• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Kartal Olgu Lazer'e giden var mı?

decemBer

medeniyet bekarların omuzlarında yükselecek
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
5.774
4.341
698
-daha önce maltepede bi yere gittim memnun kalmadım. tanıdığım bi güzellik uzmanı burayı tavsiye etti. bi 6-7 ay önce kartal merkeze gittiğimde yerini de görmüştüm şimdi gitmeyi düşünüyorum (hala duruyosa) buraya gidenler varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi? memnun musunuz? tavsiye eder misiniz?
:ecrin_bebek:

merhaba bende uzun süredir olgu lazeri araştırıorum gittinizmi acaba? güneş lekem için gitmeyi düşünüorm kartaldaki eczaneden bilgi almak istediğimde burayı önermişti olgu hanım yurtdışında fln egitim almış baya övmüştü ben aradıgımda olgu hanım ayrıldı başka doktorumuz var dediler o yüzdende hevesim kaçtı birz :)

hadi yaaa e ama ismi aynı halaa... ben de gitmem o zaman :/
kadının sitesinde kartalın iletişim adresi yoktu demek ayrıldığı için hm...

Mrb, bende olgu lazere gidiyorum. İlk olgu hnm tedavimi yaptı daha sonra ayrıldığını öğrendim.Şimdi başka bir doktorları var o işlemimi yapıyor.walla gayette memnunum yaza kdr süper olucak yüzüm:)aynı zamanda lazer epilasyonada feneryolu şubesine gidiyorum işime yakın olduğu için yani tavsiye ederim kuşkunuz olmasın

Back