Kızlar selam,az bir zamanımız kaldı ama fotoğraf işini halledemedik. Malum kışın olacağı için mekan sıkıntı. Bir de fotoğrafları çektirmicez biz kendimiz çekicez bu nedenle paralı mekanları da eleyince geriye bir şey kalmıyor.
Bilen var mı ücretsiz ve hoş , tercihen Kadıköy'e yakın yerler?
Kızlar selam,az bir zamanımız kaldı ama fotoğraf işini halledemedik. Malum kışın olacağı için mekan sıkıntı. Bir de fotoğrafları çektirmicez biz kendimiz çekicez bu nedenle paralı mekanları da eleyince geriye bir şey kalmıyor.
Haydarpaşa tren istasyonu ve fenerbahce parkı derim. Kış olduğu için parklarda muhtemelen o sıkıntı olacaktır ama taş patika yolları vardır parklarin ya:44:
Kesinlikle Fenerbahçe parkı ve haydarpaşa tren istasyonu.
Maltepe tarafları sahil
Çamlıca tepesi
Yuşa tepesi
mihrabat korusu
Üsküdar Fethipaşa korusu
Çamlıca da çok güzel 2 tane köşk var Beltur işletiyor ücretsiz su köşkü diğeri neydi hatırlamıyorum ama ikisi de aynı bahçede çok güzel 2 köşk. Hem bahçesi koruluk, mekan tarihi köşk, manzara süper tavsiye ederim kesinlikle.
Bende bir düğün fotoğrafçısı olarak tavsiye edebileceğim fethipaşa korusu var, Kadıköy tarafındaki çoğu yeri arkadaşlarımız söylemiş, bu da üsküdardan bir örnek yada kuzguncuk sokaklarında yapabilirsiniz.
Haydarpaşa tren istasyonu ve fenerbahce parkı derim. Kış olduğu için parklarda muhtemelen o sıkıntı olacaktır ama taş patika yolları vardır parklarin ya:44:
Bu yıl 3 saat için 400 lira ödeme talebinde bulundu yetkililer. 300 e zor anlaştık. Rahmi Koç Müzesinde de fiyat aynı. Talep çok olunca fiyatları arttırdılar ne yazıkki. Ben de gelinler zaten maddi yönden rahatsız olduğundan ücretsiz öneriler yapıyorum.Anadolu Yakasında Fenerbahçe Parkı ile Kuzguncuk Sokakları favorilerimden.