Lannn bensız eglence ve pıknık ha ınsalah kenler basrda orayı gıdmezsınız muhahah ne guzle bedua amam ben gelımde tatılden sıze sorcam sadrazam lokumu yapmıcam lan sıze kendıme yapıcam essemede yapıcam karsılıklı yıcez
foto es-se nerelerde yaa...
Malum fotoları o çekecek
merhaba bayanlar bende yakında istanbulda olacam ama nezaman bilmiyorum..sizin buluşma tarihinizde orda olursam gelmeyi düşünüyorum .....
buluşmaya gelirken başıma bişey gelmezse-ki istanbulu pek bilmiyorum..neyse karakoldan gelir alırsınız yada kısa yoldan -tatlicadiarzu- beni piknik yerine bırakırlar..
gelmeyi çok istiyorum...inşallah orda olurum zemuszemus
buluşma yeriniz nerde anadolumu avrupamı..ben ümraniyede olacağım..yakınmı uzakmı bilmek istedim..
dengesiz canımcım bende ümraniyede oturuyorum gelirsen beraber gideriz...
anaaaammmmmm çookk uzak beee
Özim yaz beni bebem şakkıdı
ohh ne güzel kıskandım valla.yahu bu tarafta bir yerde olsaydı.özöz:)hem sen bu taraftasın ne almei var karşıda piknik yapmaya.burda yermi kalmadı:)
canım aslında okadar da uzakdeğill..
hem ben beykozdayım,mihrabat korusu yakın bize..
keşke gelebilsen çok basit aslında edirnekapıdan biniceksiniz arabaya
10 dakkaya kavacık koprusundesınız.ben sizi kavacık köprüsünden alcam
sen ne yap ne et,gecelik giy,accucuk sexi ol yap koçişin gönlünü hadi bakalım:jeyyar:
azcık aklım var onu da sana mı verem yavvvCADIARZU
Ay kızlar bende gelmeyi çok isterdim.Amma istanbulun öbür ucu orası.Yani şu organizasyonu yapan sevgili arkadaşım azıcık orta yolu bulsan olmazmıydı.Ayyy içim gitti ne olcak şimdi bakem.
uskudara gelmıstın fethı pasa korusuna..
ordan bır otobuse bınceksın tam onunden okadar
gercekten cok guzel bır yer cokta guzel olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?