• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul da tali sigorta acenteliği yapmaktayım. Sigortacı arkadaşlar varmı

FARMELA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
324
1
68
Erkek kardeşimle 2,5 ay öncesi bir sigorta şubesi açtık. Ama erkek kardeşim BENİ YARI YOLDA BIRAKTI
Başka bir yerde muhasebe ve sigorta üzerine çalışmaktayım. Akşamları da kendi sigorta Şubem de çalışıyorum
bu sigortacılık ne zor işmiş . Çok şükür iş oldu trafik kasko dask ama ŞİMDİLİK CEPTEN YİYORUM

Erkek kardeşimle 2,5 ay öncesi bir sigorta şubesi açtık. Ama erkek kardeşim BENİ YARI YOLDA BIRAKTI
Başka bir yerde muhasebe ve sigorta üzerine çalışmaktayım. Akşamları da kendi sigorta Şubem de çalışıyorum
bu sigortacılık ne zor işmiş . Çok şükür iş oldu trafik kasko dask ama ŞİMDİLİK CEPTEN YİYORUM

bende bir sigorta acentesinde çalışıyorum 2 sene olacak ama tam anlamıyla öğrenmiş değilim her şeyi biraz zorlanıyorum

bende bir sigorta acentesinde çalışıyorum 2 sene olacak ama tam anlamıyla öğrenmiş değilim her şeyi biraz zorlanıyorum

ya ben zaten erkek kardeşime sebep sigorta şubesi açtım ama o sıkıldı bıraktı.
ben hali hazırda bir yerde hem muhasebe hem sigortacılık yapıyorum patronun iki ayrı şirketi var.
İşin kötüsü benim birde bitirmem gereken SMMM stajım var staj bitmeden belgeyi alamıyorum

zaten hazır bir müşteri portföyü ile işe başlamadık. Dedim sen ofiste dur öğren ben seni finanse etcem
zevkli iş ama böyle tek olunca

siz 2 senedir yapıyormuşsunuz . Benden daha deneyimlisiniz. İstanbul da mısınız

hayır mersindeyim ben staj için girmiştim bir acenteye ama stajım bittikten sonrada kaldım burda hala devam ediyorum ama sürekli devam edeceğim bir iş değil çünkü üniversite sınavınada hazırlanıyorum bu sene

Slm kızlar ben de sigorta acentesinde çalışıyorum 4 yıldır
Sigorta zevkli ama bir o kadarda stresli bir iş :ssz::ssz:

benimde nişanlım da hem işletm hem muhasebe mezunu istanbul leventte bir acente de çalışıyor 3 yıldr her türlü sigrtayı yapıyor alanında baya ii..

eğer patronu maaşına ii bir zam yaparsa dewam edecek yapmazsaa bşka bi acenteye geçicek...

işini sewio ama bi de şu maaş knusu düzene otrsaa süper olck :3:

benimde nişanlım da hem işletm hem muhasebe mezunu istanbul leventte bir acente de çalışıyor 3 yıldr her türlü sigrtayı yapıyor alanında baya ii..

eğer patronu maaşına ii bir zam yaparsa dewam edecek yapmazsaa bşka bi acenteye geçicek...

ya genelde çok yüksek maaş alan yok sanırım 1.000 veya 1.000 küsür

Slm kızlar ben de sigorta acentesinde çalışıyorum 4 yıldır
Sigorta zevkli ama bir o kadarda stresli bir iş :ssz::ssz:

birde ben gazetelere falan veya internete baktığımda sigorta teknik personel elemanı arayan ilanlar pek göremiyorum

evet dsnırım ölee yaaa nişanlımda 1200 alıyor iştee maaşı ii olsa 1600 fln rahat edcz de malesef patronu çok cimriii...

bende 1.200 tl maaş alıyorum

hem sigorta işleri yapıyorum

hem ön muhasebe

hem genel muhasebe yapıyorum

aynı şekilde benim patronum da çok cimri öğle yemeği yok üstelik benim maaşın %60 şına yakın devlet karşılıyor

bende ocak ayı maaşını zamlı istiyorum bakalım ne yapacak daha konuşamadım

evet dsnırım ölee yaaa nişanlımda 1200 alıyor iştee maaşı ii olsa 1600 fln rahat edcz de malesef patronu çok cimriii...

bnde genelde bakıorm hep çağrı merkezine eleman arıolar anlamadım gttiii :2:

ya ben bide aldığım maaşı erkek kardeşimle sigorta şubesi açtık dedim ya oraya yatırıyorum

sıfır sıfır elde kalıyor sıfır

Allah dan eşim çalışıyor evi o geçindiriyor

şeytan diyor ki geç kendi sigorta şubenin başına allah ne verdiyse
şu cimri patrona da katlanma
insan kendi işinin başında olmayınca da olmuyor

bende 1.200 tl maaş alıyorum

hem sigorta işleri yapıyorum

hem ön muhasebe

hem genel muhasebe yapıyorum

aynı şekilde benim patronum da çok cimri öğle yemeği yok üstelik benim maaşın %60 şına yakın devlet karşılıyor

bende ocak ayı maaşını zamlı istiyorum bakalım ne yapacak daha konuşamadım

[B]benm nişanlım da ölee yaa o yapym önemli deil amaa emeğimn karşılığını alamıyorum dio .. geçen hafta knştu ama bakalm şubatta maaşı nasl olckk.. gerçii hep 3 yıldr arttrcm dio ama tık yok... :ssz: bende çalışıyorum ve asgari ücret alıyorum yaniii bakalım hakkımzda hayrlısı...[/B]

ya ben bide aldığım maaşı erkek kardeşimle sigorta şubesi açtık dedim ya oraya yatırıyorum

sıfır sıfır elde kalıyor sıfır

Allah dan eşim çalışıyor evi o geçindiriyor

iyi bari bak eşin geçndreblio en azından biz napcz bakalım inşş Allah kolaylık verir :2:

[B]benm nişanlım da ölee yaa o yapym önemli deil amaa emeğimn karşılığını alamıyorum dio .. geçen hafta knştu ama bakalm şubatta maaşı nasl olckk.. gerçii hep 3 yıldr arttrcm dio ama tık yok... :ssz: bende çalışıyorum ve asgari ücret alıyorum yaniii bakalım hakkımzda hayrlısı...[/B]

ya benim SMMM stajımın dolması lazım yoksa bu cimri patrona katlanmıycam da işte. Kendi sigorta ofisimin başına geçsem kendi sigortamıda cepten ödeyeceğim. Zaten ofis kendini geçindiremiyor burdan aldığım maaşı ofisin kira ve faturalarına yatırıyorum.
Bakalım hayırlısı bu şartlarda sabretmek den başka çarem yok sanırım

Back