• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki Kadın Doğum Doktorları ve Hastaneler

dilektr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
103
45
28
35
Kızlar merhaba,
Doğum yaklaştıkça doktor ve hastane arayışım hızlandı. Yakın arkadaşlarım ve çevremden öneriler topluyorum.
Topladığım bilgiler şöyle;
* MedicalPark Gop Hastanesi: Nalan Karacaoğlu, Nilay Karaca, Yasemin Tontuş ve Shahla Valizade
Normal Doğum 2500 TL, Epidural Normal 3000 TL, Sezeryan 3500-5000 arası mış.
* Avrasya Hastanesi: Atilla Okur
Normal Doğum 1200 TL, Sezeryan 1800 TL
* Başarı Hastanesi: Çok gözüm tutmadı garip bir hastane...

Benim şimdiye kadar alabildiğim fiyatlar bunlar.

Sizlerde doktor ve hastane önerilerinizi paylaşırsanız doğum yapacak arkadaşları bilgilendirmiş oluruz.
Herkese şimdiden hayırlı doğumlar dilerim ...

3 gun once gop yeniyuzyil univ hastanesinde sezeryan ile dogum yaptim.doktorum seyfettin ozvural.hastaneden de doktorumdan da son derece memnun ayrildim

Normal dogum 3500
Sezeryan 4000 tl

Bu fiyatlar bana mı fazla geliyor yoksa gerçekten fazla mı.. Ben oğlumu 4,5 sene önce Haseki Eğitim Araştırmada doğurmuştum...

Civarda 800 liraya dogum fiyati olan hastane de mevcut. Bu tamamen kisisel tercih. Mesela ben hastanemiz univ hastanesi oldugu icin tercih etmistim, kuafor bile gelmisti dogumdan sonra. Sanki doguma degil bes yildizli otele tatile gitmistik, cok ama cok rahatti, 2 gece 3 gun kaldim eve donesim gelmedi:)
Bu fiyatlar bana mı fazla geliyor yoksa gerçekten fazla mı.. Ben oğlumu 4,5 sene önce Haseki Eğitim Araştırmada doğurmuştum...

Civarda 800 liraya dogum fiyati olan hastane de mevcut. Bu tamamen kisisel tercih. Mesela ben hastanemiz univ hastanesi oldugu icin tercih etmistim, kuafor bile gelmisti dogumdan sonra. Sanki doguma degil bes yildizli otele tatile gitmistik, cok ama cok rahatti, 2 gece 3 gun kaldim eve donesim gelmedi:)
Hastanenin adı nedir acaba?

Kafama takıldı da Doğum yaptığınız hastanede yani Gop yeniyüzyıl Hastanesinde;
Normal Doğum 3.500₺
Sezeryan ile Doğum 4.000₺ yazdığınızı daha önce belirtmişsiniz. Sonra da 800₺ ye Doğum yaptığınızı söylemişsiniz. Sizin için özel bir durum vardı da ondan mı 800₺ ye Doğum yaptınız yoksa 3500-4000₺ mi verdiniz kafam karıştı

Kafama takıldı da Doğum yaptığınız hastanede yani Gop yeniyüzyıl Hastanesinde;
Normal Doğum 3.500₺
Sezeryan ile Doğum 4.000₺ yazdığınızı daha önce belirtmişsiniz. Sonra da 800₺ ye Doğum yaptığınızı söylemişsiniz. Sizin için özel bir durum vardı da ondan mı 800₺ ye Doğum yaptınız yoksa 3500-4000₺ mi verdiniz kafam karıştı
Hayir 800 liraya dogum yapilabilecek hastane de var dedim, isteyen orda da yapabilir ben tercih etmedim.

Arkadas fiyatlar cok yuksek dedigi icin ona cevaben yazmistim

Kızlar merhaba,
Doğum yaklaştıkça doktor ve hastane arayışım hızlandı. Yakın arkadaşlarım ve çevremden öneriler topluyorum.
Topladığım bilgiler şöyle;
* MedicalPark Gop Hastanesi: Nalan Karacaoğlu, Nilay Karaca, Yasemin Tontuş ve Shahla Valizade
Normal Doğum 2500 TL, Epidural Normal 3000 TL, Sezeryan 3500-5000 arası mış.
* Avrasya Hastanesi: Atilla Okur
Normal Doğum 1200 TL, Sezeryan 1800 TL
* Başarı Hastanesi: Çok gözüm tutmadı garip bir hastane...

Benim şimdiye kadar alabildiğim fiyatlar bunlar.

Sizlerde doktor ve hastane önerilerinizi paylaşırsanız doğum yapacak arkadaşları bilgilendirmiş oluruz.
Herkese şimdiden hayırlı doğumlar dilerim ...
Hastane seçtiniz mi? Ben de medikal park ı araştırıyorum. Ama sizin yazdığınız fiyatlar çok geldi. Geçenlerde bir tanıdık Sezaryen oldu. 2250 gibi bişey demişlerdi. Sizin dediğiniz rakamlarla ciddi fark var arada.

Hastane seçtiniz mi? Ben de medikal park ı araştırıyorum. Ama sizin yazdığınız fiyatlar çok geldi. Geçenlerde bir tanıdık Sezaryen oldu. 2250 gibi bişey demişlerdi. Sizin dediğiniz rakamlarla ciddi fark var arada.

Hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba

Neden peki? Kime gidiyorsunuz medikalparkta?

Nilay karaca ya gidiyorum .. Benim.özel.sigorta ekstra masraf cikarip ödeme alirlar mi diye arastircam . eşim banka calisani ücret odemiyoum muayenelere dogumada ödemek istemiyorum o hastanede en iyi doktor İbrahim.celebi ama erkeğe girmek istemiyorum ben rahat olamam kasarim kendimi ... GOP da aylin hanima bi muayene olup karar vericem inşallah.

Ben de 28 Mayısta GOPta doğum yaptım. Hamileliğimde Seyfettin Beye niyetlenmiş ama bir türlü denk getirememiştik. Takibimizi Volkan Turan yaptı, çok da memnunum kendisinden. Çok ilgili, sürekli irtibat halinde ve sizi sürekli hastaneye çağırıp gereksiz yormayan çok düzgün bir doktor. Ama doğuma gittiğimde şehirdışında olduğundan doğumuma ne şanstır ki Seyfettin Bey girdi. Doğum sonrası kontrollere de ona gittim. Her ikisi de gayet iyi doktorlar. Yalnız Volkan Bey Artık Doçent olduğu için muayene ücreti oldukça artmış. 60 liraydı biz başladığımızda. Son sorduğumda 120 olmuştu.

Back