Canım yaa ben en azından şehir merkezindeyim. Ne kadar orda kalacaksın? Umarım en kısa zamanda ait olduğumu yerlere döneriz.
iki senedir burdayım bi iki veya üç sene daha burdayız sanırım..keşke bir mucize olsa da daha önce kurtulsam diyorum ama benimki tam kurtulus olcak mı orası da muamma..ista dönme sansım bir rüya da benim derdim ona ne kadar yakınlasırsam kar hesabı işte..ama eşime kalırsa o buralarda uzaklarda daha kalıcı gibi..bilmem artık kader burdan alıp nerelere atar bizi..keşke mucize olsa dönsem yerime yurduma..inan nefes aldıgımı oraya gidince hatırlıyorum ben..burda dondurulmus bir hayatı yasamaya calısyorm işte..daha beterinden korusun Allah tabi de..zor gurbet,alıştıgından geri kalmak zor..kimse yasamasın isterim..
sen de onun bunun dedıgıne bakma güzelim..sonucta o adetler kalıplasmıs yargılar orada buyuyen yetısen yasayan ınsanlara ait..sen oraya aıt degılsın kı..neden baskalarının kurallarıyla zaten daralan dünyanı daha da dar edesin kendine..hıc takma canım..ahlakına mukayyet olduktan sonra kım ne derse desın bosver..hem siner kalırsın daha bastırırlar seni kendilerine benzemeni beklerler..ama ben buyum diye dik durursan karsılarında onlar da kabullenır zamanla..