• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul kadıköyde bakıcı ve yardımcı arıyorum!!!

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

rcandan6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
2
0
1
45
Merhabalar ben kadıköy ziverbeyde oturuyorum ikiz kızlarım var iki yaşındalar çalıştığım için eve yardımcı bayan arıyorum.Annem evde çocuklarımla ilgileniyor zaten genelde ev işleriyle ilgilenecek anneme yardımcı olacak haftaiçi sabah:09:00 akşam:18:30 arası çalışacaklar bana özelden ulaşırlarsa sevinirim...

Merhabalar ben kadıköy ziverbeyde oturuyorum ikiz kızlarım var iki yaşındalar çalıştığım için eve yardımcı bayan arıyorum.Annem evde çocuklarımla ilgileniyor zaten genelde ev işleriyle ilgilenecek anneme yardımcı olacak haftaiçi sabah:09:00 akşam:18:30 arası çalışacaklar bana özelden ulaşırlarsa sevinirim...[/Q

merhaba.ben 34 yaşında iki çocuk annesiyim.daha önce 2 yıl çocuk bakımında çalıştım.kendi çocuklarımın bakımınıda tek başıma yaptım.çocuk gelişiminde deneyimli olduğumu düşünüyorum.ayrıca temizlik işlerinde ve yemek işlerinde de çalıştım.kadıköy halitağa da ikamet ediyorum.onalnejla01@gmail.com mail adresim.saatleriniz bana uygundur.Bilgilerinize

merhaba.ben 34 yaşında iki çocuk annesiyim.daha önce 2 yıl çocuk bakımında çalıştım.kendi çocuklarımın bakımınıda tek başıma yaptım.çocuk gelişiminde deneyimli olduğumu düşünüyorum.ayrıca temizlik işlerinde ve yemek işlerinde de çalıştım.kadıköy halitağa da ikamet ediyorum.onalnejla01@gmail.com mail adresim.saatleriniz bana uygundur.Bilgilerinize
merhabalar hala iş arıyor musunuz

Back