İstanbul hakkında sorularım var=D

KittyConda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
1.599
5
merhaba arkadaşlar ben istanbulda doğdum ancak küçük yaşta didime yerleştim, yakında yine istanbula döneceğiz ve sizden bilgi almak istiyorum.

öncelikle giyim kuşam konusunda.. didimde hep ingilizler var yani çok modern bir yer istediğim kadar mini etek mini şort giyerim mesela. istanbul'da da bağdat caddesi, istiklal caddesi, bahariye gibi yerlerde etek falan giyen kadınlar var mı?? ya da ip askılı falan??? kış aylarında etek giyen var mı??

gece rahat dolaşma imkanı var mı?? yoksa her köşede gaspçı, tinerci diye üç buçuk mu atmalıyım??:18:

şişli semti nasıl bir yer??? ve en modern semtlerin adlarını söylermisiniz???

ben 5-6 kere gittim istanbula ancak sadece aylak aylak gezinmiştim bunlara hiç dikkat etmedim.:KK31:

Son düzenleme:
en rahat gezebilceğin yerler levent metro city avm ve cevahir şişlide.istiklal caddesinde çok çok dikkat et :26:
dar kot giyip kısa kollu giyersen bile yicekmiş gibi bakıyolar.gece dışarı çıkmak istersen istiklalde daha dikkat et :KK37:
florya,ortaköy,ulus,sarıyer tarafları en raaht olan yerler canım :KK34:

merhaba arkadaşlar ben istanbulda doğdum ancak küçük yaşta didime yerleştim, yakında yine istanbula döneceğiz ve sizden bilgi almak istiyorum.

öncelikle giyim kuşam konusunda.. didimde hep ingilizler var yani çok modern bir yer istediğim kadar mini etek mini şort giyerim mesela. istanbul'da da bağdat caddesi, istiklal caddesi, bahariye gibi yerlerde etek falan giyen kadınlar var mı?? ya da ip askılı falan??? kış aylarında etek giyen var mı??

gece rahat dolaşma imkanı var mı?? yoksa her köşede gaspçı, tinerci diye üç buçuk mu atmalıyım??:18:

ben 5-6 kere gittim istanbula ancak sadece aylak aylak gezinmiştim bunlara hiç dikkat etmedim.:KK31:

yazdıklarından fazlası bile var canım...yazlık bir yerde görüp görebileceğinden daha çok şey seni bekliyor hatta yanların da kapalı bile kalabilirsin :87:

sağol canım ya gezicem bol bol.:KK55: valla kaybolabilirim yani var o potansiyel:KK1: sen mezun musun?

ben 24 yıllık istanbulluyum ben bile kayboluyorum :KK52:
ben mezunum ama marmaradan değil.banka sınavı için gitmiştim canım oraya fen edebiyata :KK76:

ben 24 yıllık istanbulluyum ben bile kayboluyorum :KK52:
ben mezunum ama marmaradan değil.banka sınavı için gitmiştim canım oraya fen edebiyata :KK76:
hımm anladım.ya ben bi gittiğim yeri bi daha unutmam harita olarak da bi yeri kafamda canlandırabiliyorum yani kaybolurum ama çok kaybolmam:KK1:

en rahat gezebilceğin yerler levent metro city avm ve cevahir şişlide.istiklal caddesinde çok çok dikkat et :26:
dar kot giyip kısa kollu giyersen bile yicekmiş gibi bakıyolar.gece dışarı çıkmak istersen istiklalde daha dikkat et :KK37:
florya,ortaköy,ulus,sarıyer tarafları en raaht olan yerler canım :KK34:

çok sağol canım önerilerin için:KK71::KK71::KK71: bakışlar dışında taciz vakaları falan oluyor mu peki sık sık istiklal caddesinde??:26:

bende marmaraya yatay geçiş yaptım ist a geliyorummm:KK55::KK66: çok mutluyumm:KK62:

ayy ne güzel çok sevindim canım hangi bölüm????:KK70:

yazdıklarından fazlası bile var canım...yazlık bir yerde görüp görebileceğinden daha çok şey seni bekliyor hatta yanların da kapalı bile kalabilirsin :87:

vay canına cidden mi?:KK52::KK66::KK66::KK66::KK66:

istiklalde tabi canım.yılbaşı gecesi görüntüleri toplu halde değil tek tek yaşanıyo :KK20:
gezdiğin yere bağlı canım benim bugün leventteydim metro city orda dersin bodrumda otelden çıkmış şimdi denize giricek :KK66: yerine göre işte.gitmezsinde fatihta çoğu sokağa kapalı gyinik olsanda başı açık olanları sokmuyolar bide taşla kovalıyolar :KK52::KK52:

istiklalde tabi canım.yılbaşı gecesi görüntüleri toplu halde değil tek tek yaşanıyo :KK20:
gezdiğin yere bağlı canım benim bugün leventteydim metro city orda dersin bodrumda otelden çıkmış şimdi denize giricek :KK66: yerine göre işte.gitmezsinde fatihta çoğu sokağa kapalı gyinik olsanda başı açık olanları sokmuyolar bide taşla kovalıyolar :KK52::KK52:

dalga mı geçiyorsunuz ?
fatihe defalarca gittim ne taşlaması
insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen..

dalga mı geçiyorsunuz ?
fatihe defalarca gittim ne taşlaması
insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen..

canım 20 senem gopta geçti fatihi iyi bilirim.yanlış yönlendirme değil.ben arkadşımın başına geleni söyledim.benim başıma gelende şu sokağa sokmadılar beni yolumu değiştirttiler.ve kolsuz badi bile giymeyen birisiyim öyle söliyim.tecrube :21:

istanbul'da aklınızın almayacağı her türde giyinen insanlar var.
işin güzel tarafı insanlar her türlü kıyafet alışkın olduğu için pek kıyafetlere itibar etmezler.
ip askılı kıstası garip olmuş ama ben bustiyerle gezenleri dahi görüyorum bugün gördüm daha..
bahsettiğiniz kriterler gayet sıradan

gece dolaşmak? nerede dolaşcaksınız..
yani saat bir dedin mi mecidiköyün göbeğinde travestiler var?
nerede nasıl saat kaçta kiminle gezeceğinize bağlı
minik br tatil beldesindeki gibi gezinemezsiniz belli başlı caddeler dışında.
ben tinerciyle bir kez karşılaştım o da gündüz vaktiydi şirinevlerdeydim.
garip gelmişti onun dışında görmedim hiç
harlem değil burası polis var devlt var braz abartmışlar size anlatanlar.

şişli berbat trafiği olan oldukça merkezi bir yer.
güzel semtler..
bu da göreceli,ne kadar paranız var ?
istanbulda nerede oturacağınıza paranız karar verir.
yani bebek desek orada oturabilir misiniz ?

canım 20 senem gopta geçti fatihi iyi bilirim.yanlış yönlendirme değil.ben arkadşımın başına geleni söyledim.benim başıma gelende şu sokağa sokmadılar beni yolumu değiştirttiler.ve kolsuz badi bile giymeyen birisiyim öyle söliyim.tecrube :21:

güzel kardeşim semtleri bir kişinin başına gelen mevzuya göre değerlendiremeyiz.
istikalade de her türlü ahlaksız insan gezinir mesela ama bence çok özel bri yerdir
fatihe gidiyorum hep belki çooook muhafazakar semtleri vardır bilemem
ama gayet sıradan giyiniyor insanlar dizüstü etekler kolsuz elbiseler ..

güzel kardeşim semtleri bir kişinin başına gelen mevzuya göre değerlendiremeyiz.
istikalade de her türlü ahlaksız insan gezinir mesela ama bence çok özel bri yerdir
fatihe gidiyorum hep belki çooook muhafazakar semtleri vardır bilemem
ama gayet sıradan giyiniyor insanlar dizüstü etekler kolsuz elbiseler ..

canım ben sadece 1 2 kişinin başına gelenden bahsetmiyorum.tvde haberlere bile çıktı.bahsettiğim yer gelinlikçiler caddesi değil canım yada geniş sokaklrı değil.yanlış anladın sanırım.

iyimiş o ya:KK66: gitmemem gereken yerleri de söyleyin sonra beni de taşla kovalamasınlar yaa:KK1::KK31:

taşla kovalıyorlar demek

hiç Fatihe gitmediğin sadece haberlerden aldığın bilgilerle arkadaşı yönlerdiğin belli oluyor.

bilmiyorsan iftira atma .

Son düzenleyen: Moderatör:
X