Merhaba kizlar, nasilsiniz ? Ben cok iyim desem yalan olur vallah soyle izah ediyim marta istanbula gelicem gelinlik almak icin.
Bildiginiz ucuz ve kaliteli gelincikler nerde ? Beyoglu da kalicam.
Yani dugun icin ne magaza biliyorsaniz soyleyin , cekinmeyin :)))
Simdiden tesekurler kizlar opuldunuz
İstanbul'da gelinlikçilerin yoğun olduğu bazı bölgeler Kadıköy, Fatih, Bakırköy, Bağdat Caddesi, Nişantaşı, aklıma şimdi gelenler. Bir de Mecidiyeköy Profilo AVM içinde Beyaz Cadde diye bir gelinlikçi bölgesi var.
Yalnız, iyi şey ucuz olmaz, benden söylemesi. Fahiş fiyat ödememek ayrı bir şeydir, ancak iyi bir gelinlik almak istiyorsanız nereden baksanız 2500'den başlıyor İstanbul şartlarında. Fiyat düştükçe de değişen bir şeyler oluyor illa ki.
Merhaba kizlar, nasilsiniz ? Ben cok iyim desem yalan olur vallah soyle izah ediyim marta istanbula gelicem gelinlik almak icin.
Canim gelinlik arayan herkese tek tek soruyorum beden kac diye, ben aralikta evlendim, gelinlik diktirdim, oylece duruyo kurutemizlemeden aldigim gibi, ben 34-36 beden gibi biseyim, balik model dusunuyosan gelinlige para vermen gerekmez:)