• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul evden dışarı adımını atmıyor: Trafik yoğunluğu yüzde dörde düştü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
İstanbul evden dışarı adımını atmıyor: Trafik yoğunluğu yüzde dörde düştü

20/03/2016 11:21

PrintPocketPinterestGoogle+TumblrWhatsAppTwitterTelegramFacebook677
İstiklâl Caddesi’nde dört kişinin hayatını kaybettiği intihar saldırısının ardından İstanbul halkı evlerine kapandı. Trafik yoğunluğu yüzde dörde kadar düştü.

trafik-harita.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluk Haritası’nda yolların neredeyse tamamının ‘serbest’ anlamına gelen yeşil renkte olduğu görüldü. Pazar günü olmasına rağmen sokaklar boş kaldı.

Normal şartlar altında İstanbul’da trafik yoğunluğu yüzde 60 dolaylarında oluyor, iş çıkışı saatlerinde ise bu oran yüzde 90’a kadar çıkabiliyor.

Dün de İstanbul’un en kalabalık ilçeleri Beşiktaş, Kadıköy ve Şişli ıssız görüntülere sahne olmuştu.
http://www.diken.com.tr/istanbul-evden-disari-adimini-atmiyor-trafik-yogunlugu-yuzde-dorde-dustu/

Bugün pazar ondandır herkes yasta yarın devam eder.malum çalışmak zorundayız, korkmak değil mevzu yoksa korkunun ecele faydası yok...

Koskaca metropol de hayat dururmu
Nasıl olacak
Bir müddet insanlar korkucak kaçınarak çıkmayacak devam dederse bu olaylar artık zamanla önemsizleştiğini göreceğiz taraflar intikam kin ve nefretlerini her fırsatta birbirlerine gösterecek kana kan dişe dış
Bu fırsatları istismar edenler dahada güçlenip olayları tırmandıracak
Umalımda bizi yönetenlerin bunları önleyecek gücü ve iradesi olsun

işi olan mecbur cıkacakda insanlar gezmeye eglenmeye cıkamıycak ise gidenlerde iclerinde binbir korkuyla islerine gidip gelicek istanbul gibi bir yerde hayat durmus resmen

Eşim işte
Yarın bende gideceğim
İşi olan mecbur çıkacak, gereksiz bir haber olmuş
Teröristlere aferin başardınız der gibi

Dünden fotoğraflar.

İstiklal
istiklal-bos-reuters.jpg

Barbaros Bulvarı (ki burası yoğun trafiklidir)
besiktas-bos.jpg

Kadıköy (Kadıköy'ün en kalabalık yeri, cıvıl cıvıl olur, buluşma noktası ve Kadıköy'ün simgesi Boğa var)
kadikoy-bos.jpg

Kadıköy meydan (vapur iskelelerinin önü)
kadikoy-bos2.jpg

Şişli
sisli-bos.jpg

Karaköy (vapur iskelesi önü)
karakoy-bos.jpg

deniz şapşikyan‏@gentledeniz
üç yıl önce bu cadde'de umut vardı, şimdi istikrar var buram buram.

Cd6ns2VXEAAVuRu.jpg

Yaman‏@ymnksm
Brandium avm bomboş sayılır...
Cd6UzusWEAENFOo.jpg

Ultras34‏@Curva1907_
1 yılı geçti Forum İstanbul'da çalışıyorum ve c.tesi günleri adım atmakta zorlandigimiz bir AVM.. Bugün ise ;
Cd6HxcIXIAAHuIe.jpg

Ş‏@vabiisabi
Cumartesi günü saat 14.30 metro bomboş yürek yemiş gibi dışarı çıktım

Cd6T3ZwUMAAQVWV.jpg

jokull‏@jokullmagic
Palladium Ataşehir bom boş. #now #istanbul
Cd6X37RUIAArIvY.jpg

Haftasonları en az 10 turist otobüsü yanaşan gün boyu akın akın kuyrukla insan giren bi avm nin dibinde oturuyorum. Haftasonu evden çıksam trafikten giremezdim geri. Resmen sükunet oldu. Bi tane bile tur otobüsü gelmedi.

Dünden fotoğraflar.

İstiklal
istiklal-bos-reuters.jpg

Barbaros Bulvarı (ki burası yoğun trafiklidir)
besiktas-bos.jpg

Kadıköy (Kadıköy'ün en kalabalık yeri, cıvıl cıvıl olur, buluşma noktası ve Kadıköy'ün simgesi Boğa var)
kadikoy-bos.jpg

Kadıköy meydan (vapur iskelelerinin önü)
kadikoy-bos2.jpg

Şişli
sisli-bos.jpg

Karaköy (vapur iskelesi önü)
karakoy-bos.jpg

deniz şapşikyan‏@gentledeniz
üç yıl önce bu cadde'de umut vardı, şimdi istikrar var buram buram.

Cd6ns2VXEAAVuRu.jpg

Yaman‏@ymnksm
Brandium avm bomboş sayılır...
Cd6UzusWEAENFOo.jpg

Ultras34‏@Curva1907_
1 yılı geçti Forum İstanbul'da çalışıyorum ve c.tesi günleri adım atmakta zorlandigimiz bir AVM.. Bugün ise ;
Cd6HxcIXIAAHuIe.jpg

Ş‏@vabiisabi
Cumartesi günü saat 14.30 metro bomboş yürek yemiş gibi dışarı çıktım

Cd6T3ZwUMAAQVWV.jpg

jokull‏@jokullmagic
Palladium Ataşehir bom boş. #now #istanbul
Cd6X37RUIAArIvY.jpg

amerikan felaket filmleri gibi...

Evet evlerimize kapandık mümkün mertebe . İşimizi halledip eve hemen dönmek daha akıl işi geliyor .

Eve kapandık da bunu terörist zaferi olarak görmüyorum . Korku değil de tedbir diyelim biz ona .
Şimdi evde kalp krizinden de ölebilirim ama sokakta bir şerefsiz kendini patlatırken yanında paramparça olmak istememe tedbiri.

Düşmanla cephede savaşıyor olsak , yine yığılırız genç yaşlı kadın erkek çocuk demeden . Korkutmuyorlar gözümüzü o anlamda bu it köpek .

1920lerdeki korkusuz Türk ruhu yok artık.
Savaşsak kaçımız ben geliyorum der ki?
Kefeniyle sahalara dökülen binlerce şovmeni sayarsak baya fazla sayı verebilirim.
Cumhurbaşkanının da dediği gibi %50yi evinde zor tuttuğu bir kitle var içi sözümona vatan aşkı ile dolan.
Sen devlet olarak kapıları açacaksın, davulla düşmanı karşılayacaksın.
Sen devlet olarak kapıları açacaksın, ne idüğü belirsiz milyonlarca insanı savaştalar diye içeri sokacaksın.
Sen devlet olarak tırlarda Türkmenlere yardım diye elin teröristine silah taşıyacaksın.
Sonra her an her yerde patlama olunca güzel sınav diyeceksin, patlamalara bişey yapamayız diyeceksin, konserin iptal olduğundan dem vuracaksın, lanetlemeden öteye gidemeyeceksin.
Düşman artık tam içimizde.
Sayelerinde.
Ülkenin her yerinde.
Bir değil onlarca isim ve hedefte.
Bugün tedbir alacağız ya yarın?
Nerede Nasıl öleceğiz meçhul...
Yöneticilerin ise umurunda değil.
Ne olsa çoluk çocukları en güzel ülke ve mevkilerde, en korumalı araçların içinde. Afiyette.
Vatandaş mı?
Güzel bir sınav vermekle meşgul, Allah yardımcısı olsun her birinin...

Back