Bu fiyatlar bana mı fazla geliyor yoksa gerçekten fazla mı.. Ben oğlumu 4,5 sene önce Haseki Eğitim Araştırmada doğurmuştum...
Hastanenin adı nedir acaba?Civarda 800 liraya dogum fiyati olan hastane de mevcut. Bu tamamen kisisel tercih. Mesela ben hastanemiz univ hastanesi oldugu icin tercih etmistim, kuafor bile gelmisti dogumdan sonra. Sanki doguma degil bes yildizli otele tatile gitmistik, cok ama cok rahatti, 2 gece 3 gun kaldim eve donesim gelmedi:)
Gaziosmanpasa yeniyuzyil univ hastanesiHastanenin adı nedir acaba?
Doğumu ne zaman yaptınız peki? Doktorunuzun adını da öğrenebilir miyim?Gaziosmanpasa yeniyuzyil univ hastanesi
Hepsini yazdim aslinda yukarda:)Doğumu ne zaman yaptınız peki? Doktorunuzun adını da öğrenebilir miyim?
Kafama takıldı da Doğum yaptığınız hastanede yani Gop yeniyüzyıl Hastanesinde;Civarda 800 liraya dogum fiyati olan hastane de mevcut. Bu tamamen kisisel tercih. Mesela ben hastanemiz univ hastanesi oldugu icin tercih etmistim, kuafor bile gelmisti dogumdan sonra. Sanki doguma degil bes yildizli otele tatile gitmistik, cok ama cok rahatti, 2 gece 3 gun kaldim eve donesim gelmedi:)
Hayir 800 liraya dogum yapilabilecek hastane de var dedim, isteyen orda da yapabilir ben tercih etmedim.Kafama takıldı da Doğum yaptığınız hastanede yani Gop yeniyüzyıl Hastanesinde;
Normal Doğum 3.500₺
Sezeryan ile Doğum 4.000₺ yazdığınızı daha önce belirtmişsiniz. Sonra da 800₺ ye Doğum yaptığınızı söylemişsiniz. Sizin için özel bir durum vardı da ondan mı 800₺ ye Doğum yaptınız yoksa 3500-4000₺ mi verdiniz kafam karıştı
Hastane seçtiniz mi? Ben de medikal park ı araştırıyorum. Ama sizin yazdığınız fiyatlar çok geldi. Geçenlerde bir tanıdık Sezaryen oldu. 2250 gibi bişey demişlerdi. Sizin dediğiniz rakamlarla ciddi fark var arada.Kızlar merhaba,
Doğum yaklaştıkça doktor ve hastane arayışım hızlandı. Yakın arkadaşlarım ve çevremden öneriler topluyorum.
Topladığım bilgiler şöyle;
* MedicalPark Gop Hastanesi: Nalan Karacaoğlu, Nilay Karaca, Yasemin Tontuş ve Shahla Valizade
Normal Doğum 2500 TL, Epidural Normal 3000 TL, Sezeryan 3500-5000 arası mış.
* Avrasya Hastanesi: Atilla Okur
Normal Doğum 1200 TL, Sezeryan 1800 TL
* Başarı Hastanesi: Çok gözüm tutmadı garip bir hastane...
Benim şimdiye kadar alabildiğim fiyatlar bunlar.
Sizlerde doktor ve hastane önerilerinizi paylaşırsanız doğum yapacak arkadaşları bilgilendirmiş oluruz.
Herkese şimdiden hayırlı doğumlar dilerim ...
Hastane seçtiniz mi? Ben de medikal park ı araştırıyorum. Ama sizin yazdığınız fiyatlar çok geldi. Geçenlerde bir tanıdık Sezaryen oldu. 2250 gibi bişey demişlerdi. Sizin dediğiniz rakamlarla ciddi fark var arada.
ben küçük bir tıp merkezine gidiyorum şimdilik. Henüz karar veremedim. Medikalpark yada bezmi alem olacak gibi.Hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba
ben küçük bir tıp merkezine gidiyorum şimdilik. Henüz karar veremedim. Medikalpark yada bezmi alem olacak gibi.
Neden peki? Kime gidiyorsunuz medikalparkta?Ben mediklaparka gidiyorum ama GOP geçmeyi düşünüyorum
Neden peki? Kime gidiyorsunuz medikalparkta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?