Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul (Kartal, Maltepe) bebek bakıcısı arıyorum...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

çedene

papatya yüreğim
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2006
1.750
16
683
kartal, maltepe,pendik civarında ikamet eden, 2 yaşındaki oğlumu güvenle bırakacağım bakıcı arıyorum..

yakacıkta oturan arkadas ve diğer arkadasla bende görüşmek ısterım bi kızım var.evde bakılacak.telefonum -------- adresıne mail atabılırsınız.reale 500m evım

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba , bizde yakacık tarafında oturmaktayız, kızım kartalda çalışıyor. Daha önce bu işi yaptım referans verebilirim. İlgilenirseniz ileşitim bilgilerimizi karşılıklı alalım. Umarım hayırlısı olur herkes için .

arkadaşım güvenilir bakıcı arıyorsun ama sen bir annesin kime nasıl güvenebilirsin ki?son aylarda bakıcı arayan veya bakıcısı olan annelerden kamera sistemine yoğun talep var. eğer sende düşünürsen bu konuda sana yardımcı olurum.hem kafan rahat olur,hem çocuğunun güvenliğini sağlamış olursun,hem de gün içinde istediğin zaman evini ve çocuğunu izleyebilirsin.düşünürsen en azından bilgi almak istersen bana özelden de yazabilirsin seve seve yardımcı olabilirim...

merhaba ilanınızla ilgilenmekteyim ben maltepe zümrütevlerde oturmaktayım eger sizde ilgilenirseniz sevinirim

Merhaba.... Biz de Ugurmumcu da oturmaktayiz bebek bakıcısı arıyoruz,sizde hala is ariyorsanız gorusebiliriz.

ilk önce ilanıma cevap verdiginiz için teşekkür ederim ben burdan telefon numaramı yazıyorum ama gösterilmiyo yasak galiba yine telimi veriyim 05459790545 emailimide veriyim babyy_1992@hotmail.com sizi bekliyorum adım cansev

ben maltepede oturuyorum 17 yıllık evliyim düzenli titiz birisiyim 2 çocuğum var oğlunuzla özenle ilgileneceğimini söyleye bilirim 5 yıllık tecrübem var

Son düzenleme:
merhaba eger bakıcı almadıysanız gorusme saglayabılırız daha önce atesehırde bebek baktım eger ılgılenırsenız msj atabılırsınız saygılar

ben ve eşim öğretmeniz.Tuzla da E5 üzerinde aydıntepede oturuyoruz.4 yaşında bir oğlumuz var.Kreşe gidiyor. Ancak ben ve eşim okullar açıklmadan önce toplantılarımız başladığı için 2-3 haftalık bakıcı ihtiyacımız oluyor.Ayrıca yıl içinde hafta sonu toplantılarında yada akşam yemek davetleri olduğunda da böyle birine ihtiyaç duyuyoruz.Bu şekilde çalışan güvenilir birine ihtiyacımız var.İlgilenen olursa cevaplarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…