İstanbul Dış Mekan Önerisi

Koalina

Başlangıç:62.5 Güncel:60.85 Hedef:48
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.480
32.651
798
Kızlar selam,az bir zamanımız kaldı ama fotoğraf işini halledemedik. Malum kışın olacağı için mekan sıkıntı. Bir de fotoğrafları çektirmicez biz kendimiz çekicez bu nedenle paralı mekanları da eleyince geriye bir şey kalmıyor.
Bilen var mı ücretsiz ve hoş , tercihen Kadıköy'e yakın yerler?

Çamlıca tepesinde , ortaköy de , gülhane de , kız kulesinin oralarda harika çekimler yapılıyor :129::129:

mutluluklar şimdiden

beykoz derim ben özelliklede paşabahçe

Bir düğün fotoğrafçısı olarak, Kadıköy yakınında Fenerbahçe Parkını öneririm.Hem deniz kenarında, hem yeşillik içerisinde, hem de ücretsiz.

Mutluluklar. : )

Otağtepe tema vakfı artık ücretsiz ve bence şahane. Ama illa kadıköy çevresi drsen MeryemTRKMN arkadaşıma katılıyorum.

Bir düğün fotoğrafçısı olarak, Kadıköy yakınında Fenerbahçe Parkını öneririm.Hem deniz kenarında, hem yeşillik içerisinde, hem de ücretsiz.

Mutluluklar. : )

Parklar nasıl peki kızlar? Çamurlu, yaorakları dökülmüş ağaçlar falan varsa hoş olmayacak 10 gün kadar kaldı çünkü

Haydarpaşa tren istasyonu ve fenerbahce parkı derim. Kış olduğu için parklarda muhtemelen o sıkıntı olacaktır ama taş patika yolları vardır parklarin ya:44:

Kesinlikle Fenerbahçe parkı ve haydarpaşa tren istasyonu.
Maltepe tarafları sahil
Çamlıca tepesi
Yuşa tepesi
mihrabat korusu
Üsküdar Fethipaşa korusu
Çamlıca da çok güzel 2 tane köşk var Beltur işletiyor ücretsiz su köşkü diğeri neydi hatırlamıyorum ama ikisi de aynı bahçede çok güzel 2 köşk. Hem bahçesi koruluk, mekan tarihi köşk, manzara süper tavsiye ederim kesinlikle.

Beltur

bu linke bak çok güzel köşkler var

Bende bir düğün fotoğrafçısı olarak tavsiye edebileceğim fethipaşa korusu var, Kadıköy tarafındaki çoğu yeri arkadaşlarımız söylemiş, bu da üsküdardan bir örnek yada kuzguncuk sokaklarında yapabilirsiniz.

eyüpte koç müzesi var canım orasdının açık kapalı alanı var vapur var arabalar var uçak var varda var güzel yani

bu arada çok sevindim netleşmenize ailenle ne yaptın ne ettin sonuç ne oldu bilmiyorum ama çok mutlu oldum adınıza canım

Haydarpaşa tren istasyonu ve fenerbahce parkı derim. Kış olduğu için parklarda muhtemelen o sıkıntı olacaktır ama taş patika yolları vardır parklarin ya:44:

Haydarpaşa için önceden yazılı izin almak gerekiyor ve 300 TL ücreti vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Aaa oyle mi neyse ogrenmis oldum tesekkurler.

Geçen sene öyleydi:) 2 saat için 300 TL ödeniyordu.Bu yıl son durum nedir ben de bilmiyorum. :)

Bu yıl 3 saat için 400 lira ödeme talebinde bulundu yetkililer. 300 e zor anlaştık. Rahmi Koç Müzesinde de fiyat aynı. Talep çok olunca fiyatları arttırdılar ne yazıkki. Ben de gelinler zaten maddi yönden rahatsız olduğundan ücretsiz öneriler yapıyorum.Anadolu Yakasında Fenerbahçe Parkı ile Kuzguncuk Sokakları favorilerimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…