Doğuma Hazırlık İSTANBUL DOĞUM İÇİN ÖZEL HASTANE ÖNERİLERİ 2022-2023

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tdv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2022
42
54
27
Merhabalar tüp bebek tedavisi ile hamileyim çok şükür. Bundan sonraki süreçte takibimin ve doğumum için özel hastane arayışındayım. İstanbulda önerebileceğiniz güzel güvenilir bir hastane ne önerebilirsiniz?
çok teşekkürler şimdiden

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdiden rabbim birbirinize sağ salim kavuştursun inşallah 🙏🏼 Bende 39+4 haftadayım ve mega medipolde takipliyim. Öncelikli tercihim hep yenidoğan yoğun bakımı olan hastaneydi o yüzden burayı seçtim ve çok yakın arkadaşımda burada doğum yaptı hijyenini olsun ilgilerini olsun çok beğendim. Tavsiye ederim… Ama dediğim gibi henüz doğum yapmadım doğum sonrasıda kısmet olursa yorumumu güncellerim 🙏🏼🙏🏼

Atakent Acıbadem derim başka bişey demem😀kendimi hastanede değil beş yıldızli otelde gibi hissettirdiler.Hangi bı jesti anlatım anne baba kutlama yemegimizden,hergun gelen iki çeşit lohusa şerbeti ne,benim özel yemeklerimden refakatçilerimin özel yemeklerine herşey muhteşemdi.

Avrupa yakası ise maddi açıdan rahatlık varsa Amerikan Hastanesi , fiyatlar biraz daha kabul edilebilir seviyede olsun derseniz Koç Üniversitesi Hastanesi.

Bence hastaneden çok iyi bir doktor bulmanız daha önemli, sizin için kolaylık olması açısından evinize yakın olmasını öneririm.

Avrupa yakası ise maddi açıdan rahatlık varsa Amerikan Hastanesi , fiyatlar biraz daha kabul edilebilir seviyede olsun derseniz Koç Üniversitesi Hastanesi.
Ben de Koc dusunuyorum. Kuvez vs olma durumunda SGK gecerli oluyormus. Fiyatlari konusunda bir bilginiz var mi?

Merhabalar tüp bebek tedavisi ile hamileyim çok şükür. Bundan sonraki süreçte takibimin ve doğumum için özel hastane arayışındayım. İstanbulda önerebileceğiniz güzel güvenilir bir hastane ne önerebilirsiniz?
çok teşekkürler şimdiden
Hangi yaka hangi ilçe canım ve tabi maddiyatla da alakalı ona göre öneride bulunalım🥰

Emsey hospital Canan yılmaz der susarım. Orensesler gibiydim tum ekip superdi . Dogum koclugu hizmeti de oyle, plates, jakuzi vs doğuma kadar harika ilgilendiler

Medipol Mega diyebilirim. Yenidoğan yoğun bakım ekibi harikalar ve gerektiğinde hastanede bu ekibin olması hayati bir konu diye düşünüyorum.

Sanirim normal dogum ucretidir. Benim de ya Koc ya Acibadem olacak (Fulya) hala neresi olacagi belli degil. Hocam disaridan geliyor. Ucretleri konusunda da bir fikrim yok. Tek tek arayacagim artik.
Cok tesekkur ederim yanitiniza.
Yok sezaryen normal doğumda çok fark yoktu bu sezaryen ücreti. Ben yoğun bakıma bakarak hastane seçtim. Daha önce yoğun bakımda yaptıkları hata yüzünden bebeğimi kaybettim.

Yok sezaryen normal doğumda çok fark yoktu bu sezaryen ücreti. Ben yoğun bakıma bakarak hastane seçtim. Daha önce yoğun bakımda yaptıkları hata yüzünden bebeğimi kaybettim.
Cok cok uzuldum. En buyuk korkularimdan birisini yasamissiniz :KK43: Bu dogumunuzu kolayca ve saglikla atlatin dilerim.
Ben de yenidogan yogunbakimi iyi olsun, yenidogancisi iyi bir hastane olsun diye Koc istedim. Acibadem Fulya nasil bilemiyorum sadece evime yakin. Cok strese girdigim bir konu. Koc Hastanesi icin iyi seyler soylediler, ozellikle bebek erken gelir ise yada yogunbakimlik olursa diye.

Cok cok uzuldum. En buyuk korkularimdan birisini yasamissiniz :KK43: Bu dogumunuzu kolayca ve saglikla atlatin dilerim.
Ben de yenidogan yogunbakimi iyi olsun, yenidogancisi iyi bir hastane olsun diye Koc istedim. Acibadem Fulya nasil bilemiyorum sadece evime yakin. Cok strese girdigim bir konu. Koc Hastanesi icin iyi seyler soylediler, ozellikle bebek erken gelir ise yada yogunbakimlik olursa diye.
Fulyayı bilmiyorum. Ancak 1 yılı aşkın y.b sürecimiz oldu. 1900 Gr doğmuştu ciğerine beslerken mama kaçırdılar. Bitkisel hayatta yaşadı. Olayın olduğu hast yine zincir hast biriydi.
3 hastane değiştirdik biri acıbademdi. 5 ay kaldık orada. Açıkçası yb konusunda sıradandı. Çok bilgili doktorları yoktu. Tabi bizim durumumuz özeldi.

Fulyayı bilmiyorum. Ancak 1 yılı aşkın y.b sürecimiz oldu. 1900 Gr doğmuştu ciğerine beslerken mama kaçırdılar. Bitkisel hayatta yaşadı. Olayın olduğu hast yine zincir hast biriydi.
3 hastane değiştirdik biri acıbademdi. 5 ay kaldık orada. Açıkçası yb konusunda sıradandı. Çok bilgili doktorları yoktu. Tabi bizim durumumuz özeldi.
Cok uzuldum :KK43: bir daha boyle bir aciyla kimse sinanmasin. Saglikla, vaktinde gelsin guzel bebeginiz ve guzel anilariniz olsun bundan boyle sadece.
Biraz once ben de fiyat aldim Koc'tan, hergun fiyatlar ciddi artiyor. SGK'ya 19800 gibi bir fiyat verdiler, benim ozel sigortam riskli gebelikten dolayi cok kullandigimdan gebelik paketim bitmis. Ama doktor icindemi, doktor disaridan gelirse ne olur sormayi unuttum yahu. Buaralar stresten surekli boyleyim, hep birseyleri unutuyorum.

Şimdiden rabbim birbirinize sağ salim kavuştursun inşallah 🙏🏼 Bende 39+4 haftadayım ve mega medipolde takipliyim. Öncelikli tercihim hep yenidoğan yoğun bakımı olan hastaneydi o yüzden burayı seçtim ve çok yakın arkadaşımda burada doğum yaptı hijyenini olsun ilgilerini olsun çok beğendim. Tavsiye ederim… Ama dediğim gibi henüz doğum yapmadım doğum sonrasıda kısmet olursa yorumumu güncellerim 🙏🏼🙏🏼
Merhaba medipol mega dan memnun kaldınız mı

Evet çok memnun kaldım ve mutlu ayrıldım. Normal doğumu çok destekliyor orası ve bende sezaryen istememiştim. Kendi doktoruma denk gelemedim gece doğum yaptığım için ama bu doktorumda harika bi insandı ve 10dk içinde normal doğumu gerçekleştirdik. Yani sancılar hariç. Sonrasında emzirme danışmanlığı harikaydı personel çok iyiydi.

X