İstanbul Hakkında Yardım

Adana dayım tam ortadayım. Her yere uyarım zemuszemus Zorlanmam sanırım hiç bir yerde. Çünkü bizim burda her yerin özellikleri var. Ama tabi büyük şehir imkanlarını bulamamak küçük yerlerde çok kötü.

ay canım benim çok zor allah yardımcın olsun ama bi kaç arkadaş edinmeye çalış yoksa nasıl geçecek zaman...............
i

Canım ablam sen sıkma o güzel canını..Eşin yanında olduktan sonra milletin ne dediğini takma. ben çok iyibiliyorum o dedikoduları ablacım ama biriki alıştıktan sonra fazla konuşmuorlar.. İnş herşey istediğingibi olur

Vallaha eşim olmasa zaten 1 dk durmam Zor ama bazende beterin beteri var diyerek sabrediyorum.

kendine hobi malzemesi falan getirtebilirsin... bir enstrüman alıp öğrenebilirsin.

aman yaa yaz sezonu olduğu için diziler falanda kalktı tvde bişiy yok patlıyorum bende..
benimde hiç arkadaşım yok burda zaten bulunduğum yer ünüv.yakın etraf öğrenci dolu aile pek nadir...
bende patlıyorum..
kk da vakit geçirmeye çalışıyorum..
iyiki kk var valla yoksa ne yapacağız...

kendine hobi malzemesi falan getirtebilirsin... bir enstrüman alıp öğrenebilirsin.

burda enstruman öğrenmem içinde her hangi bir kurs yok ki Ahşap Boyama kursu buldum ona gitmek istiyorum. Herkes boşuna gideceksin demesine ragmen kararlıyım gidecem :1rolleyes:

yalnız değilsin canım,aynı dertten muzdaribim,burası o kadarda yadırgamıyor,yalnız çıkmayı filan ama,yapabileceklerim çok kısıtlı,biraz kk ya takıl,mutlaka o kursa git,ve iyi bir arkadaş edin.
bir tane bile olsa seni teselli edecektir.

ıçerik nedeniyle konunuz”Hemşerim memleket nire ? “ bölümüne taşınmıştır bilginize

O bölümden devam ediniz

ist den siirte gelin gitsem değil sıkılmak,patlar çatlardım heralde

zahmet olmadanda rahmet olmuyor arkadaşımm..
eminim çok zorludur amaa çokta fazla kalmıcakmışsın
ya orda yaşayan insanlar
hatta insanlar değil tek dertleri kadınlar...

Ya kurs falan bulabilsem gidecem inş. evde durmaktan resmen kafayı sıyıracam :sinifsinif:

X