İstanbul da tüp bebek merkezi önerisi

Selam kızlar daha önce 1 olumsuz tüp bebek deneyimim oldu. Şimdi yeniden başlamak istiyorum, İstanbul'a gdicem. İşini sadece para için yapmayan bir doktor tavsiyesi istiyorum. Bu arada yumurta rezervim düşük ve çift rahimliyim
Merhabalar ben şuan tüp bebek sürecindeyim. Yani transfer oldum sonuç için bekliyorum. Doktorumdan çok çok memnun kaldım sonucum ne olur bilmiyorum ama negatif olsa yine ona giderim. İlgisi alakasıyla çok pozitif bi doktor ve yapmak için yapmadı. Aralık ayından beri doğru ayı bekledi para için yapsam çoktan yapardım dedi. Bu ay herşey çok güzel ilerledi ve yapıldı. Her neyse diyeceğim o ki araştırmak ve ilk görüşmesi ücretsiz gidip görüşmek isterseniz; Ataşehir de özel kliniği var adı soyadı; Selçuk Selçuk.

Merhabalar ben şuan tüp bebek sürecindeyim. Yani transfer oldum sonuç için bekliyorum. Doktorumdan çok çok memnun kaldım sonucum ne olur bilmiyorum ama negatif olsa yine ona giderim. İlgisi alakasıyla çok pozitif bi doktor ve yapmak için yapmadı. Aralık ayından beri doğru ayı bekledi para için yapsam çoktan yapardım dedi. Bu ay herşey çok güzel ilerledi ve yapıldı. Her neyse diyeceğim o ki araştırmak ve ilk görüşmesi ücretsiz gidip görüşmek isterseniz; Ataşehir de özel kliniği var adı soyadı; Selçuk Selçuk.
Araştırıcam çok teşekkür ederim. inşallah hayırlısı ile pozitif olur sonucunuz 🤗 🥰

Merhaba bende İstanbul için arayış içerisindeyim ancak sizi yönlendirmek değilde sizden bilgi almak için yazıyorum. Şişli memorial Beril Yüksel ile ilgili Güzel şeyler okudum birde Fulya bahçeçi
Kliniği ile ilgili
Hem olumlu hem olumsuz yorumlar var doktor konusunda bi fikrim yok. Siz
Bişeyler öğrenebildiniz mi acaba.

Merhaba bende İstanbul için arayış içerisindeyim ancak sizi yönlendirmek değilde sizden bilgi almak için yazıyorum. Şişli memorial Beril Yüksel ile ilgili Güzel şeyler okudum birde Fulya bahçeçi
Kliniği ile ilgili
Hem olumlu hem olumsuz yorumlar var doktor konusunda bi fikrim yok. Siz
Bişeyler öğrenebildiniz mi acaba.
Hayır henüz tam olarak içime sinen bir doktor bulamadım. Bahçeci konusunda çok kararsızım Memorial de semra hanıma ön görüşme ayarladm ama hiç bilmiyorum napıcam

Hayır henüz tam olarak içime sinen bir doktor bulamadım. Bahçeci konusunda çok kararsızım Memorial de semra hanıma ön görüşme ayarladm ama hiç bilmiyorum napıcam
Bende Beril hanım için ön görüşme ayarladım Bahçeçi konusunda bende olumsuz yorum çok gördüm uani sanırım en büyük problem ilgilenen hocayla iletişimin kopuk olması Buda herkes gibi beni de tedirgin etti çok yoğun olduklarını bundan dolayı da yetişemediklerini düşünüyorum. Siz İstanbul’da mı yaşıyordunuz ?

Bende Beril hanım için ön görüşme ayarladım Bahçeçi konusunda bende olumsuz yorum çok gördüm uani sanırım en büyük problem ilgilenen hocayla iletişimin kopuk olması Buda herkes gibi beni de tedirgin etti çok yoğun olduklarını bundan dolayı da yetişemediklerini düşünüyorum. Siz İstanbul’da mı yaşıyordunuz ?
Ben de Memorial umut beyde ayarladım. Ne zaman snin randevun canm

Ben bahçecideyim şuan. Şuan herşey yolunda.ç görünüyor. Yeni başladım tedaviye . Yumurtalarımın toplamaya uygun hale gelmesini sağlıyoruz şuan

Hayırlı uğurlu olsun canım tedavin inşallah her şey yolunda gider 🥰 hangi doktorla başladın
Cem Çelik hocayla başladım canım. Profesör olduğu İçin tercih ettim Sonuç ne olur bilmiyorum ama bugun hocam şansım nedir dedim dayanamadım, %70 dedi

Cem Çelik hocayla başladım canım. Profesör olduğu İçin tercih ettim Sonuç ne olur bilmiyorum ama bugun hocam şansım nedir dedim dayanamadım, %70 dedi
Hadi inşallahh 🥰 ben de cem Çelik düşünüyordum ama bu ay hiç boşluğu yoktu eğer memnun kalırsan kurbandan sonra gider görüşürüm ben de 🤗

Selam kızlar daha önce 1 olumsuz tüp bebek deneyimim oldu. Şimdi yeniden başlamak istiyorum, İstanbul'a gdicem. İşini sadece para için yapmayan bir doktor tavsiyesi istiyorum. Bu arada yumurta rezervim düşük ve çift rahimliyim
Merhaba doçent doktor yasemin çekmez İstanbul da bakmanızı öneririm

Ben unutursam da sen bana yaz canım ona göre memnun kalıp kalmadığımı söylerim
Benim doktorumda cem çelik. İlk denememizde pozitifi gördük. Fakat gebeliğim 8. haftada sonlandı. Sebebi Tek embriyo transferi olmasına rağmen ikiz oldu, tek yumurta ikizi ve ikisi tek kesede gelişti kan alışverişi yapamadılar. Ben şimdi ikinci transfere hazırlanıyorum iki de olmazsa üç yine cem hocada olur güvenim ve saygım sonsuz. süreçte çok ilgilendi benimle. attığım hiç bir mesaj cevapsız kalmadı. Evet hızlı geçiyor randevu ama bizler gibi bekleyen o kadar çok insan var ki karşılıklı oturup lak lak etmenin bir katkısı yok bizlere kızlar. (Böyle yapan doktorlarda var o yüzden söylüyorum) Cem bey her tetkikini yapar muayene eder lafı dolandırmaz, umut vermez yok yere.. Ben şimdi iki ay geçmesini bekliyorum koşa koşa gideceğim.. Kliniği özledim orda güvende hissediyordum. Bir de baş hemşire zeynep hanım var 24 saat ulaşırsınız her sorumuzun cevabı onda var.

Back
X