Bebek İkinci El istanbul esenyurt beylikdüzü avcılar civarından süt pompası satcaklar varmı

enesibel

2 prens annesi
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
1.228
2
108
38
lütfen yakın ikamette oturan ve uyguna süt pompası satmak isteyen varsa lütfen alıcıyım.
daha önce hiç kullanmadım niçin kulladıgınızıda yazarsanız sevinirim

Istanbul dışıda olabilir ama uygun olursa malum kargo flan.

canım benim pompada satılık istersen istanbuldan elden teslim edebilirim lansinoh affinity benimki

Son düzenleme:
sarı olan pompa degilmi elektirikli galiba.ya benim uclarım var sadece ilk oglumda sütüm hemen inmemişti. az gelmişti çocuk doymuyordu.acaba pompayı dogar dogmaz kullansam sütü hemen indiriyormu birde sütü artırma özelligi varmı bu pompaların*
nerede oturuyorsunuz acaba?

Canım aventin masaj yastığı,bebeğin emişini taklit ediyor,tek başına sütü çekmek değilde,gögsun koyu renkli tarafını uyarmak gerekir daha fazla süt gelmesini sağlamak için,bende senn gibi yeni doğum yaptığımda artırmak için kullandım .en güzel tarafıda önce manuel başlıyosun ,gögüsler acıyorya ,dayanabileceğin hıza gelince ,otomatik devam ettiriyorsun..Tüm iç aparatlarının yedeklerinide göndereceğim,eğer onları kullanırsan sıfır bir makine olacak elindeki canım.ayrıca dışarda elektrik olmadığında pilli kullanımda mevcut,sütü iyi çekiyor.

Eklentiler

• $image.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 86
Anladım canım,dahada düşemem bu makine e için çok uygun fiyat verdim sıfırı 200 tl civarı,eşim bu fiyata düşmeme bile kızdı ,diyorum boşuna duruyo:)bu arada ailem avent in servisi alan kişiye daha sonra yardımda bulunabilirim..

ewet o elektrikli. kayserideyim
benm de gögüs uclarım vardı fakat yara olmustu tamamen doktor mikrop kapma ihtimaline karsı sagıp sagıp vermemi istedi. allhtan bi ay kadar sonra biraz düzeldide oglum kendi emmeye basladı aynen dediğiniz gibi de baya bi gec geldi süt ve azdıda o yüzden dogumdan itibaren hep mama takviyesi yaptık. iki ay kadar öncede tamamen kesildi. hiç yetecek kadar bi sütüm olmadı yani (( 50 ml den yukarı hiç sagdıgımı hatırlamıyorm
artırma konusuna gelince bende bi artıs olmadı ama artırtıgını söleyeyenlerde var. kişiden kişiye değişiyor sanırım.

peki teşekkür ederim iyi satışlar size.ürün çok güzel ama benim belirledgim miktarın üstünde
inşallah başka alıcısı cıkar saolun

eşime bi gösterip danışayım canım ben sana dönerim

unutmadan sunu da söleyim gögüsun geldiği yere takılan silikon bi aparat vardı onu bulumamıyorum. pek bi işlevi yok, yani olmasada hiç bi sorun olmuyor bende öle kullandım.
lütfen bunu da dikkate alın sonradan bi sorun olsun istemem...

kayserideyseniz olmaz gibi ben istanbul içi istemiştim oturdugum semte yakın...

teşekkür edrrim inşallah sizde satarsınız kime nasip kime kısmet.alıcısı bulunur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…