Gelinlik Modelleri istanbul gelinlikci yardimmmmm kizlar :)))

titia34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
26
0
86
Fransa
Merhaba kizlar, nasilsiniz ? Ben cok iyim desem yalan olur vallah soyle izah ediyim marta istanbula gelicem gelinlik almak icin.
Bildiginiz ucuz ve kaliteli gelincikler nerde ? Beyoglu da kalicam.
Yani dugun icin ne magaza biliyorsaniz soyleyin , cekinmeyin :)))
Simdiden tesekurler kizlar opuldunuz

Merhaba,

İstanbul'da gelinlikçilerin yoğun olduğu bazı bölgeler Kadıköy, Fatih, Bakırköy, Bağdat Caddesi, Nişantaşı, aklıma şimdi gelenler. Bir de Mecidiyeköy Profilo AVM içinde Beyaz Cadde diye bir gelinlikçi bölgesi var.

Yalnız, iyi şey ucuz olmaz, benden söylemesi. Fahiş fiyat ödememek ayrı bir şeydir, ancak iyi bir gelinlik almak istiyorsanız nereden baksanız 2500'den başlıyor İstanbul şartlarında. Fiyat düştükçe de değişen bir şeyler oluyor illa ki.

Canim gelinlik arayan herkese tek tek soruyorum beden kac diye, ben aralikta evlendim, gelinlik diktirdim, oylece duruyo kurutemizlemeden aldigim gibi, ben 34-36 beden gibi biseyim, balik model dusunuyosan gelinlige para vermen gerekmez:)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Fatihde yaptırdım ben gelinliğimi ama suan adını hatırlayamıyorum bir türlü :/ hatırlarsam kesin yazarım canım

Bağcılar'da Derya Moda Evi var. Çok güzel ilgileniyorlar, ben gelinliğimi ordan kiraladım. Ne kadar emek var belli yani tüm gelinliklerin üstünde..

si

ne yaptın baktın mı buldun mu bir yer yoksa bir yer tavsiye edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…