• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Falcı tavsiyesi

dzsierra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2021
3
0
1
22
Arkadaşlar böyle her dediği çıkan beni şoka sokacak bir falcı arıyorum. bu aralar gerçekten çok ihtiyacım var. İstanbulda iyi falcı önerisi olan var mı?

ben instgmdan baktırıyorum ... zeynep abla, uzun yıllar boyu bir sürü insana baktırdım en iyilerden birisi kesinlikle özellikle bir kere de olsa yıldızname bi baktırın derim gerçekten değiyor. sevenleri de kavuşturuyor dualarla bilginiz olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar böyle her dediği çıkan beni şoka sokacak bir falcı arıyorum. bu aralar gerçekten çok ihtiyacım var. İstanbulda iyi falcı önerisi olan var mı?
dzsierra merhabalar yağmur ben uzun zaman önce kendime bilinmiş ve astroloji konusunda gerçekkten uzman olan bir astroloji uzmanı arıyordum bir zamanlar çok eskilerden kendisi televizyonlara tv proğramlarınada konuk olmuş tarık tarmanı buldum ve gerçekten işinin hakkını vererek yapan uzman biri astroloji yorumu tarot falı da bakıyordu birçok alanda uzmanlık eğitimi almış ben tarot kartı falı baktırdım en son birebir ne dediyse şu anda aynısı çıktı tabi önce Allah'a inanmak gerekir İzmirde yaşıyor ama tüm Türkiye çapında çalışyordu ben istanbulda yaşıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Back