istanbul / devlette uygun (ucuz ve çok güzel) rinopilasti (burun estetiği)

suan nefes alamiyorum. bazen hafif aliyorum ama geri veremiyorum. keskin koku ve tatlari aliyorum. 5 gunum acikcasi ic yara iyilesene dek birkac ay surer. gittigim guzellik merkezindeki uzmanikm 2 ay once ameliyat olmus hala net koku ve nefes alamadigini soyledi. ben kendime bi 6 ay verdim acikcasi ic yaralarimin ne nefes durumumun oturmasi icin. sizde oyle yapin.

aynen benimde dudaklarim o kadar sismistiki tas gibiydi simdi daha iyiyim. 2 gunu atlattiktan sonra inanin olayin yuzde 70i bitmis oluyor bugunde sabredin.:)
İnşaklah kuzum eşim diyorkı bu ne hal yuzun şiş allahtan mor deıl :) köstebege benzıyorum yarın tampon cıkacak 3 gunde alıyormus

Fiyat ne kadar öğrenebilir miyim

Resim atabilir misiniz rica etsem

merhaba amelıyat oldunuz muolduysanız ne kadar odedınız

merhaba bende uzun zamandır arastırıyorum devlettemı olsam ozelde mı dıye ozel hastaneler cok fazla ucret ıstıyolar ama o parayı biriktiricek sabır kalmadı bende cunku burnumun goruntusunden cok rahatsızım artık evden cıkmak ıstemıyorum psıkolojımı bozuyo devlet hastanesıne cesaret edemıyodum cunku cok fazla ınsan var zaten cok para kazanma amaçları yok falan tarzı dusunuyodum ama sımdı sızın mesajınızı gorunce cok umutlandım bu konuda yanı devlet hastanesıyle ılgılı tavsıye veren kımse yok . Baver bey hala devlet hastanesındemı acaba bılgınız varmı randevu sıstemınde gorunmuyo cunku. bırde burnunuzun fotografı varmı acaba tesekkurler...

Hala memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…