Mira Estetik bende burada işlemimi yaptırıyorum kesinlikle çok memnunum .

Canım selam.Ben 3 ay önce kuzenimin tavsiyesiyle bir yere başladım İstanbul-Fatih'te iki kuzenimde oraya gitti bir tanesi bittii tamamen ve cok memnun diğeride sannıyorum 6 seansta ve neredeyse cıkmıyor. Bende şuan çok memnunum.Fiyatıda çok iyi kampayadalar.Genital+komple bacak+komple kol+bıyık+koltuk altı 1000 lira ve bitiş garantili.Güvenilir bir yer yani bir kac ay sonra sizi yarı yolda bırakacak cinsten değil.İsteyenler özelden ulaşsın bilgileri vereyim. ☺

valla ben yeni üyeyim genelde gitmiyor ama inşallah gider yerin ismini banada atabilirmisiniz

valla ben yeni üyeyim genelde gitmiyor ama inşallah gider yerin ismini banada atabilirmisiniz

Selam seni arkadas olarak ekledim. Nasil kullanildigini bilmuyirum henuz yeniyim ama bu fatihteki merkezin ismini bana atarsan nasil okuyacagimi da soylersen sevinirim :))

Canım şu bahsettiğin merkezin adını söyler misin? mesaj atamıyorum:ssz:

Back