• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu istanbul iç mekan dekorasyonunda en kaliteli ve en güzel mobilya tasarımları

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

meldanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
130
2
0
İstanbul
iç mekanda mobilya tasarımlarını emre erdem yapıyor bu kadar güzel mobilya çizim tasarım yapan bir tasarımcı tanımadım evimi yaptırdım arkadaşlarım çok beğendi gerçekten harika oldu .resimleri paylaşıcam sizinle arkadaşlar .

arkadaşlar ,
tasarım işi aslında bütçenize bağlı olarak değişken; istenilen kalite, teknolojik detaylar işin parasal boyutunu etkiliyor,
ama öte yandan kendi evim ise ve standart bir ürün yerine mekana (ihtiyaca ) göre tasarım yaptırmak uzun vadede her zaman kazançlı
elbette mantıklı rakamlarda olduğu sürece ........
yıllardır mobilya tasarımı, üretim, proje ve dekorasyon işi yapıyorum tecrübelerim hep ihtiyaca göre çözümlerin ilerki yıllarda yapılacak tadilatlarda dahi avantaj sağlıyor olması .....

Son düzenleme:
Tamda evimi dekore etmeyi planlamışken ve bunun araştırmasına düşmüşken konuyu görmem çok iyi oldu merakla bekliyorum.

Back
X