İstanbul diş teli ücretleri

silove2309

selin
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
18
3
Arkadaşlar istanbulda gittiği ortodontistten memnun olup ücret hakkında ortalama bir rakam verebilecek olan var mı? Biliyorum hekimden hekime fiyat değişiyor bende o yuzden burdan gidenlerden ve memnun kalanlardan bütçeme uygun iyi bir hekim arıyorum. Daha önce gittiğim doktor tel tedavisi şart gülüş estetiği olmaz falan dedi ve verdiği rakamda bayaa yüksekti bende burdan sorayım dedim.. yardımcı olursanız sevinirim:)

Braket mi yoksa damakli tel mi?
Istanbulu bilmiyorum ama ogluma braket takacaklar. Bin kusur tl ye malzemeler alindi. 1000 tl de fakulteye odendi. Discilik fakultesine gidiyor oglum. Teli bu hafta takacaklar.

Istanbulu bilmiyorum ama ogluma braket takacaklar. Bin kusur tl ye malzemeler alindi. 1000 tl de fakulteye odendi. Discilik fakultesine gidiyor oglum. Teli bu hafta takacaklar.
damakli tel demisti doktor:) üniversite hastanesinde cok sıra bekliyormuşsunuz sanırım sizdede öyle mi oldu? 3 sene 4 sene bekleyenler varmış

dişçilik fakültesi dediğiniz yer neresi?

dişçilik fakültesi dediğiniz yer neresi?
benim anladığım üniversitelerin dişçilik fakültelerinde ki diş hekimleri tarafından yapılıyor uygun fiyatlı oluyor fakat araştırdıgımda cok sıra beklendiği yazıyodu 3-4 sene bekleyen varmış ama her yerde öyle mi bilmiyorum :)

X