İstanbul estetik

Sekerkiz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
48
7
29
Merhaba kızlar uzun zamandır meme büyütme estetiği araştırıyorum feci bi şekilde hemde sabah akşam demeden araştırıyorum, aramızda daha önce çok yaptırmış arkadaşımız var doktoru ve fiyat bilgisini soyleyebilir misiniz kızlar ve taksit imkanı sunup sunmadigini merak ediyorum. Öğrenciyim çok fena sardım ve takıntı haline getirdim şuan da para biriktiriyorum yeter ki iyi bi yerde uygun fiyata yaptırayım çok istiyorum gece uyuyamıyorum yani o derece. Lütfen bana bu konuda yardımcı olun fiyat ve taksit bilgisi verin nolur

Doktorları forumda dolaştıysanız siz de zaten biliyorsunuzdur İstanbul için. (ben oradan değilim) Ama pek kimsenin fiyat bilgisi paylaşacağını sanmıyorum çünkü herkes bir miktar da olsa indirim yaptırmaya çalışıyor ve başarırlarsa bildiğim kadarıyla paylaşmamaları rica ediliyor. Bunun dışında fiyat yine bildiğim kadarıyla ameliyat yöntemine göre vs değişiyor. Ben 1,5 ay önce fiyat almak için araştırma yaptığımda ortalama rakam 8000'di, şimdi dolar artışıyla 9-10000 olmuş olabilir. Size tavsiyem seçtiğiniz doktorlarla mail ya da telefon yoluyla iletişime geçmeniz/muayeneye gitmeniz ve bizzat fiyat almanız. Sonuçta verdikleri rakamlara "Ama forumda böyle yazmıyordu" diyemezsiniz sanıyorum. ^^

Merhaba kızlar uzun zamandır meme büyütme estetiği araştırıyorum feci bi şekilde hemde sabah akşam demeden araştırıyorum, aramızda daha önce çok yaptırmış arkadaşımız var doktoru ve fiyat bilgisini soyleyebilir misiniz kızlar ve taksit imkanı sunup sunmadigini merak ediyorum. Öğrenciyim çok fena sardım ve takıntı haline getirdim şuan da para biriktiriyorum yeter ki iyi bi yerde uygun fiyata yaptırayım çok istiyorum gece uyuyamıyorum yani o derece. Lütfen bana bu konuda yardımcı olun fiyat ve taksit bilgisi verin nolur
Canım seni çok iyi anlıyorum. Ama sana daha önce de yazmıştım. Bu şekilde fiyat sorarak bi yere ulaşamazsin. Bizzat gidip bilgi alman laxim. Sen 10 bin lirayı gözden çıkar. Hem ucuz bi yer bulayim yaptirayim diye düşünürsen yanlış dusunursun zaten. Silikon ameliyatlarının ortalama maliyeti bellidir bunun üstü de altı da iyi değildir. Ben istanbul dısıyım 8000 e yaptırdım. Ama yılbaşından sonra silikon fiyatlarına zam gelir muhtemelen 8500 olur. Yılda 2 kere zam geliyormuş. Yani daha ne diyim. :/

Doktorları forumda dolaştıysanız siz de zaten biliyorsunuzdur İstanbul için. (ben oradan değilim) Ama pek kimsenin fiyat bilgisi paylaşacağını sanmıyorum çünkü herkes bir miktar da olsa indirim yaptırmaya çalışıyor ve başarırlarsa bildiğim kadarıyla paylaşmamaları rica ediliyor. Bunun dışında fiyat yine bildiğim kadarıyla ameliyat yöntemine göre vs değişiyor. Ben 1,5 ay önce fiyat almak için araştırma yaptığımda ortalama rakam 8000'di, şimdi dolar artışıyla 9-10000 olmuş olabilir. Size tavsiyem seçtiğiniz doktorlarla mail ya da telefon yoluyla iletişime geçmeniz/muayeneye gitmeniz ve bizzat fiyat almanız. Sonuçta verdikleri rakamlara "Ama forumda böyle yazmıyordu" diyemezsiniz sanıyorum. ^^
Haklısın canım teşekkür ederim

forumlarda fiyat bilgisi bulman çok zor en doğru fiyatı arayarak yada çoğu yer ile artık whatsapp dan yazışabilirsiniz hem sormak istediğin soruların yanıtını daha kolay bulabilirsiniz sormak istediğin bişey olursa çekinmeden sorabilirsin

Allah nasip ederse 10 ocakta ameliyat olucam. Ücretler genellikle 10.000-15.000 arası oluyor istanbulda

27 martta olacağım . Istanbul Nisantasinda. Ama aldığım fiyat pahali geldi şimdi bana. Motiva çipli yeni çıkan protez takılacak. Kapsül riski yok gibi birşeymiş. Herkese yeni memeleriyle mutlu hayatlar

Benimki de motiva cipliydi. Geçmiş olsun şimdiden umarım memnun kalırsın :))
Nasılsınız şu an ? Ne zaman ameliyat oldunuz?
Görüntü olarak iddia ettikleri kadar rahat mı şekillenmesi .
Kanser başta olmak üzere motivada ki çip her türlü ısıyı fark ediyormuş. Doktorumun başının etini yiyorum zaten ama sende anlatırsan sevinirm :)

Benimki de motiva cipliydi. Geçmiş olsun şimdiden umarım memnun kalırsın :))
Merhaba siz hangi hastanede oldunuz acaba? Dr unuz kim? Birde 5600 tl sadece ameliyat ücretimi çğnkü devlet hastanelerinde slikona ayrı üçret alıyorlar sanırım.Cevaplarsanız çok sevinirim.

X