• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul güzelleri,21 haziranda Mihrabat Korusunda piknikteyiz

Nan küçücük kenedenmi korkuyonuz bee...
Şaka makada bu kene muhabeetinin kapandığını sanıyodom cumartesi bizde pikniğe gittik kimseye yapışmadı...Acep polonezköyde yokmuki

korkun bence... küçümsenecek birşey olsaydı kene alındıktan sonra saatlerce hastanede tutmazlardı. çıkışta da elimize çarşaf gibi bir liste bırakmazlardı.
Neyse kuzucuklarım size iyi eğlenceler...yediğiniz içtiğiniz sizin olsun bize bol bol fotoğraf yollayın:):)

korkun bence... küçümsenecek birşey olsaydı kene alındıktan sonra saatlerce hastanede tutmazlardı. çıkışta da elimize çarşaf gibi bir liste bırakmazlardı.
Neyse kuzucuklarım size iyi eğlenceler...yediğiniz içtiğiniz sizin olsun bize bol bol fotoğraf yollayın:):)

gelmezsen foto moto yokkötükedihüso

ahhh özlemcim ahh.sana eşimin bazı güzel ..!huylarından bahsetmiştim demi:)burad hiç bir yer bilmeyince buralı olmayınca bazı şeyleri istesende yapamıyosun.yani benim herife bir sormam lazım bakalım ne dicek:)olmazsa onuda getiririm:)))

ahhh özlemcim ahh.sana eşimin bazı güzel ..!huylarından bahsetmiştim demi:)burad hiç bir yer bilmeyince buralı olmayınca bazı şeyleri istesende yapamıyosun.yani benim herife bir sormam lazım bakalım ne dicek:)olmazsa onuda getiririm:)))

tamam yavss..kocişleride getirin..koskoca orman bişey olmaz:lepi:

kızım aklınız varsa evelenmen.bak bize bana daha doğrusu herife soracaz öle gelecez.ahha ahhh bekar olsak böle mi olurdu:)

Bana da yer açın! delikafaduldendelikafadulden:teytey:
Büyük ihtimal sizlerle olacağım!
gel tatlısım beklıcez bıtenem:)..
kızım aklınız varsa evelenmen.bak bize bana daha doğrusu herife soracaz öle gelecez.ahha ahhh bekar olsak böle mi olurdu:)
heh varmı bekarlık gıbısı dımı:).. bızde cıkarıyoz tadınıişde:)..
Bende geliyorummmmm yaprak sarmalarımla inş....

delikafaduldendelikafadulden

gel tatlısım ama ben senden ıclıkofte ıstıcekdım yah:(..

üf yaa söledim koçişe çok uzak dedi.bütün günümüz yolda geçer dedi.bu tarafta buluşulursa söz verdi getircek:)

merhaba bayanlar bende yakında istanbulda olacam ama nezaman bilmiyorum..sizin buluşma tarihinizde orda olursam gelmeyi düşünüyorum .....
buluşmaya gelirken başıma bişey gelmezse-ki istanbulu pek bilmiyorum..neyse karakoldan gelir alırsınız yada kısa yoldan -tatlicadiarzu- beni piknik yerine bırakırlar..:utangac:
gelmeyi çok istiyorum...inşallah orda olurum zemuszemus
buluşma yeriniz nerde anadolumu avrupamı..ben ümraniyede olacağım..yakınmı uzakmı bilmek istedim..

Lannn bensız eglence ve pıknık ha ınsalah kenler basrda orayı gıdmezsınız muhahah ne guzle bedua amam ben gelımde tatılden sıze sorcam sadrazam lokumu yapmıcam lan sıze kendıme yapıcam essemede yapıcam karsılıklı yıcez

Back