-
- Konu Sahibi meryemreyzc
Tekrar duzeltiyorum kizlar bugün sordum sigortalı olduğum için 700 normal sezaryan 800 bide bugün benden sonra yeliz hAnım doguma çıktı hasta normal dogum yapıyordu burdan bir arkadaş sormuştu bilgilendireyim dedim.. Bide bu sezeryan mi normal mi biraz çocuğun pozisyonuna bagli degil mi mesela benim ki dönmemiş kafasi yukarda yeliz hanım da son ana kadar bekleriz dönmesini bizde dedi son anda dogum anında bile donen varmış:)
Evet sordum gece gelip gelmediğini başka doktor olmadığı için geliyormuş gece 700 tl içinde hemde ek bi ücret de almıyor çünkü başka doktr yok nöbetçi kalabilecek ama 1 buçuk ay sonra falan bu sistem degisecekms sanırım sana denk gelmez dedi bana senin ne kadar var dogumuna belki sana da denk gelmez ? Sosyal hayatım 0 diyo yeliz hanım 2 yıldır il dışına bile çıkmadım diyo gece dogum olursa giderim diye işi çok zor hastası da çok ama hala mutlu ve guler yüzlü masallah nefes almadan hastası giriyor içeri hemen zor yanii..
Gerçekten mi bende 34 haftaligim benim de şubat da o zaman sana da denk gelmez karar verdin mi ?
Aynen zaman daraldı bi an önce karar vermen gerekiyor sanırım iyice bak karar ver cuma günü ben tekrar gidicem nst ye giricem bakalım ne cikicak sen girdin mi hiç ?
Anladım.. ee bu hafta bitti sayılır ne zaman gidiceksin , ben gezemedim de odalari falan senin yorumlarini bekliyorum..
Sevindim senin adına bi karar verme ne yani odalari ve ebelerr de iyi diyorsun benim de içim biraz daha rahatladı sayende sağol bilgiler için de bakalım yarın nst sonuclarim ne olucak çok heyecanlanıyorum randevu günlerimde , geçen gün yüzünü dönmedi yarın görürüm ınş..
Yeliz haniminda renkli 2 boyutlu sanırım ama herşey net çok güzel görünüyor siiyah beyaz dan renkli ye geçebiliyor hemen , evet zuhal hanimin odasinda eskiden nil hanım vardı ben gittim kötüydü cihaz ama bu iyi bence tabi sen de haftaya görürsün ınş zuhal hanıma ne zaman gitmistinki sen ? Ilk başta gittigim dedigin doktor mu yoksa ?
Yeliz haniminda renkli 2 boyutlu sanırım ama herşey net çok güzel görünüyor siiyah beyaz dan renkli ye geçebiliyor hemen , evet zuhal hanimin odasinda eskiden nil hanım vardı ben gittim kötüydü cihaz ama bu iyi bence tabi sen de haftaya görürsün ınş zuhal hanıma ne zaman gitmistinki sen ? Ilk başta gittigim dedigin doktor mu yoksa ?
Merhaba kızlar konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama dogumlariniz nasıldı memnun kaldınız mı geçen yıl umut hast.te sezeryan doğum yaptım 1 yaşında kızım var şimdi yine hamileyim umuttan memnun kaldım ama başka bir doktora daha gitmek istiyorum yeliz hanımı tavsiye edermisiniz?yeliz hanım'a gidiyorum artık doğumu da orada yapacağım kısmetse. ilk başta acil durumum olunca iki defa nil hanıma gittim yeliz hanım'da randevu alamayınca sonra da zuhal hanım takibimi yapmıştı, ben pek memnun kalmayınca bırakmıştım. randevulu sistem iyi olmuş kalabalık yok ve hiç beklemiyorum, memnunum.
yakacik kadin dogumda saadet unsal var canim tavsiye ederim.. ayricaDevlet hastanesinden doktor önerisi olan varsa alabilirim
Bana da güvendiğim bir tanıdığım Kartal eğitim araştırmada Suzan hanımı önerdi ama gitmedim bilemiyorum :)yakacik kadin dogumda saadet unsal var canim tavsiye ederim.. ayrica
Yeliz hanimda dogum yapan arkadaslar tecrubelerini yazarsa cok iyi olur bizim icin.. muayeneler gayet guzel geciyo ama dogum konusunda yakin zamanda tecrube etmis birilerinden bilgi almak karar vermemizi kolaylastirabilir
Canım Yakacık ta saadet unsal boran o doktor ayrıldı mi acaba hiç randevu larda gorunmuoyakacik kadin dogumda saadet unsal var canim tavsiye ederim.. ayrica
Yeliz hanimda dogum yapan arkadaslar tecrubelerini yazarsa cok iyi olur bizim icin.. muayeneler gayet guzel geciyo ama dogum konusunda yakin zamanda tecrube etmis birilerinden bilgi almak karar vermemizi kolaylastirabilir