İstanbul labioplasti

gulcnnezz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
7
0
1
29
İstanbulda labioplastı yaptıran memnun olan veya olmayan varsa cevap verebilir mi? Çok fazla doktor var karar veremiyorum.

aynen bende arıyorum Anadolu yakasında mümkünse.... çarşamba günü bir doktordan randevu aldım ücretsiz muayene edecek fiyat verecek bakalım

Ben de özgür kartala yaptırmayı düşünüyorum muayeneye daha gitmedim 20 gün sonra gideceğim. Sizin nasıl geçti kime karar verdiniz

Çok tatlı bir bayan para konusunda önce anlaştık sonra kurtarmıyor diye asistanları aradı beni ama benim de bütçem en fazla bu dedim yoksa defne erkara ya gidecektim ama Nişan taşına gitmemek için asüde hanıma okey dedim sonra tamam dedi 4bine anlaştık ama yinede biraz gerildim bu konuda inş ameliyat günü sorun yaşamam dua edin

Olur olmaz lütfen yazın. Umarım istediğiniz gibi olur ve acısız geçer :) fiyat konusunda da çok iyi denk gelmiş. En kısa sürede bekliyorum

Herkese Merhaba,
Benim gibi daha once basarisiz vajinoplasti ve labioplasti ameliyati geciren varsa mesajimi okumanizi rica ediyorum.
Yaklasik bir sene once labioplasti ameliyati yapmaya karar verdim, bu alanda birsuru yapan doktorlar oldugu icin fazla arastirma yapmadan kendim 10 sene boyunca guvendigim kadin dogum ve hastaliklari doktoruma gittim ve sorunumu anlattim. Labioplasti ve ayni anda vajinoplasti ameliyati yapacagimi soz veren doktorum beni ameliyata aldi ve tum jenital bolgemi parcalayip cok kotu bir sekilde dikti. Arkadaslar, cok iyi bir kadin dogum uzmani cok iyi estetikci anlamina gelmez, benim gibi bu hatayi sakin yapmayin.
Bildiginiz gibi revizyon ameliyat yapmak icin 5-6 ay beklemek lazim. Bu aylar benim icin cok kotu gecti. O sirada tum doktorlari arastirmaya ve yavas yavas muayenelere gitmeye basladim. Bu isi iyi yapan Istanbuldaki cogu doktorlari gezdim. Hepsi ayni fikirdi, "kizim sana ne yaptilar" diyorlardi. Bazi doktorlar bana hic guven vermediler, digerleri bana garanti vermediler iyi olacak diye. Bir doktor ameliyatimi yapacagina soz verdi ama biraz dusunmek gerektigini soyledi. Tam 2 ay sonra bana mesaj yoluyla uzgun oldugunu ve ameliyatimi kafasinda planlayamadigini yazdi.
O sirada da ben Dr Suleyman Eserdag in Hera klinigi arastirdim . Labioplasti alaninda cok deneyimli oldugunu okudum ustunde de egitim verdigini de. Dr. Suleymana muayene oldum ve bana ilk dakikalarda inanilmaz deregece guven verdigi tek doktor oydu. Durumunu duzelttirim dedi, once vucudumda sonra da resim cizerek bana aciklayici bir sekilde ameliyatim sirasinda ne yapacagini gostererek anlatti. Ameliyata da beni beklettmeden alabilecegini soyledi. Ne zaman ben hazir olursam ancak.
Ve ben ameliyat oldum, vajinoplasti, perinoplasti ve labioplasti revizyon ameliyati. Inanilmaz guzel yapti herseyi dr. Suleyman. Benim bekledigimden daha da guzel. Ameliyat oncesi ve sonrasi cok profesyonel ve ilgili idi. Ameliyattan 2 gunude rahat yureyebiliyordum bile nasil hafif elleri var ki :)
Keske tum doktorlar onun gibi olsa. Iyi varsiniz. Sevgiler.

Çok tatlı bir bayan para konusunda önce anlaştık sonra kurtarmıyor diye asistanları aradı beni ama benim de bütçem en fazla bu dedim yoksa defne erkara ya gidecektim ama Nişan taşına gitmemek için asüde hanıma okey dedim sonra tamam dedi 4bine anlaştık ama yinede biraz gerildim bu konuda inş ameliyat günü sorun yaşamam dua edin
merhaba Asude köksalda mı oldunuz nasıl memnun kaldınız mı kendisinden

fiyatlar gerçekten pahalı. 4.500den fazla vermek istemiyorum ama o fiyata İstanbul’da yok bile :KK43:
Konuya yazalı uzun zaman olmuş. Ameliyat oldunuz mu bilmiyorum ama Ben 14 Kasımda ameliyat oldum. İstanbulda doktorum ve genel olarak konuşulan ücretlerden daha uygun sizin de bütçeniz aralığında ameliyat ücretleri. Muayenesi de ücretsiz. Henüz karar veremediyseniz gidip görüşebilirsiniz.

Merhaba ben de hem Labioplasti hem klitoral hudoplasti ameliyatı oldum. Başka bir başlığın altına da yazdım , keşke daha önce olsaymışım. İhtiyaç duyuyorsanız mutlaka yaptırın verdiğiniz paraya değiyor bence. Tabi ki nerde kime yaptırıldığı önemli.

Merhaba ben de 20 gün önce istanbul silivride op.dr eser ağar'a hem labioplasti hem daraltma ameliyatı oldum.ondan once uzun bir sure arastirdim cok ünlü iki doktorla görüstüm ikisi de astronomik fiyatlar verdiler.biri klitoris uzerindeki kilcal damardan dolayi risk alamam damar cerrahiyla girerim opersayona dedi.biri ekstra bi suru daha islem cikartti kozmetik gerekli gereksiz(g shot o shot vs...)Eser bey bu işi tüccar zihniyetiyle yapmayan hem insan olarak guvenilir samimi anlayışlı ilgili ,hem doktor olarak cok donanımlı ve titiz.en başından itibaren sureci birlikte yüruttük ilgisini hic eksiltmedi sık sık sordu takip etti.Ben sırf onun icin ankaradan istanbula gittim ve kesinlikle hayatimda verdigim en dogru kararlardan biri.keske dogumumda da istanbula ona gitseymisim .insanin en hassas oldugu alanda ve anlarda sonsuz guvenip sevebilecegi kendini guvende ve rahat hissedecegi birisinin varligi oyle degerli ki...benim cok acayip şişliklerim olmadı ilk gün fotografima bile gece bakip bakip sevindim...resmen sanat yapmış 10 yasindaki kizimla aşık atabilirim o kadar dogal ve guzel bi is cikarmis ki keske cok daha onceden yaptirsaymisim dedim.sonuc olarak kime olmayi düşünürseniz düşünün Eser beyin en dogru en dürüst en çıkarsız fikrini almadan karar vermeyin derim.ucreti de oldukca uygun

Herkese Merhaba,
Benim gibi daha once basarisiz vajinoplasti ve labioplasti ameliyati geciren varsa mesajimi okumanizi rica ediyorum.
Yaklasik bir sene once labioplasti ameliyati yapmaya karar verdim, bu alanda birsuru yapan doktorlar oldugu icin fazla arastirma yapmadan kendim 10 sene boyunca guvendigim kadin dogum ve hastaliklari doktoruma gittim ve sorunumu anlattim. Labioplasti ve ayni anda vajinoplasti ameliyati yapacagimi soz veren doktorum beni ameliyata aldi ve tum jenital bolgemi parcalayip cok kotu bir sekilde dikti. Arkadaslar, cok iyi bir kadin dogum uzmani cok iyi estetikci anlamina gelmez, benim gibi bu hatayi sakin yapmayin.
Bildiginiz gibi revizyon ameliyat yapmak icin 5-6 ay beklemek lazim. Bu aylar benim icin cok kotu gecti. O sirada tum doktorlari arastirmaya ve yavas yavas muayenelere gitmeye basladim. Bu isi iyi yapan Istanbuldaki cogu doktorlari gezdim. Hepsi ayni fikirdi, "kizim sana ne yaptilar" diyorlardi. Bazi doktorlar bana hic guven vermediler, digerleri bana garanti vermediler iyi olacak diye. Bir doktor ameliyatimi yapacagina soz verdi ama biraz dusunmek gerektigini soyledi. Tam 2 ay sonra bana mesaj yoluyla uzgun oldugunu ve ameliyatimi kafasinda planlayamadigini yazdi.
O sirada da ben Dr Suleyman Eserdag in Hera klinigi arastirdim . Labioplasti alaninda cok deneyimli oldugunu okudum ustunde de egitim verdigini de. Dr. Suleymana muayene oldum ve bana ilk dakikalarda inanilmaz deregece guven verdigi tek doktor oydu. Durumunu duzelttirim dedi, once vucudumda sonra da resim cizerek bana aciklayici bir sekilde ameliyatim sirasinda ne yapacagini gostererek anlatti. Ameliyata da beni beklettmeden alabilecegini soyledi. Ne zaman ben hazir olursam ancak.
Ve ben ameliyat oldum, vajinoplasti, perinoplasti ve labioplasti revizyon ameliyati. Inanilmaz guzel yapti herseyi dr. Suleyman. Benim bekledigimden daha da guzel. Ameliyat oncesi ve sonrasi cok profesyonel ve ilgili idi. Ameliyattan 2 gunude rahat yureyebiliyordum bile nasil hafif elleri var ki :)
Keske tum doktorlar onun gibi olsa. Iyi varsiniz. Sevgiler.

İstanbulda labioplastı yaptıran memnun olan veya olmayan varsa cevap verebilir mi? Çok fazla doktor var karar veremiyorum.
Bildiğim kadarıyla Esra çabuk cömertte istanbula gelip gidiyor.Sosyal medyayı aktif kullanan biri o yüzden biliyorum ben kombine operasyon geçirdim.İdrar kaçırma his kaybı doğumdan dolayı sarkmalar vardı şuan görüntü güzel öneririm araştırmanı.

Merhabalar görüntü şikayetçi üzerine 16 gün önce labioplasti ameliyatı oldum. Ilk gunden itibaren hiç agrım olmadı. Sürecin 8 gününü evde dinlenerek geçirdim. Oturup kalkma konusunda ilk 3 gün biraz ağrı oluyor ama sonrasında rahatlıyor. Kaşıntım oldu ama dayanılmayacak derecede değil. Herşey yolunda yani. Iyi ki olmuşum diyorum. Doktorum ilk gördüğümde bana güven verdi. Ama kendi kızıyor başka doktorlara da gidilmesi gerek diye. Bence de gidilmeli öncesi ve sonrası resimlerine mutlaka bakın. Size ameliyat öncesi zaman ayırması sizi anlaması çok önemli. Sorulariniz olursa destek olurum. Bende buradan arastirarak ameliyat oldum.

Back
X