İstanbul devlet hastaneleri burun estetik doktorları

gamzeehahah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2021
5
1
21
Öncelikle merhabalar, 18 yaşında öğrenciyim İstanbul da bildiğiniz iyi bir burun estetik doktoru var mı?? avrupa tarafı olursa daha iyi olur. Devlet hastanelerinde yaptırıp memnun kalan çok kişi var, öğrenci olduğum ve ailem bütçe ayıramadığı için devlette istiyorum. burnumun biraz nefes sıkıntısı var bunun için kbbdan randevu aldım ama doktorum hastane değişikliği ve pandemiden dolayı ameliyat yapmıyor. kbb doktoruna gerek yok yani gideceğim buna, bunun harici burnumun önü büyük ve biraz kemeri var kendime hiç yakıştırmıyorum psikolejimi bile etkilemeye başladı lütfen deneyimli önerebileceğiniz doktor varsa önerir misiniz

Merhaba. Benim hem nefes alma problemim vardı hem de burun ucumda eğrilik vardı. 25 yasında ameliyat oldum. Hem deviasyon hem estetik, ben de burnumu beğenmezdim ancak sana tavsiyem eğer ciddi bir sorun yoksa ameliyat olma. Ben Çapa Tıp Fakültesi'nde Şenol ÇOMOĞLU'na ameliyat oldum, çok da memnun kaldım. Ancak beni bir ablan gibi gör ve en azından birkaç sene sonra yeniden düşün 😊 Henüz çok gençsin 🌼

Merhaba. Benim hem nefes alma problemim vardı hem de burun ucumda eğrilik vardı. 25 yasında ameliyat oldum. Hem deviasyon hem estetik, ben de burnumu beğenmezdim ancak sana tavsiyem eğer ciddi bir sorun yoksa ameliyat olma. Ben Çapa Tıp Fakültesi'nde Şenol ÇOMOĞLU'na ameliyat oldum, çok da memnun kaldım. Ancak beni bir ablan gibi gör ve en azından birkaç sene sonra yeniden düşün 😊 Henüz çok gençsin 🌼
çok teşekkür ederimm önerileriniz için <3 Şenol Bey ücret konusunda nasıl acaba, bildiğiniz kadar yardımcı olursanız çok sevinirimm :)

Ben de İstanbul Avrupa yakasında devlet hastanesinde burnumu yaptırmak istiyorum. Lütfen olanlar doktor ve fiyat söyleyebilir mi?

Ben de İstanbul Avrupa yakasında devlet hastanesinde burnumu yaptırmak istiyorum. Lütfen olanlar doktor ve fiyat söyleyebilir mi?
ben araştırıyorum şuan bezmialem hastanesinin doktorları iyi çok övgü alıyorlar fiyat konusunu bilmiyorum, burnunda çok ciddi bir değişiklik yaptırmayacaksan kanuni sultan süleyman hastanesinde bildiğim doktor var yapan devlet burası da

ben araştırıyorum şuan bezmialem hastanesinin doktorları iyi çok övgü alıyorlar fiyat konusunu bilmiyorum, burnunda çok ciddi bir değişiklik yaptırmayacaksan kanuni sultan süleyman hastanesinde bildiğim doktor var yapan devlet burası da
Teşekkür ederim söylediğiniz hastanelere ben de bakacağım. Çok büyük bir değişiklik düşünmüyorum ama nihayetinde önemli bir değişiklik olacağı için en iyisini arıyorum.

Merhabalar kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'nde bildigim doktorlar var demişsiniz isimlerini yazabilir misiniz rica etsem bende ameliyat olmayı düşünüyorum çünkü.

X