Canım avent var düşünürsen
canım benim pompada satılık istersen istanbuldan elden teslim edebilirim lansinoh affinity benimki
90 tl canım ,çengelköydeyim,
sarı olan pompa degilmi elektirikli galiba.ya benim uclarım var sadece ilk oglumda sütüm hemen inmemişti. az gelmişti çocuk doymuyordu.acaba pompayı dogar dogmaz kullansam sütü hemen indiriyormu birde sütü artırma özelligi varmı bu pompaların*
nerede oturuyorsunuz acaba?
ewet o elektrikli. kayserideyim
benm de gögüs uclarım vardı fakat yara olmustu tamamen doktor mikrop kapma ihtimaline karsı sagıp sagıp vermemi istedi. allhtan bi ay kadar sonra biraz düzeldide oglum kendi emmeye basladı aynen dediğiniz gibi de baya bi gec geldi süt ve azdıda o yüzden dogumdan itibaren hep mama takviyesi yaptık. iki ay kadar öncede tamamen kesildi. hiç yetecek kadar bi sütüm olmadı yani(( 50 ml den yukarı hiç sagdıgımı hatırlamıyorm
artırma konusuna gelince bende bi artıs olmadı ama artırtıgını söleyeyenlerde var. kişiden kişiye değişiyor sanırım.
eşime bi gösterip danışayım canım ben sana dönerim
ewet o elektrikli. kayserideyim
benm de gögüs uclarım vardı fakat yara olmustu tamamen doktor mikrop kapma ihtimaline karsı sagıp sagıp vermemi istedi. allhtan bi ay kadar sonra biraz düzeldide oglum kendi emmeye basladı aynen dediğiniz gibi de baya bi gec geldi süt ve azdıda o yüzden dogumdan itibaren hep mama takviyesi yaptık. iki ay kadar öncede tamamen kesildi. hiç yetecek kadar bi sütüm olmadı yani(( 50 ml den yukarı hiç sagdıgımı hatırlamıyorm
artırma konusuna gelince bende bi artıs olmadı ama artırtıgını söleyeyenlerde var. kişiden kişiye değişiyor sanırım.
tamm sorun deil, insallh yakınlarınızda bulursunz uygun fiatlı bişey...kayserideyseniz olmaz gibi ben istanbul içi istemiştim oturdugum semte yakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?