istanbul doğum fotoğrafçısı tavsiye

mseu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
47
0
36
merhabalar,

Ekim ayı sonunda Medical Park bahçelievler'de doğum yapacağım ve doğum fotoğrafçısı arıyorum, aslında niyetim sadece o anı ölümsüzleştirmek ve bu nedenle sadece fotoları almak istiyorum daha sonra canımın istediği şekilde albüm yaptırabilirim fakat çok yüksek fiyatlar veriyorlar daha önce foto çektirmiş olanlardan tavsiye edebileceğiniz varsa çok sevinirim.

Kimse cevap vermemiş ama bulabildiniz mi uygun bir yer?
Ben de arayıştayım.. ben bir albüm istiyorum açıkçası ama fazlaca teferruata gerek Yok, düğün fotoğraflarına benzemiş bu iş..

Merhabalar;
Ben analog dediğimiz eski filmli makinelerle çekimler yapıyorum ve tecrübe edinmek adına bir süre ücretsiz doğum çekimleri yapacağım. Sizin açınızdan da farklılık olur diye düşünüyorum. Aynı zamanda da hemşireyim. :) Eğer dilerseniz size ücretsiz çekim yapabilirim aynı zamanda dijital de çekim yapılır birini bulursanız. Sonuçları da size hem mail yoluyla iletirim hem çıktı veririm. Sizin için de farklı bir deneyim olabilir dilerseniz tabii ki

Doğumunuz gerceklesti mi bilmiyorum ama bir albüm yapmak fiyatı pek degistirmez sonucta resimleri her türlü basıyoruz. Dogumunuz gerceklesmediyse ben size yardimci olmak isterim sanat tarihci sanat ve dogum fotografcisiyim bu anlar onemli ve bende yeni baslangiclardan enerji aliyorum yani benimde yararima sizin butceniz dogrultusunda ayarlarim yeterki basım ücretimi karsilasin iscilik ucreti saglikli bi yavru ve gulen bir aile :)

merhaba kubra hanım bende dusunuyorum dogum için ama video istiyorum bilgi verebilirmisiniz

merhaba kubra hanım bende dusunuyorum dogum için ama video istiyorum bilgi verebilirmisiniz

Merhaba oncelikle dogum nasil olacak nerede olacak nasil bir video cekimi istiyorsunuz bunlar uzerinde konusalim sonrada randevumuzu ayarlayalim

Arkadaşım barokfotograf ı denemiş son derecede memnun instagramdan bende çalımalarına baktım baya eğlenceli çok değişik retro oyuncakları ve aksesuarları var tam bir profesyönel diyebilirim bir sayfasına bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…