selam arkadaşlar tüp bebek konusunda sizlerden çok yararlandım ve faydam olur diye kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim.Benim 2. tüp bebek denemem ilk denememi bursa jinamed tüp bebek merkezinde yaptım memnun kalmadım merkezin eksiklerini görüp degiştirmeye karar verdim.araştırmalarım beni İstanbul Florence Nightingale Hastanesi ne götürdü.Öncelikle bizim için yeni yöntemler doktorun geçmişi bu konuda ne kadar bilgi sahibi oldugu,yeni gelişmelerin hastane bünyesinde uygulanıp uygulanmadıgı, maddiyat ve başarı oranı geliyor çünkü her yeni bir tüp bebek deneme süreci hepsini tetikliyor en önemlisi zaman akıp gidiyor.İstanbul Florence Nightingale Hastanesinde bülent baysal'ın başarısı üzerine gittim görüşmede ilk önce sorunlarımı (sol tüpüm tıkalıydı, yumurtam gelişmiyordu,endemetriumum inceydi,spermin hareketliliginin ve sayısı azdı)
söyledikten sonra detaylı inceleme yapılmasını istedim tüpe geçmeden önce ne gerekiyorsa
Mikroenjeksiyon tekniği
*uterin sub endometrial damarlanma
*laparoskopi(göbekten kamera ile tüp,yumurta ve rahmin incelenmesi)
*histeroskopik cerrahi
kararlıydım ve zamanım azalıyordu.Bülent beyden şu cevabı aldım bu işi ben biliyorum ne yapmam gerekirse onu yaparım siz kendinizi bana bırakın bu cevapla içimden şöyle dedim ben söylüyeceklerimi söyledim sende yapıcaklarını yap bakalım bidaha tedavi boyunca konuşmadım bile sert mizaçlı ama işin ehli benim içinde boş lak lak yerine bilgisi ve işini dogru yapması önemliydi.Öyle çok yapılan şeyleri izledim ki çünkü tutmazsa tekrar gelebilirmiyim başka da şansım yoktu bu benim güvendigim tek profesördü.tedavim sürecinde diger merkezde kullandıgım saçma ve boş ilaçların çogunu bana vermedi ona şaşırmıştım . 5. gün emriyosu transfer edildi nokta vuruş ve tek seferde.Rabbim bu kadar insan arasında beni ona götürdü onu aracı kıldı şuan 4 hafta 5 günlük hamileyim ALLAHIM kucagıma almayı nasip eder inşallah
Allah hayirlisiyla kucaguna almayi nasip etsin aminnn rabbim bizlerinde yuzunu guldyrsun s3nin adina cok sevindim kardesim bnde kadikoy florance yaptrmayi dusunuyrum ilk denemem olcak agustosta nuri bey doktorum hayirlisi allhtan ins rabbin herkese hayrli ewlatlar basip etsin
amin rabbim herkese nasip etsin hayırlı olsun kafana fazla takma stres yapma ve başlamadan önce tedaviye sogan kürü yapmanı öneririm ben öyle yapmıştım kist ve myomların varsa onları temizliyor mutlu haberlerini alırım inşallah
Selam canim nasilsin siteye giriyrmuaun bilmiyrum.. Gezinirken gordum :) bak hamis oldum geldim bnde :) allhim bebklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallh..amin rabbim herkese nasip etsin hayırlı olsun kafana fazla takma stres yapma ve başlamadan önce tedaviye sogan kürü yapmanı öneririm ben öyle yapmıştım kist ve myomların varsa onları temizliyor mutlu haberlerini alırım inşallah
canım yeni gördüm ve çooook çooook sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah.SüperSelam canim nasilsin siteye giriyrmuaun bilmiyrum.. Gezinirken gordum :) bak hamis oldum geldim bnde :) allhim bebklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?