• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul da tali sigorta acenteliği yapmaktayım. Sigortacı arkadaşlar varmı

Çok bir şey istemiyorum ki hayattan kendi işimin rahatında çalışayım istiyorum
Sabahları sitres olmadan işe gideyim severek çalışayım
Çok parasının peşinde değilim
Sigorta ofisim kendi masraflarını karşılasın
az çok ne kaldıysa ben razıyım ama
sabır sabır sabır

Bir bayan olarak da başka sorumluluklarım da var bi tane kızım eşim evim ve evimin sorumlulukları
en azından kendi işim olunca daha rahat ederim düşüncesindeyim
geçen hafta soğukalgınlığından yatalık oldum
Hastaneye gittim iğne serum falan o dereceyim yani
patronu aradım ben hastanedeyim hiç iyi değilim diyorum
Adam en azından öğlene kadar gel biz seni bu şekilde idare ederiz (Gerizekalı Herif)

Çok bir şey istemiyorum ki hayattan kendi işimin rahatında çalışayım istiyorum
Sabahları sitres olmadan işe gideyim severek çalışayım
Çok parasının peşinde değilim
Sigorta ofisim kendi masraflarını karşılasın
az çok ne kaldıysa ben razıyım ama
sabır sabır sabır

Bir bayan olarak da başka sorumluluklarım da var bi tane kızım eşim evim ve evimin sorumlulukları
en azından kendi işim olunca daha rahat ederim düşüncesindeyim
geçen hafta soğukalgınlığından yatalık oldum
Hastaneye gittim iğne serum falan o dereceyim yani
patronu aradım ben hastanedeyim hiç iyi değilim diyorum
Adam en azından öğlene kadar gel biz seni bu şekilde idare ederiz (Gerizekalı Herif)

Selam
Sigorta biraz zaman isteyen bir iş acente açıktan sonra en az 2 yıl için de işler yoluna girmiş oluyor.:34:
İnsanlar seni tanıyor ve güvenmeye başlıyor en önemlisi de çevren olmaya başlıyor..:34:
Sonra işler kendiliğinden gelmeye başlıyor
Hayırlısı ile stajını bitir ve kendi işinin başına geçersin canım
Şunu da yazmadan geçemiyecem hasta olduğunda öğlene kadar gel demiş
Benim patronum izin bile vermiyor :ssz:
Hasta olsam da geliyorum:50:

Selam
Sigorta biraz zaman isteyen bir iş acente açıktan sonra en az 2 yıl için de işler yoluna girmiş oluyor.:34:
İnsanlar seni tanıyor ve güvenmeye başlıyor en önemlisi de çevren olmaya başlıyor..:34:

teşekkür ederim busemavi ;Moral verdin
Evet sabretmem gerekiyor işte benim biraz zamanlamam yanlış oldu gibi ama ben erkek kardeşime güvenerek işe adım atmıştım. Yoksa öncelikle şu smmm stajımı bitirmek vardı. Hoş gerçi stajı bitir sonra yeterlilik diye yazılı zor bir sınav bütün bunlardan sonra ruhsatı almak için dünya para. Yani serbest muhasebeci mali müşavir yetkimi şimdi almış olsam diyelim büro açtım işim sigortadan daha zor. Çünkü sigorta pazarlaması anlatması daha kolay. Ama muhasebe kimse 100 , 200 için muhasebecisini değiştirmez bu işin bide evrakları devri zor. muhasebe için sağlam ve geniş bir çevre lazım

Selam

Sigorta çok daha zevkli geldi sitresli de olsa
bakalım en azından stajım bitene kadar sabır edeyim nasıl olacak hem işyeri hem kendi sigorta ofisim
Çünkü zaten hazır nazır bir müşteri portföyü ile başlamadığım için işim zor
gelecek olanlar var bakalım

işin kötü yanı şimdiki çalıştığım işyeride sigorta acentelik şirketi
hem sigortacılık hem muhasebe yapıyorum. İş verenimizin hem sigorta acentesi var hem yapı malz seramik şirketi var ondan dolayı.
İşin kötü yanı dediğim burada gelen müşteriyi de sigorta müşterisi olarak kendime bağlıyamıyorum sigorta yapamıyorum.

Acaba diyorum ; bana yardımcı olun . Diyorum ki burdan şimdiki çalıştığım sigorta acentelğinden ayrılayım. Sadece muhasebe yapacağım bir yerde yeni işe başlayım. Bu çalışacağım yer büyük biraz daha çaplı bir yer olsun. Bu yeni yerden kendime sigorta müşterisi toplayım hemde smmm stajım devam etsin. Şöyle bi düşüncem var bi tane dizüstü bilgisayar edinip acente programını yükleyip acil durumlarda çalışabilirim olmaz mı . Yani yeni işe başlıyacağım yerde de bu durumdan bahsederim

olmaz mı olmaz mı

hem daha fazla maaşla başlarım yani 1.200 alıyorsam 1.500 alırım
ortalama bi muhasebe de çalışanlar 1.500 1.800 falan

yardımcı olun lütfen

İşte yeni gireceğim yer para yönünden ne kadar sağlam olur o var tabi. (Allah için patronum cimri ama para yönünden sağlam hakkını yemeyim) Hemen diyince iş bulabilcem mi ????????????????

ofis kirası , ofisin faturalar beni beklerrrr

bu çalıştığım yerde sigorta acenteliğinde öğle yemeği de yok maaş 1.200 ken bana geliyor 1.000 liraya

gerçekten bazen kendime kızıyorum
sen o kadar oku kendini geliştirmeye çalış öğren öğren öğrenmenin sınırı yok
gel 1.000 tl maaşa çalış

2 hafta öncesine kadar patronumla konuştum. Kendi açtığım tali sigorta acenteliğinin başına geçcem diye. Zaten sigorta ofis açtığımdan ek işlerimden haberi vardı. Gitmeme pek gönüllü değildi ama ben kesin kararlı olduğumu söyledim. O da sonunda gazeteye ilan verdi kendi görüşüyor. Benim içinde en azından sadece muhasebeye bakarsın yarım gün çalışırsın falan diyor hayırlısı . Biraz beni oyalıyor gibi. Ben bu sigorta ofisini açtım 2014 de iyi çalışmam lazım müşteri toplamam lazım. Sonunda bir karar verebildim ya en çok ona rahatladım oohhhhh beeee

allah herkesin rızkını verir
inşallah hakkımda hayırlısı olur
keşke bizde gökyüzünde kuşlar gibi rızık endişesine düşmeden allaha tevekkül ve teslim olabilsek .
Açtığım sigorta ofisinde kazanırım kazanmam ama en azından arkama baktığımda keşke keşke çabalasaydım demem.
Bakalım rabbim benle beraber herkezin yardımcısı olsun
herkeze hayırlı helalinden kazançlar nasip etsin

Merhaba,
Google da sigortayla ilgili arastırmalar yapıyordum, forumdaki yazışmalarınızı gördüm. Sigorta acenteliği devam edıyor mu hala işler nasıl? bende açmayı cok istiyorum ama kafamda cok sorular var

MELA, post: 34346721, member: 486737"]2 hafta öncesine kadar patronumla konuştum. Kendi açtığım tali sigorta acenteliğinin başına geçcem diye. Zaten sigorta ofis açtığımdan ek işlerimden haberi vardı. Gitmeme pek gönüllü değildi ama ben kesin kararlı olduğumu söyledim. O da sonunda gazeteye ilan verdi kendi görüşüyor. Benim içinde en azından sadece muhasebeye bakarsın yarım gün çalışırsın falan diyor hayırlısı . Biraz beni oyalıyor gibi. Ben bu sigorta ofisini açtım 2014 de iyi çalışmam lazım müşteri toplamam lazım. Sonunda bir karar verebildim ya en çok ona rahatladım oohhhhh beeee

allah herkesin rızkını verir
inşallah hakkımda hayırlısı olur
keşke bizde gökyüzünde kuşlar gibi rızık endişesine düşmeden allaha tevekkül ve teslim olabilsek .
Açtığım sigorta ofisinde kazanırım kazanmam ama en azından arkama baktığımda keşke keşke çabalasaydım demem.
Bakalım rabbim benle beraber herkezin yardımcısı olsun
herkeze hayırlı helalinde

Erkek kardeşimle 2,5 ay öncesi bir sigorta şubesi açtık. Ama erkek kardeşim BENİ YARI YOLDA BIRAKTI
Başka bir yerde muhasebe ve sigorta üzerine çalışmaktayım. Akşamları da kendi sigorta Şubem de çalışıyorum
bu sigortacılık ne zor işmiş . Çok şükür iş oldu trafik kasko dask ama ŞİMDİLİK CEPTEN YİYORUM
merhaba bizde eşimle alanyada 1 ay önce acente açtık
şimdilik bizde anca masrafları cıkarıyoruz

Back