İstanbul da Lazer Epilasyon

N
Ipl ne yavv.. Gerçek lazer epilasyon o değil..

Dermatolog bulunan hastaneye yada kliniğe gitmeni öneririm. Güzellik uzmanı (!) ne anlar lazerden, cilt doktoru dururken saçma saçma yerlere gidiyorlar. Öyle yerlerde yanık riski artar, sağlıklı doz belirleyemezler, seni para olarak görüp, cildin lazere uygun değilse bile yaparlar.

Ben hisar hastanesine gidiyorum, öneririm. İlgi falan güzel, sonuç alıyorum yavaş yavaş. Yüz için gidiyorum. Hatta gerdan mı deniyo, boyunla göğüs arası yerde bi iki tüyüm vardı, attıralım mı dedim, olmaz artar dedi doktorum. Güzellik merkezinde bunu bi müşter dese, anında atarlar lazeri oraya, parayo da cebe indirirler. ( dermatolog olmalayan merkezleri kastediyorum, hani şu nerden geldiği belli olmayan güzellik uzmanları olan )
Gercekten cok haklisinz malesef bunu gec anladm oyuna geldim :-/ Ne kadar ödüyorsunuz acaba ve kaç seans.

N

Gercekten cok haklisinz malesef bunu gec anladm oyuna geldim :-/ Ne kadar ödüyorsunuz acaba ve kaç seans.

Kişiye ve vücut bölgesine, yoğunluğa göre değişir seans tabi.. Bana 8-10 seans yaparız gibi demişlerdi hatırladığım.. 5. Seanstayım favori bölgemde ciddi ilerleme var, bitti sayılır. Boynumda da azaldı baya. Fiyatı tam hatırlamıyorum, annem ödediğinden, ama hastane ve doktorlu klinik piyasasına göre ortalama bir fiyat. Zaten yaptırdıkça seans aralıkları genişliyor, hele vücut seansları daha uzun diyorlar aralığı.. İlk baş 1 ayla başladım, 2,5 ay oldu mesela şuan, son seansıma göre, 3 ayı bulur gitmem.. Ama fiyat uygun gelmese de değer bence, doktor alakalı ilgili (özelden ismini atabilirim isterseniz) , hemşireler ilgili ve sabırlı ( ben biraz şeyimdir dayanamam falan, hemen başlatmam korkudan gibi, şükür dayanıyolar kovmuyolar beni :KK70: ) yani başka hastanelerle tecrübem yok ama, gayet rahat ettiğim ve başka yer arama ihtiyacı duymadığım bir yer..
Geçmiş olsun size de

Kişiye ve vücut bölgesine, yoğunluğa göre değişir seans tabi.. Bana 8-10 seans yaparız gibi demişlerdi hatırladığım.. 5. Seanstayım favori bölgemde ciddi ilerleme var, bitti sayılır. Boynumda da azaldı baya. Fiyatı tam hatırlamıyorum, annem ödediğinden, ama hastane ve doktorlu klinik piyasasına göre ortalama bir fiyat. Zaten yaptırdıkça seans aralıkları genişliyor, hele vücut seansları daha uzun diyorlar aralığı.. İlk baş 1 ayla başladım, 2,5 ay oldu mesela şuan, son seansıma göre, 3 ayı bulur gitmem.. Ama fiyat uygun gelmese de değer bence, doktor alakalı ilgili (özelden ismini atabilirim isterseniz) , hemşireler ilgili ve sabırlı ( ben biraz şeyimdir dayanamam falan, hemen başlatmam korkudan gibi, şükür dayanıyolar kovmuyolar beni :KK70: ) yani başka hastanelerle tecrübem yok ama, gayet rahat ettiğim ve başka yer arama ihtiyacı duymadığım bir yer..
Geçmiş olsun size de
teşekkür ederim ismini özelden atarsanız sevinirim çok sağolun ilgilendiğiiniz için :)

Arkadaş merhaba. Ben sizden lazer hakkında bir kaç şey öğrenmek istiyorum. Ben yaklaşık 8 ay önce lazere başladım. fakat hata yaptım IPL lazere başladım 8 seans gittim 4 seansm kaldı fakat halen hiç bir sonuç alamadım. Şimdi alex e gitmek istiyorum. İstanbul da Avrupa yakasında giden ya da gitmiş olan arkadaşlar yer ve fiyat önerisinde bulunursanız çok mutlu olurum.

Ben nisantasinda gidiyorum.gittigim bayan daha once baska yerde idi.o zamanlar kendisinden cok fayda gormustum.yine nisantasinda baska bir yere gecince bende diodeyi denedim bi ise yaramayinca yine ayni bayanjn pesinden kostum.
Cok dikkatli
Isi uzatayimda tekrar gelsin diye bir beklentisi yok

X