Erkek kardeşimle 2,5 ay öncesi bir sigorta şubesi açtık. Ama erkek kardeşim BENİ YARI YOLDA BIRAKTI
Başka bir yerde muhasebe ve sigorta üzerine çalışmaktayım. Akşamları da kendi sigorta Şubem de çalışıyorum
bu sigortacılık ne zor işmiş . Çok şükür iş oldu trafik kasko dask ama ŞİMDİLİK CEPTEN YİYORUM
bende bir sigorta acentesinde çalışıyorum 2 sene olacak ama tam anlamıyla öğrenmiş değilim her şeyi biraz zorlanıyorum
bende bir sigorta acentesinde çalışıyorum 2 sene olacak ama tam anlamıyla öğrenmiş değilim her şeyi biraz zorlanıyorum
zaten hazır bir müşteri portföyü ile işe başlamadık. Dedim sen ofiste dur öğren ben seni finanse etcem
zevkli iş ama böyle tek olunca
mmmm anladımm. evet aslında sigortacılık zevkli bir iş
siz 2 senedir yapıyormuşsunuz . Benden daha deneyimlisiniz. İstanbul da mısınız
benimde nişanlım da hem işletm hem muhasebe mezunu istanbul leventte bir acente de çalışıyor 3 yıldr her türlü sigrtayı yapıyor alanında baya ii..
eğer patronu maaşına ii bir zam yaparsa dewam edecek yapmazsaa bşka bi acenteye geçicek...
işini sewio ama bi de şu maaş knusu düzene otrsaa süper olck
Slm kızlar ben de sigorta acentesinde çalışıyorum 4 yıldır
Sigorta zevkli ama bir o kadarda stresli bir iş
Slm kızlar ben de sigorta acentesinde çalışıyorum 4 yıldır
Sigorta zevkli ama bir o kadarda stresli bir iş
benimde nişanlım da hem işletm hem muhasebe mezunu istanbul leventte bir acente de çalışıyor 3 yıldr her türlü sigrtayı yapıyor alanında baya ii..
eğer patronu maaşına ii bir zam yaparsa dewam edecek yapmazsaa bşka bi acenteye geçicek...
işini sewio ama bi de şu maaş knusu düzene otrsaa süper olck
ya genelde çok yüksek maaş alan yok sanırım 1.000 veya 1.000 küsür
birde ben gazetelere falan veya internete baktığımda sigorta teknik personel elemanı arayan ilanlar pek göremiyorum
evet dsnırım ölee yaaa nişanlımda 1200 alıyor iştee maaşı ii olsa 1600 fln rahat edcz de malesef patronu çok cimriii...
evet dsnırım ölee yaaa nişanlımda 1200 alıyor iştee maaşı ii olsa 1600 fln rahat edcz de malesef patronu çok cimriii...
bnde genelde bakıorm hep çağrı merkezine eleman arıolar anlamadım gttiii :2:
bende 1.200 tl maaş alıyorum
hem sigorta işleri yapıyorum
hem ön muhasebe
hem genel muhasebe yapıyorum
aynı şekilde benim patronum da çok cimri öğle yemeği yok üstelik benim maaşın %60 şına yakın devlet karşılıyor
bende ocak ayı maaşını zamlı istiyorum bakalım ne yapacak daha konuşamadım
ya ben bide aldığım maaşı erkek kardeşimle sigorta şubesi açtık dedim ya oraya yatırıyorum
sıfır sıfır elde kalıyor sıfır
Allah dan eşim çalışıyor evi o geçindiriyor
[B]benm nişanlım da ölee yaa o yapym önemli deil amaa emeğimn karşılığını alamıyorum dio .. geçen hafta knştu ama bakalm şubatta maaşı nasl olckk.. gerçii hep 3 yıldr arttrcm dio ama tık yok...bende çalışıyorum ve asgari ücret alıyorum yaniii bakalım hakkımzda hayrlısı...[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?