• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul güzelleri,21 haziranda Mihrabat Korusunda piknikteyiz

Nadas

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
2.925
55
358
39
İstanbul
Slm kızlar...:CüvCüv:
Sonunda bazılarımızın beklediği buluşma gerçekleşiyor
ama küçük bir değişiklikle...
Hz.yuşa tepesine gitmek isteyen arkadaşlar vardı
düşündük taşındık Hz.yuşa'nın manevi havasında rahat rahat kaynaşamayacağımız,fingirdeyemeyeceğimiz
için buluşma yerini Beykoz Kanlıca'daki Mihrabat Korusu olarak belirledik..
hadi ıstanbul aşıkları boğaz manzaralı güzel bir piknik yapmak için koşun topiğimize...
Tarih 21 haziran pazar..millet köye,tatile vs..gitmeden buluşalım istedik.
Zeytinburnu,Topkapı,Gaziosmanpaşa tarafından gelecek olanlar 500 t arabalarıyla kavacık köprüsünden,üsküdar'dan gelmek isteyenlerde 15 üsküdar-Beykoz arabalarıyla kanlıca durağında inecekler..ayrıntıları yine konuşuruz..
Hadi bakalım istanbul güzelleri...opuyorumnanaktan

evet ozlemım tam destek bendende:)..herkes ne getırcekse getırsın pıknık keyfı olsun ha eger mangal yakabılıyom dıyen varsa valla seve seve:)..
kazen rıca etsem kenelerı banlarmısın :)..ben avrupadan gıdıcem teee 3 saattı varar gelmem valla :9 amadeger :). yaz partısıne eglence tam gaz olcak hadın ıstanbullular pıknıgeee:)..

değer dimi kar'ciğim
gel bakam buraya,özledim zatenŞenizŞeniz

Son düzenleme:
heh op bıtenem sarma yapam kısır yapam havuclu tarcınlı kakaolu kekım meshurdur:)..eh bakam menume daha neler yapabılırım dıye :)..

ayy bende yuşa buluşmasındaki keklerden yapam
bir de burda libyana ablanın bir tarifi vardı gazozlu pohaça ondan yaparım
ayy aklıma geldikçe yazarımdelikafadulden

uyy cokk güzel bir yer orası yaww. ama hem uzak hemde şu kene olayı nolcak korkuyorum yaw bebek var. ama süper eğlence olur ona inanıyorummm.

bende geldiiim...
Bi aksilik çıkmazsa ordayım :))

Ne yapsam acaba sırt çantamı doldurcam
ıpi topu neyin unutmayın hee...

kene olayı geçen sene başıma geldi..sengözlerimebaksanab
ama başka bir piknik yerinde
hiçbirşey olmadı ama,turp gibi karşınızdayım..naniknanik
ama tabi ki allah korusun,üzülürüz sonra..:enbuyukkk:

offf kar var:bbo:
kaçırmak istemem ama tarih çok sakat be:1closedeyes:
Cİmcimem de varmış herhaldelikafadulden
Annem daha dün hastanedeydi.
Dedemin mezarındaki otları temizlerken koluna kene yapışmış.
Hastanede koşuşturduk bir sürü... 3 gün bekleyeceğiz şimdi. evin ikinci vakası ben olmayım birde:roflol: babam dayanamaz fenalık geçiririrkafamçokkarıştı

uyy cokk güzel bir yer orası yaww. ama hem uzak hemde şu kene olayı nolcak korkuyorum yaw bebek var. ama süper eğlence olur ona inanıyorummm.

haklısın ama bız onlem alırız canım getır bebısı bebek arabasından ındırmeyız kene korksun bızden hem artık :)..

Hastanede koşuşturduk bir sürü... 3 gün bekleyeceğiz şimdi. evin ikinci vakası ben olmayım birde:roflol: babam dayanamaz fenalık geçiririrkafamçokkarıştı

canımsınn eglence tam gaz olcak ınş bı aksılık cıkmazsa bende gıdıcem dedıgn gıbı pazar tehlıkelı gun ama bakıcaz artıkın :)..sana yanasan kenelerrı keserım ben sadece r olsusa karısmam hah:)..

canımsınn eglence tam gaz olcak ınş bı aksılık cıkmazsa bende gıdıcem dedıgn gıbı pazar tehlıkelı gun ama bakıcaz artıkın :)..sana yanasan kenelerrı keserım ben sadece r olsusa karısmam hah:)..
harbi yaaaa çayır çimende koçuma kavuşurum belki:roflol::roflol::roflol::roflol:

istanbul'daki keneler zararsız kızlar..
ben de yaşadım hastaneye gttiğimizde bugün gelen kaçıncı vakasınız
falan demişti doktor,ama yine de önlemini almak lazım
sorun çıkmasın sonradan

Nan küçücük kenedenmi korkuyonuz bee...
Şaka makada bu kene muhabeetinin kapandığını sanıyodom cumartesi bizde pikniğe gittik kimseye yapışmadı...Acep polonezköyde yokmuki

allah koruusn cok geçmiş olsun canım

Back