- Konu Sahibi angelina34
Merhaba. daha önce bu konu çok soruldu. Okudum çoğunu ama kararsız kaldım. çünkü alexandre ve ipl lazerlere kötü diyenler de var.
ben alexander diode ve ipl lazer merkezlerine gittim. hiçbiri istediğim sonucu vermedi (genital ve koltukaltı ve bacak).
göztepedeki dharma med de ipl idi eskiden. O fena değildi de uzunvadede çıktı. belki devamlı gitmediğimden, 4-5 kez gidip bıraktığımdan.
Hangi lazer tipini önerirsinz ve hangi merkezi? artık haletmek istiyorum
eve de cihaz aldım 650 lira ama o da etkili olmadı.
mesela bir yerde çok eskiden alexandera gitmiştim. uzaktan atış yapıyordu. jel vs yoktu. Daha da çoğalttı. bu ilk başladığımdı. Alexanderdan soğumuştum ama hepsi böyle değildir herhalde?
buğday ten siyah tüylerim var. çoğu makine görüyor yani.
anadolu yakası başta olmak üzere çoğu yere gidebilirm istanbulda
ben alexander diode ve ipl lazer merkezlerine gittim. hiçbiri istediğim sonucu vermedi (genital ve koltukaltı ve bacak).
göztepedeki dharma med de ipl idi eskiden. O fena değildi de uzunvadede çıktı. belki devamlı gitmediğimden, 4-5 kez gidip bıraktığımdan.
Hangi lazer tipini önerirsinz ve hangi merkezi? artık haletmek istiyorum
eve de cihaz aldım 650 lira ama o da etkili olmadı.
mesela bir yerde çok eskiden alexandera gitmiştim. uzaktan atış yapıyordu. jel vs yoktu. Daha da çoğalttı. bu ilk başladığımdı. Alexanderdan soğumuştum ama hepsi böyle değildir herhalde?
buğday ten siyah tüylerim var. çoğu makine görüyor yani.
anadolu yakası başta olmak üzere çoğu yere gidebilirm istanbulda
Son düzenleme: