istanbul erdem hastanesine gidenler

sedef8181

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
89
0
Arkadaşlar ben 8 aylık hamileyim .erdem de adalet zati ye gidiyorum.fakat erdemin devlet hastanesinden pek farkı yok.mesela kalabalık.Acaba doğumhaneleri nasıl?özel oda mı yoksadevlet hastanesi gibi birden fazla hastamı yatıyor?gidenler,tecrübeli olanlar varsa cevap verirse sevinirim lütfen..tavsiye ediyor musunuz erdemi?

cnm orda 2 arkadaşım doğum yaptı hastane hakkında olumsuz bişey söylemediler ama epidüral yokmuş arkadaşım vardır diye sormamış doğum sırasında olmadığını öğrenince şok olmuş ona göre detaylı araştır derim.

8 aydır hep aynı yere gidiyorum birde evime yakın diye...benim istediğim özel oda ,normal doğüumun ebe değil dr un yaptırması..özel oda var demişsin,peki dr mu hemşiremi yaptırdı doğumunu arkadaşım? dr un kimdi neden memnun kalmadın sorabilir miiyim?ben adalet zatiye gidiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım zaten erdem hastanesi adına açılmış 2 topic war bu bölümde ordan bakabilirsin.

arkadaşım ben orda yaptım doğumu özel odası var gayet konforlu ilgileniyolarda benim doğumuma 3 ebe ve dr girdi ama ben çok zorluk çektim sans işi adalet hanım harika biri ama bana denk gelmedi keşke o olsaydı hastaneden yana bi zorluk çekmezsin ama doktorunu değiştirme doğumhanede tek tek sokuyolar birkaç oda var içerde ama çatalda yapıyosun doğumu oda biraz zor ama doktorundan yana şüphen olmasın

öncelikle allah bağışlasın bebeğini..tşk ler cvp için arkadaşım...erdem kalabalık olduğu için oradan çekinmiyor değilim hani..adalet hanım iyi biri gibi ..8 ayım bitmek üzere..birde merak ettiğim normal doğumda hastaları tek tekmi alıyorlar yoksa birçok hasta çığlıklar içinde mi doğum yapıyor sanırım siz normal yapmışsınız..yenimi doğum yapptın?ücretleri nasıl acaba ?benimki 2 hafta sonra belli olacak normal olup olmayacağı..bazı arkadaşlar dr ların çok bilgilendirici olduğunu söylüyor tmaam adalet hanım iyi biri ama ben sorunca bilgi alıyorum ekstradan bilgi vermiyor bunun da kalabalık hastane olmasına bağlıyorum.Yine de içimi rahatlattın saol çünki 8 aydır oraya gidiyorum değiştirmek istemiyorum dr umu

ben bir buçuk sene önce yaptım yine hamileyim arkadaşım ama nerde yapacağım belli değil daha çok var doğumhane içinde birkaç oda var ayrı ayrı alıyolar tabi yandaki çok bağırırsa sesi geliyor ama inan onu dumuyosun bile benim çok zor oldu normale girdim 2 saat uğraştılar olmadı sezaryenne aldılar fiyatı uygun sigortalıysan muayene 20 doğum o zaman 450 idi sezaryan 650 ama şimdi kaç oldu bilmiyorum ama fazla artmamıştır sanırım sakın doktorunu değiştirme özel hastane ama bunlarında sınıfları var bu biraz daha uygun belki biraz daha fiyatlı olsa biraz daha fazla ilgilenilirdi heryerde olduğu gibi çığlıkları kafana takma her insanın kimyası farklı bende elinde serumla 18 saat sessiz gezdim doğumdada sesim çıkmadı sen o an sadece kendini ve bebeğini düşünüyosun başkalarını gözün görmüyor allah bi nefeste kurtarsın arkadaşım sağlıklı ve hayırlı bir yavrun olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…