İstanbul Harem de otopark var mı?

sovalyemm

SAVAŞÇI RUHUM...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
858
0
96
Kocaeli
arkadaslar kocaeli den ıstanbula gelırsek arabayı anadolu yakasında bırakıp vapurla karsıya gecmek ıstıyoruz ,daha once otobusle gelmıstık sorum su kı;haremde otopark var mı arabayı aksama kadar bırakabılecegımız ve park ucretı ne kadar bılenınız var mı?

arkadaslar kocaeli den ıstanbula gelırsek arabayı anadolu yakasında bırakıp vapurla karsıya gecmek ıstıyoruz ,daha once otobusle gelmıstık sorum su kı;haremde otopark var mı arabayı aksama kadar bırakabılecegımız ve park ucretı ne kadar bılenınız var mı?

haremde yer bulamasanızda üsküdarın içinde otopark mevcut günlük para konusunu tam bılmıyorum . Hatta üsküdarın içinde katlı otopark mevcut ve güvenilir.

arabayı haremde bırakmanıza gerek yok tabi ne düşünceyle bırakmak istiyorsun bilmiyorum ama arabalı vapura binin haremden geçin karşıya
orda park sorunu oluyor genelde ama bırakabileceğiniz bir yer bulunur herhalde

bılıyorum canım arabalı vapur varda esım ınatlı bu tarafta bırakmak ıstıyor hatta park ucretı fazlaysa otobusle gıdelım dıyor ondan merak ettık

bılıyorum canım arabalı vapur varda esım ınatlı bu tarafta bırakmak ıstıyor hatta park ucretı fazlaysa otobusle gıdelım dıyor ondan merak ettık

günübirlik bir gidiş geliş söz konusu ise arabayı carrefour kozyatağında bırakın, oradan hareme giden otobüs çok rahat bulursunuz..hatta direk karşıya otobüslerde çok geçiyor..
karşıda nereye gideceksiniz? (semt)

üsküdar sahilde var otopark 5-10 lira bişi ödersiniz.hem haremden gidince devamı oluyor üsküdar sahil.ordan da vapurla ya da motorla eminönüne geçersiniz.carrefour zor bi seçim dönüşte falan sıkıntı olur orda bin üst geçitten karşıya geç yanyolda yürü bilmemne.üsküdar en iyisi

Back