özlem sen erkenden gidip yer tut kısım yoksa pazar pazar yer bulamayız...
vallah supersın cımcımem bıde kk pankartları yapdıram :).. masamıza :)..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özlem sen erkenden gidip yer tut kısım yoksa pazar pazar yer bulamayız...
Nan küçücük kenedenmi korkuyonuz bee...
Şaka makada bu kene muhabeetinin kapandığını sanıyodom cumartesi bizde pikniğe gittik kimseye yapışmadı...Acep polonezköyde yokmuki
korkun bence... küçümsenecek birşey olsaydı kene alındıktan sonra saatlerce hastanede tutmazlardı. çıkışta da elimize çarşaf gibi bir liste bırakmazlardı.
Neyse kuzucuklarım size iyi eğlenceler...yediğiniz içtiğiniz sizin olsun bize bol bol fotoğraf yollayın:):)
sen bilirsin kuzum:1closedeyes:gelmezsen foto moto yokkötükedihüso
sen bilirsin kuzum:1closedeyes:
ahhh özlemcim ahh.sana eşimin bazı güzel ..!huylarından bahsetmiştim demi:)burad hiç bir yer bilmeyince buralı olmayınca bazı şeyleri istesende yapamıyosun.yani benim herife bir sormam lazım bakalım ne dicek:)olmazsa onuda getiririm:)))
tamam yavss..kocişleride getirin..koskoca orman bişey olmaz:lepi:
Bana da yer açın! delikafaduldendelikafadulden:teytey:
Büyük ihtimal sizlerle olacağım!
belkii ama belki bende gelebilirim
gel tatlısım beklıcez bıtenem:)..Bana da yer açın! delikafaduldendelikafadulden:teytey:
Büyük ihtimal sizlerle olacağım!
heh varmı bekarlık gıbısı dımı:).. bızde cıkarıyoz tadınıişde:)..kızım aklınız varsa evelenmen.bak bize bana daha doğrusu herife soracaz öle gelecez.ahha ahhh bekar olsak böle mi olurdu:)
Bende geliyorummmmm yaprak sarmalarımla inş....
delikafaduldendelikafadulden