İstanbul güzelleri,21 haziranda Mihrabat Korusunda piknikteyiz

canım sen geldee benle neyaparsan yapp:):) inş ozman tenhada guzel bı pıknık yaparız senınlee:)))

ümraniye-beykoz arası uzak değil..tam olarak ümraniyeden otobüsler nerden kalkıyor bilmiyorum ama 11 h olması lazım otobusun ısmı umranıye-beykoz otobusu
kanlıca duragında ıneceksın..ozmana kadar haberleşiriz yine..özelden tel no mu veririm
inş.gelirsin...aramızda görmeyi çok isteriz seni dezemuszemus

teşekkür ederim.21 hazirandan önce gelirsem özeline mesaj atarım sende telini verirsin...orda olmayı çok istiyorum..sizlerle tanışmayıda...:1hug:

valla süper olur...gelirsem yenidoğanda olucam ben...yakınmıyız....21 hazirandan önce gelmeye çalışıcam artık.....gelirsem sanada özelden yazarım... zemuszemus

ohh ne güzel kıskandım valla.yahu bu tarafta bir yerde olsaydı.özöz:)hem sen bu taraftasın ne almei var karşıda piknik yapmaya.burda yermi kalmadı:)

ohh ne güzel kıskandım valla.yahu bu tarafta bir yerde olsaydı.özöz:)hem sen bu taraftasın ne almei var karşıda piknik yapmaya.burda yermi kalmadı:)

canım aslında okadar da uzakdeğill..
hem ben beykozdayım,mihrabat korusu yakın bize..
keşke gelebilsen çok basit aslında edirnekapıdan biniceksiniz arabaya
10 dakkaya kavacık koprusundesınız.ben sizi kavacık köprüsünden alcam
sen ne yap ne et,gecelik giy,accucuk sexi ol yap koçişin gönlünü hadi bakalım:jeyyar:
azcık aklım var onu da sana mı verem yavvvCADIARZU

aman be yok öle şeylere kanmıyo ki.inat yani anam inat.nese ben yine deneyecem şansımı:)

Ay kızlar bende gelmeyi çok isterdim.Amma istanbulun öbür ucu orası.Yani şu organizasyonu yapan sevgili arkadaşım azıcık orta yolu bulsan olmazmıydı.Ayyy içim gitti ne olcak şimdi bakem.

Ay kızlar bende gelmeyi çok isterdim.Amma istanbulun öbür ucu orası.Yani şu organizasyonu yapan sevgili arkadaşım azıcık orta yolu bulsan olmazmıydı.Ayyy içim gitti ne olcak şimdi bakem.

uskudara gelmıstın fethı pasa korusuna..
ordan bır otobuse bınceksın tam onunden okadar
gercekten cok guzel bır yer cokta guzel olacak..

hadın ıstanbuyllular yah hava cok sıcak dokulek pıknıklere :) kk ılklere atak adım ıstanbullular:)..

uskudara gelmıstın fethı pasa korusuna..
ordan bır otobuse bınceksın tam onunden okadar
gercekten cok guzel bır yer cokta guzel olacak..

CAnım ya teşekkür ederim.Ama zaten üsküdar da yakın değildiki yinede ortak alanlardan sayılırdı.Hani hem avrupa hem asya kıtasındakilere eşit mesafede sayılırdı.Siz çok uzağa gittiniz.Avcılardan nasıl gelecek millet oraya.Benim bile gelmem en az 2,5 saat.Çocukla beraber çekilmez o yol.Ama size bol eğlenceler diliyorum.Aranızda olmayı gerçekten isterdim.

üzülerekten gelemeyeceğimi bildirmek istedim zemuszemus
bekle beni antalya

kızlar ben de üzülerek belirtmek isterim ki,piknik başka bir zmana ertelendi..
katılım çok az..5 kişi bile yok...ve tekrar üzülerek belirtiyorum ki..
burcums arkadaşımızın teyzesinin oğlu eşiyle birlikte trafik kazası geçirip vefat etmiş
üstelik 6 aylık bebekleri varmış..bebek hayatda ama..kar arkadaşımızın da bazı özel problemleri çıktı o yüzden gelemiyor..benim de hesapta olmayan ve katılmak mecburiyetinde olduğum bir düğün var şehir dışında..
katılacak olan arkadaşlardan gerçekten çok özür diliyorum
ama şimdi burcum's o durumdayken de piknik tertiplemek çok hoş olmazdı zaten..
kusura bakmayın lütfen...inş.başka zamana düzenlicez..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…