• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul da hastane tavsiye edebilecek var mı?

okyanus1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
94
4
36
Nevşehir
Merhaba arkadaşlar.. bir süredir istanbul da yaşıyorum ve iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum ama hastaneleri bilmiyorum.. bana tavsiye edebileceginiz sgk ile anlaşmalı iyi bir hastane var mı? Şişli de oturuyorum ama iyi bir doktor ve hastane olduktan sonra başka ilçelere de gidebilirim.. şimdiden teşekkür ederim...

SGK ile anlaşmalı fazla hastane yok bildiğim kadarı ile. Ya muaynanesi olan bir doktora gideceksiniz doğumu sgk geçen bir hastanede yaptıracak (medipol öyle sanırım) ya da devlet hastanesine gideceksiniz maalesef. Bu arada Fulya da ki Florance hastanesinde sgk geçiyor. Doktor tanımıyorum ama oraya gidebilirsiniz.

SGK ile anlaşmalı fazla hastane yok bildiğim kadarı ile. Ya muaynanesi olan bir doktora gideceksiniz doğumu sgk geçen bir hastanede yaptıracak (medipol öyle sanırım) ya da devlet hastanesine gideceksiniz maalesef. Bu arada Fulya da ki Florance hastanesinde sgk geçiyor. Doktor tanımıyorum ama oraya gidebilirsiniz.

teşekkür ederim :)

Back