- 18 Ekim 2021
- 320
- 147
- 30
Amin cnm darısı tüm kalpten isteyenlereYa süper allah hayirli etsin❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm darısı tüm kalpten isteyenlereYa süper allah hayirli etsin❤
Merhaba yağlı bir madde mi kullanıyorlar bilginiz varmı?Canım kesinlikle tavsiye ederim.anestezisiz çekildim. 1 gram acı hissetmedim.Zaten cihazları son teknoloji acısız ağrısız çekiyorlar.
Yağlı madde derken anlamadım o nedirMerhaba yağlı bir madde mi kullanıyorlar bilginiz varmı?
Bir doktorun videosunda bir su bazlı bir de yağ bazlı HSG iyotlu sıvısı olduğundan bahsetmişti. Fulya emar da bu maddenin su bazlı mı yoksa yağ bazlı mı olduğunu merak ettim. Whatsapp hatlarından da sordum ancak sanırım iletişime geçtiğim kişi çok fazla bilmiyor bu konu hakkında. Yağ bazlı madde ile çekilen hsg lerin daha iyi olduğunu söylemişti.Yağlı madde derken anlamadım o nedir
Bilemiyorum cnm tek bildiğim ağrısız ve acısız yani tavsiye ederim hiçbir şey hissetmedimBir doktorun videosunda bir su bazlı bir de yağ bazlı HSG iyotlu sıvısı olduğundan bahsetmişti. Fulya emar da bu maddenin su bazlı mı yoksa yağ bazlı mı olduğunu merak ettim. Whatsapp hatlarından da sordum ancak sanırım iletişime geçtiğim kişi çok fazla bilmiyor bu konu hakkında. Yağ bazlı madde ile çekilen hsg lerin daha iyi olduğunu söylemişti.
teşekkür ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallahBilemiyorum cnm tek bildiğim ağrısız ve acısız yani tavsiye ederim hiçbir şey hissetmedim
Selam canim echomar ve sonomed ikisinde dr.cevat bayrak orda degilmi?Echomar da Dr Cevat Bayrak a çektirin , cihaz yeni C kollu acımıyor , tüplerde sıkıntı varsa da açıyor . Melek gibi Babacan bir adam